Şimdi Ara

Battlefield 3 multiplayer oynarken pc kilitleniyor... (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
9.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seninkinde sıkıntı var o zaman. Pm den yolluyorum Dostum.
  • Evet sorun çözüldü verdiğiniz ilaç komuttan sonra silinmedi tekrar teşekkürler...
  • Şu ilacı rica etsem bende alabilirmiyim PM ile. (Win 7 x64 İşletim Sistemi)

http://forum.donanimhaber.com/m_54093579/mpage_1/f_/key_//tm.htm#54093579

Battlefield kısmında zamanında konu açmış fakat çözümünü bulamamıştım şu sesden kitlenme sorununa yönelik. Şimdi burada ki çözümü denemeyi düşünüyorum yarın. Hdmi ile alıyorum şuan sesi, sırf BF 3 için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 28 Aralık 2011; 22:42:16 >
  • sfc /scannow konutu kesinlikle Realtek ses sorununu çözüyor ama maalum sorun baş gösterdi;

Battlefield 3 multiplayer oynarken pc kilitleniyor...

Vacao arkadaşım banada yollayabilirmisin şu ilacı, valla şu konutuda paylaştığın için teşekkürler izninle kendi açtığım konumada ekliyorum çözümünü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 29 Aralık 2011; 16:59:05 >
  • Sana pmden yolııcaktım ama profil gizli. Burdan paylaşmak dogru olur mu bilmem. Burdan bilgilen sen o zaman Anladın sen onu artık

http://www.indirolog.com/2293/windows-7-orjinal-yapma-100-cozumu-kendim-sunuyorum.html
  • senden Pm'e cevap gelmeyince UnRateD arkadaşa Pm attım sağ olsun hemen döndü attı ilaç linkini istersen kaldır linki sıkıntı olmasın. Genede teşekkür ediyorum
  • arkadaşlar dun dogru duzgun calısan orjinal oyun bugun sıkıntı verdi sağ alt köşedeki sağlık seviyesi mermi sayısı felan yok olmuştu araç surerkende c tusu çalışmadı dışardan bakamadım yani nedir bunun sıkıntısı bi yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoobDotacı

quote:

Orijinalden alıntı: Vacao

Sana pmden yolııcaktım ama profil gizli. Burdan paylaşmak dogru olur mu bilmem. Burdan bilgilen sen o zaman Anladın sen onu artık

http://www.indirolog.com/2293/windows-7-orjinal-yapma-100-cozumu-kendim-sunuyorum.html

çok saolun hocam.ilk olarak bu komutu yazdıktan sonra Windows 7 orjinal değil hatası gelecek.Sonra da ben ilacı yükleyeceğim ve pc yeniden başladığında sorun kalmamış olacak.. Doğru mu anlamışım :) ?

Evet dogrudur dostum dogru anlamışın. Aynen uygula formülü.

• quote:

quote:

quote:

Sana pmden yolııcaktım ama profil gizli. Burdan paylaşmak dogru olur mu bilmem. Burdan bilgilen sen o zaman Anladın sen onu artık

çok saolun hocam.ilk olarak bu komutu yazdıktan sonra Windows 7 orjinal değil hatası gelecek.Sonra da ben ilacı yükleyeceğim ve pc yeniden başladığında sorun kalmamış olacak.. Doğru mu anlamışım :) ?

Bu ilacı bir de işletim sistemi bölümü altında windows işletim sistemleri bölümünde paylaşırsanız sevinirim. bu kadar mesaj arasında arayıp bulmak zor oluyor ;]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

quote:

quote:

quote:

Bu ilacı bir de işletim sistemi bölümü altında windows işletim sistemleri bölümünde paylaşırsanız sevinirim. bu kadar mesaj arasında arayıp bulmak zor oluyor ;]

Valla Dostum kusura bakma ben FPS bölümündeki bütün BF3 konularına link atıp faydalı olmaya çalışıyorum sorunu olan biraz araştırcak malesef. Yapabildigim bu kadar Geçen gün sadece 5 tane ayrı sorunu olan arkadaşa link attıp konularım hakkında çözümleri hakkında elimden geleni bi şekilde faydalı olabilmek adına yapıyorum. Bende kendi sorunumu çözerken şurda bu var burda şu var diye hazıra konarak çözmedim araştırarak buldum şimdi yararlanılmasını istiyorum.

• Vakao arkadaşın verdiği linkteki software çalışmıyorsa, isteyen PM atsın en güncel versiyonunu yollarım.

