Şimdi Ara

Battlefield 3 Multiplayer Oyuncuları [PC] (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
9
Favori
56.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    wanhelsingtr
  • Origin Id:moj1t0
  • Benide ekleyin Origin ID : HardquaLeTe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkay0660 -- 22 Aralık 2012; 11:58:29 >
  • Benimle Co-op oynayacak varmı silahları açmak istiyorum.
  • Ash3zz
  • beni de eklerseniz sevinirim: yaprakdolmasi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojannn -- 31 Aralık 2012; 16:24:54 >
  • Orjin id : dorukxyz daha yeni aldim oyunun orjinalini lvl 2 daha :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • origin id :cakababa99

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ID imzada yazıyor ekleyin lütfen sizde :)
  • Bu ay premiumlar için double xp etkinliği var oyunda yeniyim bu etkinliğe nasıl katılacağım ?

ORİGİN İD : RCNTT
  • beyler multiplayer nasıl sıkıcımı bende almayı düşünüyorumda bc2le bf3 arasında kaldım bide denemek amaçlı bf3 limited alsam sonradan premium alsam begenirsem yani , direk premium editiondan bi eksigi olurmu premium editionlara özel şeyler varmı oyun icinde ?
  • Origin ID: ozguruh
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByaTTa

Bu ay premiumlar için double xp etkinliği var oyunda yeniyim bu etkinliğe nasıl katılacağım ?

ORİGİN İD : RCNTT

Premium olan herkes katılabilir. Katılmak için ekstradan yapmana gerek bir şey yok. Sadece Premium olmalısın, herhangi bir servera girip oynaman yeterli.
  • Origindeki BF3 Pre yani şu (http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/pd/productID.255751200) satın alınmış Origin Hesabı Satın almıştım ve hiç Kullanmadım. Bunu indirsem BF3 de iner mi ? Yani Buna BF3 oyunuda dahildir değil mi ?

Premium Kütüphanede şöyle görünüyor

Battlefield 3 Multiplayer Oyuncuları [PC]

Bunu indirsem Ana oyunda iner değil mi , yoksa bu sadece BF3 ü olanlar için premium'mu ? Öylese hesapda BF3 olmadan bu nasıl satın alınmış ? , çok tecrübesizim

Order History de bunlar yazıyor

Lütfen Alıntılayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 20 Mayıs 2013; 17:40:37 >

• beni de ekletyin id:brokenwings54
  • arkadaşlar online oyunda sağlıkçıyım yere düşen taze ölüler nasıl dirilteceğimi bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
  • silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich0 -- 25 Mayıs 2021; 16:45:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Origindeki BF3 Pre yani şu (http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/pd/productID.255751200) satın alınmış Origin Hesabı Satın almıştım ve hiç Kullanmadım. Bunu indirsem BF3 de iner mi ? Yani Buna BF3 oyunuda dahildir değil mi ?

Premium Kütüphanede şöyle görünüyor

Bunu indirsem Ana oyunda iner değil mi , yoksa bu sadece BF3 ü olanlar için premium'mu ? Öylese hesapda BF3 olmadan bu nasıl satın alınmış ? , çok tecrübesizim

Order History de bunlar yazıyor

Lütfen Alıntılayın

Limited Edition, hem ana oyunu hem de bf3 premium'u içerir. Sıkıntı yok.

• krgzcn22

yaz bro :)
  • paradox61
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.