Şimdi Ara

Battlefield 3 multiplayer oynarken pc kilitleniyor... (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
9.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: svstrgmr

onboard ses kartı ile dahili ses veya harici ses kartının işlemciye bindirdiği yük arasında ciddi fark var mı acaba

Yok.Ayrica windows 7 kullanip internal ses karti alacak arkadaslar dikkat etsinler.Creative'in xi fi disindaki kartlari windows 7 destegi vermiyor.
  • Çok ilginçtir firefox yerine oyunu internet explorer ile açtım donma olmuyor.. Böyle saçma sapan bir hata görmedim ben..
  • Takip....BC2 de bende aynı sorunlar var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoRaCe

Çok ilginçtir firefox yerine oyunu internet explorer ile açtım donma olmuyor.. Böyle saçma sapan bir hata görmedim ben..

Oyun zaten boyle sacma sapan bug'larla dolu.Ben de Google chrome kullaniyorum.Aslinda bu kadar bozuklugun oldugu bir oyun piyasaya surulmez.Biraz aceleye getirmisler.Yeri geliyor oyunda DEPLOY bile olamiyorum.
  • Merhaba arkadaşlar bende de donma sorunu vardı,low da oynasamda vardı..günlerdir bu donma sorunuyla uğraşıyorum ayrıca originden oyuna giremez olmuştum.. Originden oyuna girmek için bir ara google chrome u da denedim,ama bir defa açtı sadece sonra hiç açmaz oldu...launcing game yazıyor sonra hiçbirşey çıkmıyor du , oyunu bu yüzden sildim sildim tekrar yükledim..
    Şimdi açılıyor ,bu da başlat/donatılar/sistem geri yükleme yaptım o şekilde oldu..

Benim sistemim Core 2 Duo Quad işlemci/2,83 -Ekran Kartım Nvidia Geforce 460SE.

Oyunun donmasından nerdeyse pc yi değiştirmem gerektiğini düşünüyordum, geforce 590-580-570-560 vs ekran kartlar ile oynanır diye ekran kartlları tanıtılıyor,bu ekran kartları ise gerçekten çok pahalı şu an için..düşmesi zaman alacaktır. Ben nvidia 460 SE ekran kartımla High modda rahat oynuyorum,Ultra da ise kasılma var...

Oyunun donmalarına gelince de, burada yazılan yazıları okudum,update leri mutlaka yapmak gerek..(ekran kartı sürücüsü özellikle..) En son yaptığım şey Oyunun bulunduğu klasör olan Bilgisayarım/Program files/Origin Games/Battlefield 3/Installer/Direct x/Redist e girip direct x i güncellesinler,faydası oldu bana...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mottcalem

@indepth arkadaşın sayesinde sorunu deneme yanılma yöntemiyle buldum arkadaşlar.

Ses kartını iptal etme yöntemiyle çözemeyenlere söylüyorum.

Windows 7 kurulu bilgisayarda sadece online oyunlarda PC kilitleniyorsa kullandığınız ilaçtan kaynaklanıyor. ( windows 7 kırekinden yani )

Yaklaşık 7 gün boyunca windows 7'yi kırmadan oyunu sorunsuz oynadım. 2 gün önce windows 7'yi ilaçladım ve oyuna girdim, 10-15 dk oynadım pc kilitlendi. Akabinde ilacı sildim geri aldım ve sistemi geri yükledim. İlaçsız olarak. O zamandan beri hiç sorun yaşamıyorum.

Yani kullandığınız ilacı değiştirip öyle oynamayı deneyin birde.

Evet dediğiniz gibi oldu ancak windows7 ilaçları kaç tane varki ben pek bulamadım......Değiştirip kullandığın ilacı verebilirmisin acaba

