Şimdi Ara

Battlefield 3 Multiplayer Oyuncuları [PC] (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
9
Favori
56.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    fukox
    ya da başka bir şey yaparım. editle yazarınnn
  • quote:

Orijinalden alıntı: maho2306

quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

Banlatamaz rahat ol . Baya kil kapmis sana anlasilan artik kackere vurduysan

Aslinda kil kapilcak kadar giciktim adamlarin tek deploy yeri ucak gemisi kaldi bende heliyle ucak gemisinin hemen dibinde alcakta duruyorum beni goremiyo nasil biniyo helikoptere cikiyorum ya arkaasina bazen karsilikli denk geliyoruz felan ama 8 karsilasmanin tamaminda ben oldurdum cok zoruna gitti sanirim :))

canı cehenneme oyunun kopya olsa seni banlatırdı ama bi bok yiyemez ben kopya cod oynuyordum eskiden zoruna gittimi seni banlatıyor ama şimdi yemezler orjinal aldım oyunu (bat 3 oyunu tabii) adamın anasını ağlatırım, şefersiz çok sanalda, niye zoruna gidiyo godoş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kötü_ben -- 24 Mart 2012; 19:49:19 >

• Origin ID:HXC-TR

Cok fazla giremesemde zevkine oynamaya calisiyoruz iste
  • Şu ana kadar en çok adamı arabayla ezerek öldürdüm
  • Yok ya jet kullanmayı öğrenemeyeceğim.Bırak uçak vs düşürmeyi daha mermi isabet ettiremedim :D
  • Optimus-Maximus3 ekleyin ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oprichniki

Yok ya jet kullanmayı öğrenemeyeceğim.Bırak uçak vs düşürmeyi daha mermi isabet ettiremedim :D

herkes öyle başlar boş serverlarda bol bol deneme yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

quote:

Orijinalden alıntı: Oprichniki

Yok ya jet kullanmayı öğrenemeyeceğim.Bırak uçak vs düşürmeyi daha mermi isabet ettiremedim :D

herkes öyle başlar boş serverlarda bol bol deneme yap

Deneme yapıyorumda helikopteri bile isabet ettiremiyorum.

Uçak, heli gibi görevleri yapacak varsa boş bir servere girelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FTaze -- 11 Nisan 2012; 19:00:09 >
  • Origin id : QdexterQ
  • Origin ID: okanaydin92
  • Ekle beni de hocam;

Origin ID: TexasMelih
  • Origin ID : ZaPT!Y3
  • ekleyin Re-FreshTr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Synster -- 12 Mayıs 2012; 22:23:40 >
  • Origin ID : woltcaptain ekle hocam
  • arkadaşlar bf 2 yi multiplyer olarak normal pinglerde 120- 160 arasında kasmadan oynuyorum. bf3 de de bunu yakalayabilirmiyim? ona göre alcamda. yabancı serverlarda oynuyorum.
  • Arkadaşlar merheba,

Bu havadan yere guided missile nasıl kullanılıyor ? Yardımcı olabilecek var mı?
  • Origin id : ExtremeRageGuy
  • Arkadaşlar ben bu oyunu orjinal kutulu sıfır olarak almak istiyorum.Istanbul Avrupa yakasında nereden bulabilirim?
  • Origin ID: okkoman ekleyin beyler
  • bide 24 mayıstan beri origin update inden sonra oyuna giremiyorum. oyun arka planda çalışıyo ama yediği bellek ortalama 970 kb . yani çalışmıyo böyle garip bi sorunum var. live chat e sordum düzeltmeye çalışıyorlar dedi 24 saat içinde düzelir dedi. bu sorunla karşılaşan varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.