Şimdi Ara

Battlefield 3 M98B Tek atarmı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günler oyunda yeniyim pek şey bilmiyorum ve recon kit shortcut setini almayı düşünüyorum M98B için normal maçlarda tek atarmı acaba ? birde sanırım puan olayı varmış bazı silahları açmak için satın almadan nasıl M98B açabilirim yardımcı olabilirmisiniz şimdiden teşekkürler. :)

• 146k Recon Score yazıyor silah bilgisinde.

Recon olarak oynamanız lazım bir süre yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassin2016

146k Recon Score yazıyor silah bilgisinde.

Recon olarak oynamanız lazım bir süre yani.

146k baya bir süre bence
  • m98b normal maclarda dusman eger dibinde degilse ve headshot yapmamissan tek atmaz.Baya ugrasman lazim kasarak almak icin.M40a5 ten sonra geliyor.Evvela once sv98 al bakalim.Unutmadan, sv98 e alistigin zaman m98beye alismak uzun suruyor.Ben ilk m98byi rush metroda almistim.Hic unutmam dandik silah diye sv98si kullanmaya devam etmistim vay be...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicki büyük -- 19 Haziran 2014; 13:39:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok yavaş mermi yenileme yapıyor. Sv98 candır diyorum
  • Çok teşekkür ederim hepinize,boşuna para vericektim tek atıyor sanıyordum,en iyisi hardda devam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antiman23

çok yavaş mermi yenileme yapıyor. Sv98 candır diyorum

mermiyi namluya surerken en hizli reloadi yapan m40a5 bir dene sv98den daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicki büyük -- 19 Haziran 2014; 14:39:02 >
  • M98 noobler M40A5 işinin ehli olanlar içindir 8x e alışmanı tavsiye ederim. Vay be m40 la 1350 killi geçmişim hala ilk ankı gibi zevkli
  • Şuan Sv98 kullanıyorum,hiç hareket etmiyen bir dürbün var 4x,lazerle beraber hardda oynuyorum.M40A5 açılsın onuda merak ettim :)
  • Bu soflam,mav ve T-ugs ne işe yarıyor hiç bilgim yok yardım edebilirmisiniz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasitgunden

Bu soflam,mav ve T-ugs ne işe yarıyor hiç bilgim yok yardım edebilirmisiniz :D

Soflam herhangi bir yere kuruyorsun dusmani spotlayip dusman araclarina kitleniyor.Bu sayede takimindakiler soflam ile kitlendigin araca ates edebiliyor gudumlu fuzelerle.Mav i ucurup yukardan spotlama yapabiliyorsun.Tugs etrafindaki dusmanlari spotluyor motion sensor gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicki büyük -- 19 Haziran 2014; 18:26:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakBilgin

M98 noobler M40A5 işinin ehli olanlar içindir 8x e alışmanı tavsiye ederim. Vay be m40 la 1350 killi geçmişim hala ilk ankı gibi zevkli

noobler icin mi? 1110 kill,11 service starim mevcut

• Bullet drop çok az olduğu için kolay bir silah M98, herkes kullanabilir. Ama M40A5 daha zor, yeteneğini gösterir bir adamın. Mermi hızı en az mermi düşüşü en yüksek çünkü. Zaten ben agresif oynuyorum tutupda dağların tepesinden 1000m den adam vurmaya çalışmayı sevmiyorum, sadece denk gelirse. M40 mermi sürüşü çok hızlı olması da işime geliyor. Max 600m içerisinde base korumayı ve base alanlara destek olmayı seviyorum ki recon bunu yapmalı aksi takdirde takıma faydası olmuyor
  • Çok teşekkür ederim hepinize :)
  • Sv98 ile operation firestorm akıyor bende. 12x balistik,straigh pull, lazer ile çok iyi. Elim çok alıştı merminin düşmesine. Karşıma çıkanı direk headshot. Zaten agresif oynuyorum. Recon dediğin sıcak çatışmalara girer. Tank heli kullanır M40a5'de açık bende ama sv98'den sonra zorlandım. M98b'ye de 20k puan kaldı. 20m'ye kadar göğüse sıksak tek atar mı peki? .337 magnum var. Yine tek atamıyorsa bırakacam reconu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dalyarka

Sv98 ile operation firestorm akıyor bende. 12x balistik,straigh pull, lazer ile çok iyi. Elim çok alıştı merminin düşmesine. Karşıma çıkanı direk headshot. Zaten agresif oynuyorum. Recon dediğin sıcak çatışmalara girer. Tank heli kullanır M40a5'de açık bende ama sv98'den sonra zorlandım. M98b'ye de 20k puan kaldı. 20m'ye kadar göğüse sıksak tek atar mı peki? .337 magnum var. Yine tek atamıyorsa bırakacam reconu.

yakin mesafeden 95 dmg veriyo m98,tek almiyor yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Major Baxter

quote:

Orijinalden alıntı: Dalyarka

Sv98 ile operation firestorm akıyor bende. 12x balistik,straigh pull, lazer ile çok iyi. Elim çok alıştı merminin düşmesine. Karşıma çıkanı direk headshot. Zaten agresif oynuyorum. Recon dediğin sıcak çatışmalara girer. Tank heli kullanır M40a5'de açık bende ama sv98'den sonra zorlandım. M98b'ye de 20k puan kaldı. 20m'ye kadar göğüse sıksak tek atar mı peki? .337 magnum var. Yine tek atamıyorsa bırakacam reconu.

yakin mesafeden 95 dmg veriyo m98,tek almiyor yani.

Ne anladık bu işten? Tamam uzak mesafede damege azalır ama yakın mesafede niye tek atılmıyor anlamış değilim.

• Herkes rds holo falan takıp deathmatche girer

• quote:

Orijinalden alıntı: amönyak

Herkes rds holo falan takıp deathmatche girer

İnanılmaz bir mantık hatası var ama. O kalibredeki baretta gerçekte paramparça eder insanı. Uzuvları kopartır. Hip fire'yi azaltıp damageyi artırmaları lazım. Böylesine büyük silahların kontrolü zaten zor olur. Yanlışım var mı?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.