Şimdi Ara

Battlefield 3 Multiplayer Oyuncuları [PC] (58. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
9
Favori
56.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • origin id : sehzaderz eklerseniz sevinirim arkadaşlar
  • Evet beyler öncelikle herkese iyi oyunlar. BF3 (pc) oyuncusuyum. Sniper alanında kendime güveniyorum Yeniyim ve çalışıyorum Haftada 3-4 gün max iki saat oynayabiliyorum Hafta sonları değişiyor tabi. Yaş 20 bu arada.
    Clan arıyorum bir iki tane var ancak biraz yaş olarak küçük arkadaşlar. Clanda çok fazla çocuk kavgası çıkıyor. Varsa şöyle güzel yer yer eğlenceli yer yer ciddi bir clan eklerseniz sevinirim.

İD: ok3n

İyi oyunlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ok3n -- 5 Haziran 2014; 9:14:27 >
  • Dlc'leri almanıza gerek yok.Belki biçin ve back to karkand alınabilir efsane haritalardan oldugu için ve full.
    Onun dışında bf3'ünüze herhangibir dlc yada shortcut almanızı tavsiye etmem gereksiz çünkü

Laptop,ucuz mause ve dandikj padden dolayı k/d oranım suanda 1.22 filan.Gaming mouse ve padim bugun geliyor.Ayrıca masaüstü bir sisteme geçebilirim 1 ay içinde.

Kısacası clan arıyorum.Teamspeakli ve organizebi klan tercihimdir.
  • Premium önerirmisiniz arkadaşlar. Premium alsam farkını hissedermiyim?

ve id: Lycaena7 ekleyebilirsiniz
  • Origin İd ercoriginal benim

Origin İd Cemalazak arkadaşım

ekleyin lütfen.. büyük bir topluluk olalım :D
  • beni de ekleyin dostlar

origin ID : gsoldier18
  • beyler türk serverleri vardı hypernia.com onlar ne oldu

onun gibi server bulamadım karışık maplar açan
  • arkadaşlar oyunu multide oynarken başlangıçta 50+fps ile oynuyorum 2-3 dk sonra 40 lara düşüyor bunu nasıl engelleyebilirim ?
  • ekle gamerman709
  • dostlar pcye format attım punkbuster hatası alıyorum oynayamıyorum oyundan atıyor sürekli lütfen yardmcı olun

nOT: aldığım hata SSdeki gibidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kickboxer_18 -- 25 Temmuz 2014; 19:42:28 >
  • OriginID : bysitaR ekleyin beyler.
  • Origin ID : yemreguven ekleyin arkadaşlar teamspeak vs. kullanan arkadaşlar , clan varsa çok daha güzel olur
  • arkadaşlar oyunun orasında çıkınca aldığımız puanlar hesabe ekleniyormu ? yoksa oyun sonuna kadar beklemezsek siliniyormu
  • Origin ID: EspaRLecwaN ekleyin arkadaslar
  • Origin ID: CimBoom90 eklerseniz sevinirim
  • berkay16b
    Orgin ID
    Ekleyin arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.