Kolay gelsin.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Valla Dostum kusura bakma ben FPS bölümündeki bütün BF3 konularına link atıp faydalı olmaya çalışıyorum sorunu olan biraz araştırcak malesef. Yapabildigim bu kadar Geçen gün sadece 5 tane ayrı sorunu olan arkadaşa link attıp konularım hakkında çözümleri hakkında elimden geleni bi şekilde faydalı olabilmek adına yapıyorum. Bende kendi sorunumu çözerken şurda bu var burda şu var diye hazıra konarak çözmedim araştırarak buldum şimdi yararlanılmasını istiyorum.

Sende haklısın kardeş herkes hazıra konmasın biraz araştırsın demek istemişsin. benim dediğim oyunla ilgili değil zaten. bu orjinal kopya hatasıyla karşılaşan birçok arkadaşım olmuştu da ondan söyledim. ben yarın hallederim kardeş. eğer oyunu ilerde alırsam bana da yardımcı olursun ;]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sende haklısın kardeş herkes hazıra konmasın biraz araştırsın demek istemişsin. benim dediğim oyunla ilgili değil zaten. bu orjinal kopya hatasıyla karşılaşan birçok arkadaşım olmuştu da ondan söyledim. ben yarın hallederim kardeş. eğer oyunu ilerde alırsam bana da yardımcı olursun ;]

Valla aynen öyle özet geçmişin. Tabiki yardımcı olurum . ben ne kadar burdan yardım aldıysam bi o kadar yardım etmek isterim ki forumun amacıda budur zaten paylaşım.

Wın7 İlaç verdigim linkteki çalışıyodu kendime ve arkadaşıma kurdum sorun yoktu şu an bilmiyorum ne durumda

• quote:

Punkbuster ile ses kartının çakışması BC2'den beri var ...
    Eğer RemoveWat gibi windows etkinleştirme programı kullandıysanız oda yapıyor
    BC2'de şu yöntemlerle çözmüştüm sorunu mu ;

1.Go to punkbuster and download pbsetup.exe
    2.After this add your game in pbsetup and push update

3.Go to Start->Run->CMD ( Start cmd in the following way : use the right mouse button on cmd and select run as administrator ); CMD now should say smth like c:\windows\system32.

4.Now write in cmd the following and don't forget to use the spacebar when needed

sfc /scannow

5.Let it finish
    6.Reboot
    7.PLAY

Bunu deneyin arkadaşlar. Ses sorunundan dolayı donuyosa ses kartını iptal etmek yerine bunu deneyin büyük ihtimal çözücektir sorununuzu. 10dk oynayabiliyodum bu yöntemi yaptıktan sonra tam 1sat 18dk sorunsuz oynadım Sonra kendim çıktım Punkbuster ı indirin kurun oyunu add game kısmından ekleyin update edin yine aynı sekme üzerinde var. sonra Çalıştıra cmd yazın başlat panelinde çıkcak onu yönetici olarak çalıştırın c:\windows\system32 çıkcak bunun sonuna sfc /scannow ekleyin enterlayın arada boşluk var dikkat edin. Tarama yapcak bitince açıklama yapcak zaten altında. Yeniden başlatın.

Sen soyleyınce fark ettım, sırf bu oyun yuzunden format attım.1 ay deneme surumunde oyunda hıc problem yoktu.Sonra ne zaman removewat kullandım ondan sora basladı bu problem.Bence asıl neden bu.

• quote:

Punkbuster ile ses kartının çakışması BC2'den beri var ...
    Eğer RemoveWat gibi windows etkinleştirme programı kullandıysanız oda yapıyor
    BC2'de şu yöntemlerle çözmüştüm sorunu mu ;

1.Go to punkbuster and download pbsetup.exe
    2.After this add your game in pbsetup and push update

3.Go to Start->Run->CMD ( Start cmd in the following way : use the right mouse button on cmd and select run as administrator ); CMD now should say smth like c:\windows\system32.

