Şimdi Ara

Battlefield 3 multiplayer crack

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
15.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben battlefield 3 ü çok sevdim multi de oynamak istiyorum ancak ben battlefield ı internetten indirdim orjinal değil ve multi yok internette crack ler aradım bulamadım birsürü buldum aslında ancak survey belası sayesinde durumum şu eğer başka yapılabilecek birşey varsa lütfen bana söyleyin bu yazıdan sırf ben değil ayrıca bu yazıyı okuyanlarda yararlanacaktır.

•  Battlefield 3 multiplayer crack
  • yok öyle bir dünya
  • money money money. Para veripte oynayan adam gerizekalı mı arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

money money money. Para veripte oynayan adam gerizekalı mı arkadaşım

+99999999999999999999999999

• Kardeş bende key generator var . PM at vereyim .
  • git paranla al adamı deli etme
  • 25 tl'ye oyunu multiplayer oynayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -berkay-

Kardeş bende key generator var . PM at vereyim .

bana gönder bi bakim
  • 15-20tl için yapmadığınız şeyler kalmıyor. yazık. bir gün lisede dolap sistemi geldi okula. okulda herkese 1dolap verdiler. ilk 1hafta beleş sandık tabi kullandık. güzel oluyodu. tüm kitaplar orda . sigara saklayanlar falan var :) sonra dedilerki dolap 1ytl 1aylığı. ozamanlar ytl ydi yeni atılmıştı 6 sıfır. yemin ediyorum 100-150 kişi kullanıyordu bi anda 10a falan düştü. beleş mezar bulsan atlayacak insanlar içine. 3-4 gün sonra özelden numaranı gönder turkcell 20tl atıyım git al oyna .
  • Aslında fiyat çok ucuz gidip orjinal alın he yine de ben para vermem diyorsan yok öyle bir şey
  • 25 TL İÇİN AYIP BE GİT AL

• quote:

Orijinalden alıntı: casperoving

25 TL İÇİN AYIP BE GİT AL

gitmesine bile gerek yok.ben buradayım:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Origin'den yükledim Product keyi almayı unuttum çıldırıyorum 15 saatte yüklendi,boşamı gitti şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: BaterisTB

Origin'den yükledim Product keyi almayı unuttum çıldırıyorum 15 saatte yüklendi,boşamı gitti şimdi

Originden yüklediysen zaten oyunu almışsın demektir keye gerek yok diye biliyorum eğer oyun sende yoksa zaten yükleyemezsin originden felan..

• quote:

Origin'den yükledim Product keyi almayı unuttum çıldırıyorum 15 saatte yüklendi,boşamı gitti şimdi

infodan bak

• Gangpenguin G kullanıcısına yanıt
    zlogames bf3 var korsan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ata giren bahtsız kovboy

quote:

infodan bak

Saolasın buldum,fakat Origin'de hata varmış kabul etmiyor ama bi foruma baktım onlarda son günde indirenlerin hepsine aynı sorun var çözümü yok maalesef diyorlar.

• quote:

quote:

quote:

infodan bak

Saolasın buldum,fakat Origin'de hata varmış kabul etmiyor ama bi foruma baktım onlarda son günde indirenlerin hepsine aynı sorun var çözümü yok maalesef diyorlar.

Bahsettigin hatayi cozmek icin benim gibi bircok kisiyi sinir hastasi ettiler.Hala cozememislerse ki soyledigine gore cozememisler, bu isi biraksinlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

infodan bak

Bahsettigin hatayi cozmek icin benim gibi bircok kisiyi sinir hastasi ettiler.Hala cozememislerse ki soyledigine gore cozememisler, bu isi biraksinlar.

Hocam sizce 5€ verip başka product key alsak sorun ortadan kalkar mı ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.