Şimdi Ara

Battlefield 3 Multiplayer Oyuncuları [PC] (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
9
Favori
56.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Battlelog: cinsmail

özellikle COOP oynayacak elaman aranıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_cos -- 31 Ağustos 2013; 21:19:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: please44

arkadaşlar online oyunda sağlıkçıyım yere düşen taze ölüler nasıl dirilteceğimi bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

Assault oynayıp level alman lazım ki o kit açılsın. O kit açıldıktan sonra Loadout'a tıklarsın ve 4'e eklersin. Ben de aynı sorundan muzdariptim
  • daha yeni başladım co op olur, mp modlar olur her olaya varım :)
    nick: babeesh
  • Origin İD : konrs123 Ekleye bilirsin.
  • id: mbanduts
  • bf3 pc origin id :bf3ultraslan ekleyin
  • Origin id: Zer0Xz

Bir sorum olacaktı. Mesela yüksek ping nedeniyle serverdan atıldık, expler vs geliyormu? Yani statlarımız kaydediliyormu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScMoney

Origin id: Zer0Xz

Bir sorum olacaktı. Mesela yüksek ping nedeniyle serverdan atıldık, expler vs geliyormu? Yani statlarımız kaydediliyormu ?

:D Hocam ben de oynuyorum berbaer oynayalım nick:bruma20
  • benide ekleyin doktorfree
  • oynayan var mı
  • ekle kardeş :) : s4nsar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s4nsar -- 28 Ekim 2013; 22:20:32 >
  • Çok pardon arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama...

Ps4 alana kadar pc den online fps oynamak istiyorum. BF3 fiyatı çok makul geldi. Bir kaç sorum olacaktı.
    Origin ve playstore üzerinde 30 tl standart edition var. Ekstra birşey almam gerekiyormu.
    Online oyunları ve şu an ki mevcut oyuna rağbet olup olmadığını nasıl öğrenebilirim.
    Toparlamak gerekirse 30 tl online sorunsuz eğlence mümkün müdür teşekkürler :D
  • nick:boraysoydan2
  • hocam ilk başta verdiğiniz link göçmüş, yenilermisiniz?

Hep bunu demek istemiştim
  • HaLooTR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben oyunu yeni aldım originden uzun süredir battlefield 2 oynuyordum 4 de aldım ama 3 de daha çok oyuncu mevcut ve 3 daha zevkli geldi bana oyunu limited edition olarak aldım ama çözemeğim bazı şeyler var silahlar konusunda mesela single playerı bitirmemin artısı olurmu konuyu araştırdım ama görmemişde olabilirim birde tüyolar neler
  • Ekleyin beyler origin: smtzhr
  • origin ID : omerkyr
  • origin id: skuppya
  • Gece772 ekle
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.