4.Now write in cmd the following and don't forget to use the spacebar when needed

sfc /scannow

5.Let it finish
    6.Reboot
    7.PLAY

Bunu deneyin arkadaşlar. Ses sorunundan dolayı donuyosa ses kartını iptal etmek yerine bunu deneyin büyük ihtimal çözücektir sorununuzu. 10dk oynayabiliyodum bu yöntemi yaptıktan sonra tam 1sat 18dk sorunsuz oynadım Sonra kendim çıktım Punkbuster ı indirin kurun oyunu add game kısmından ekleyin update edin yine aynı sekme üzerinde var. sonra Çalıştıra cmd yazın başlat panelinde çıkcak onu yönetici olarak çalıştırın c:\windows\system32 çıkcak bunun sonuna sfc /scannow ekleyin enterlayın arada boşluk var dikkat edin. Tarama yapcak bitince açıklama yapcak zaten altında. Yeniden başlatın.

sLm arkadaşLar.. sistemim bu oyunu çok rahat açıyor, kasmadan takılmadan oynuyorum, ses probleminide cpu1 seçerek hallettim, ama en ufak bir donma bile yokken 5-10 dk oynadıktan sonra oyun takıLıyor :S ctrl + alt + del den çıkmak zorunda kalıyorm..

birsürü çözüm yoLu okudum ama hiç biri işe yaramadı, yokmu yardımcı olabilecek kmse Lütfen sistemin kaldırmıyor vs vs tarzı yorumlar yapmayın, bn Crysis 2 yide, Call of Duty Modern Warfare 3 ü de fuLL ÇözünürLükte oynadım, bu oyunudda yne full olmasada yüksek çözünürlükte oyynuyorm ve hiç takılmıyor sadece 5-10 dk sra oyun takılıyor :( en düşük çözünürLüktede açtm sorun devam ediyor.

Sistem özeLLikLerimi söyLiyeyim..
    Intel Core 2 Duo İşlemci T6500 (2.10 Ghz, ' MB L2 cache, 800 MHZ FSB)
    4 GB DDR2 RAM
    ATI MOBILITY RADEON hd4570 512 mb yerleşik, 1.791 MB DDR3 kullanılabilir grafik beLLeği (32 Bit)

sadece 32 Bit biraz oLayı bozuyor ama oyun donacak oLsa ztn en basından beri kasar, takıntısız oynuyorm belli yerlerde kendinden geçiyo

Bu arkadaşımızın yazdığı çözüm bir çok kişide işe yaramış ama onuda bn anlamadım iyimi :) gerçi kendisine pm attım umarım görürde cvp döner daha anlaşılır ve açıklayıcı bir şekilde anlatabilrmsnz acaba ? hatta mümkünse şu komut ve ilaçlama işini bi hayır sever kardeşimiz resimli anlatırsa çookkk makbule geçer :))

Yardımcı oLursanız Çok sevinirim, teşekkürLer..

• arkadaşım adamlar sırf bu oyunu takılmadan oynayabilmek için 6950,6970leri cf yapıyor işlemciye anakarta dünya para harcıyor. şu sistemde 10 dakka oynayabildiğine dua et..
  • quote:

Orijinalden alıntı: maho2306

arkadaşlar dun dogru duzgun calısan orjinal oyun bugun sıkıntı verdi sağ alt köşedeki sağlık seviyesi mermi sayısı felan yok olmuştu araç surerkende c tusu çalışmadı dışardan bakamadım yani nedir bunun sıkıntısı bi yardımcı olursanız sevinirim

hardcore servera girmişsin hardcore da araç dışı kamera olmaz
  • arkadaşlar ben biostan onboard ses kartını kapatmayı bulamadım PC
    toshiba satellite L505-110
    bios>advanced bölümünde chipset conf. veya onboard devices gibi yerlere rastlamadım nasıl yapabilirim?yardımcı olursanız sevinirim
  • varmı bana pm atacak ayar oldum bu soruna
  • arkadaşlar öncelikle merhaba
    bende yeni aldım oyunu 1 ay falan oluyo aynı kilitlenme sorunu bende de var
    ama kendi kafasına göre kilitliyo bazen 2-3 saate yakın oynuyorum
    sorun nedir anlayamadım gitti
    sorun ses kartı desem pc kilitlendikte belli bi süre sonra oyunu çok rahat 2 saate yakın oynuyorum sonra yine kilitleniyo pc
    lütfen bi yardım edin

teknik özellikler

Anakart : asus intel i5 işlemci p7h55d-m pro
    Ekaran kartı : ati radeon hd 3800 series 1 GB
    RAM : kingston ddr3 2 GB
    ses kartı : onboard (marka emin değilim tek bildiğim asusun sitesinde benim anakartmın içinde realtek ses kartı olduğu yazılı ama aygıt yöneticisinde ses ve oyun denetleyicileri kısmında High Definition Audio aygıtı ve Yüksek Tanımlı Ses Aygıtı yazıyo)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.