• BENDE MULTİPLAYER OYNADIGIM ZAMAN 10 DAKKA SONRA DONMA OLUYOR. NELER YAPTIGIMI BİLSENİZ GÜLME KRİZİNE GİRERSİNİZ. BENDE E8400 İŞLEMCİ VAR 3.0 MHZ ACABA DEDİM İŞLEMCİMİ ISINIYOR GİTTİM DAHA BÜYÜK FAN ALDIM TAKTIM ISI ÇOK DÜŞTÜ BAKTIM GENE OLMADI İŞLEMCİYİ GEÇTİM SONRA EKRAN KARTI SINIYOR DEDİM ETRAFINA FAN SEDDİ DİZDİM 3 TANE FAN EKRAN KARTINA ÜFÜRÜYOR :) (GEFORCE GTS 250) BAKTIN GENE OLMUYOR SPEEDFAN YÜKLEDİM FANLARIN DEVRİNİ AYARLADIM GENE OLMADI AMA OYUNLA ALAKALI OLACGI AKLIMIN UCUNA BİLE GELEMDİ :) DAHA ÇOK ŞEY YAPTIM İŞLEMCİYİ SÖKTÜM İŞLEMCİ DEGİŞTİM FORMAT ATTIM RAM TAKTIM POWER SUPPY İ DEGİŞTİM EKRAN KARTININ ÇIKARDIM GÜZELCEMEN SICAK KÖPÜKLÜ SUDA YIKADIM KURULADIM NAFİLE :) AMA ONBOARD SES İ KAPATTIM BİOSTAN SIKINTI YOK :) SAYENİZDE AKLIMIN UCUNA GELMEYEN BİR YERDEN BULDUM ARIZYI BİDE BENİM WİN7 64 BİTTE İLAÇLI İLACI KALDIRDIM DENEDİM GENE OLMADI ŞİMDİ BİZE KALİTELİ Bİ SES KARTI LAZIM NE TAVSİYE EDERSİNİZ AMA OYUNU ÇALIŞTIRMASI LAZIM :))

HERKESE TEŞEKKÜRLER....

• Punkbuster ile ses kartının çakışması BC2'den beri var ...
    Eğer RemoveWat gibi windows etkinleştirme programı kullandıysanız oda yapıyor
    BC2'de şu yöntemlerle çözmüştüm sorunu mu ;

1.Go to punkbuster and download pbsetup.exe
    2.After this add your game in pbsetup and push update

3.Go to Start->Run->CMD ( Start cmd in the following way : use the right mouse button on cmd and select run as administrator ); CMD now should say smth like c:\windows\system32.

4.Now write in cmd the following and don't forget to use the spacebar when needed

sfc /scannow

5.Let it finish
    6.Reboot
    7.PLAY

Bunu deneyin arkadaşlar. Ses sorunundan dolayı donuyosa ses kartını iptal etmek yerine bunu deneyin büyük ihtimal çözücektir sorununuzu. 10dk oynayabiliyodum bu yöntemi yaptıktan sonra tam 1sat 18dk sorunsuz oynadım Sonra kendim çıktım Punkbuster ı indirin kurun oyunu add game kısmından ekleyin update edin yine aynı sekme üzerinde var. sonra Çalıştıra cmd yazın başlat panelinde çıkcak onu yönetici olarak çalıştırın c:\windows\system32 çıkcak bunun sonuna sfc /scannow ekleyin enterlayın arada boşluk var dikkat edin. Tarama yapcak bitince açıklama yapcak zaten altında. Yeniden başlatın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vacao

Punkbuster ile ses kartının çakışması BC2'den beri var ...

3.Go to Start->Run->CMD ( Start cmd in the following way : use the right mouse button on cmd and select run as administrator ); CMD now should say smth like c:\windows\system32.

4.Now write in cmd the following and don't forget to use the spacebar when needed

sfc /scannow

5.Let it finish
    6.Reboot
    7.PLAY

Bunu deneyin arkadaşlar. Ses sorunundan dolayı donuyosa ses kartını iptal etmek yerine bunu deneyin büyük ihtimal çözücektir sorununuzu. 10dk oynayabiliyodum bu yöntemi yaptıktan sonra tam 1sat 18dk sorunsuz oynadım Sonra kendim çıktım Punkbuster ı indirin kurun oyunu add game kısmından ekleyin update edin yine aynı sekme üzerinde var. sonra Çalıştıra cmd yazın başlat panelinde çıkcak onu yönetici olarak çalıştırın c:\windows\system32 çıkcak bunun sonuna sfc /scannow ekleyin enterlayın arada boşluk var dikkat edin. Tarama yapcak bitince açıklama yapcak zaten altında. Yeniden başlatın.

oyununuz orjinalmi ? , mevcut punkbuster var zaten bunu silip sizin yazdığınız yöntemimi deniyoruz yoksa mevcut punkbuster üzerindenmi deniyoruz ?

• bendeki sorunun aynısı.BF2 dede donup kalıyordu.sistemim i7 960 - 8gb 1600 ddr3-asus hd6950 2gb.anakart sabertooth x58.. bf3 dede aynı sorunları yaşadım.ses kartı yani on board realtek devre dışı bırakıp hdmi dan ses aldım sorunu bu şekilde geçiştirdim ama bu sorun öyle böyle bir sorun değil.tüm seri driver versiyonları denedim neredeyse ama netice yok ses kartı açık olduğunda alıyorum donmayı.bende vazgeçtim ..şuanda böyle kullanıyorum battlefield da atma matma hiçbir sorun yaşamadım .ilk başlarda punk buster update etmediğimden bf3 çalışmayı durdurdu hatalarını saymazsam.update den sonra hiç almadım zaten bf3 çalışma durdurdu hatası.ama senin sorunun bu kardeş realtek laneti bulaşmış...bu lanet de ancak ve ancak yeni harici ile çözülüyor ea forumlarında çözen %99 çoğunluk böyle yapmış.

• Muhtemelen fazla ısınma yada power supply yetersiz kalmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

Muhtemelen fazla ısınma yada power supply yetersiz kalmıştır.

bende thermal take 775W tough power var dostum.sabertooth yazdımki seramik soğutmada belirgin olsun diye.kasa öküz gibi değerlerimde 60 derece görmem.sorun bu değil.bence arkadaş şunu yapmalı.anakartının chipset driver'ının ve onboard ses kartının aynı zamanda punk buster ve ekran kartınında tüm güncel versiyonlarını yüklemeli.öncesindeki driverlerida driversweeper ile kaldırmalı.belki son bir umut olur. forumlarda çözüm çıkmışsa bilemem vaktim olmadığından uzun zamandır bakmadım google dayıya "battlefield 3 realtek bsod" yazın bakın neler çıkmış çözüm olarak.arkadaşın hatası bsod problemi mavi ekran.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beatles33

quote:

sfc /scannow

5.Let it finish
    6.Reboot
    7.PLAY

oyununuz orjinalmi ? , mevcut punkbuster var zaten bunu silip sizin yazdığınız yöntemimi deniyoruz yoksa mevcut punkbuster üzerindenmi deniyoruz ?

Oyunum orjianl dostum. Yeni bi punkbuster indirin sitesinden.

• quote:

sfc /scannow

5.Let it finish
    6.Reboot
    7.PLAY

Aynı sorun bende de vardı, uyguladım sorunum halloldu artık rahat rahat oynayabiliyorum. Oyunun sürekli atması yüzünden MVP ribbonlarına hasret kalmıştım: Çok Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimerkan26 -- 16 Aralık 2011; 1:22:44 >

• Rica ederim dostum. Hallettiysen ne mutlu.

Bu yöntemi deneyin beyler işe yarıyo ses kartının çakışmasından dolayı olan sorunu bu yöntem çözüyor boşa harici ses kartı vs almayın.
  • bende de arada bi oluyo bu sorun mp oynarken kitleniyo garip birde ses çıkıyo sonrasında mavi ekran veriyo yukardaki yöntem işe yararmı ?
  • Hocam Bu Donup kalma hatası realtek ses aygıtına baglı bişey sanırım punkbuster ile uyumsuz kalıyo. Yukardaki yöntemi ben kendi sistemime uyguladım Sorunum kesinlikle çözüldü. Arkadaşıma uyguladım oda çözüldü. Yukardaki arkadaşta uygulamış onun kide tamam. Bence yüzde 90 işe yarıyo. Daha sonrada hiç bi hata atma donma vs almadım. uygulamanı tavsiye ederim. eksizsiz olmak şartıyla.
  • quote:

sfc /scannow

5.Let it finish
    6.Reboot
    7.PLAY

bendede aynı sorun var bendeki tamamiyle sesten kaynaklı işte misal düne kadar windowsu ilaçlamadan oynuyordum 1 ay kadar oldu işte aktifleştirme gelince mecbru ilaçladım dedim belki düzeltmişlerdir diye.Gene kitlendi pc..

Şimdi sfc /scannow komutu windows a atılan ilaçı siliyor diye biliyorum...Başka çaresi yokmu.

• Hocam Siliyo diyosunda ben kendime arkadaşıma ve burda 2 kişi daha denedi sorun çıkmadı uzun süredir de oynuyorum bilgin olsun.
  • quote:

Hocam Siliyo diyosunda ben kendime arkadaşıma ve burda 2 kişi daha denedi sorun çıkmadı uzun süredir de oynuyorum bilgin olsun.

Tmm sorunu çözüyor ama işte windows ilacınıda siliyor saten ilaç atmadığım sürece oynuyordum düzgünce ilaç atınca oynuyamıyorum ses açık halde.

sfc /scannow komutunuda yazınca ilaçı siliyoru ya benim ilaçta var bişi.Madem öyle kullandığım ilacı bi zahmet paylaş benle....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.