Şimdi Ara

Battlefield 3 Multiplayer Oyuncuları [PC] (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
9
Favori
56.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar BF3 ü GT420M - i5 460M - 4 GB ram ile orta ayarlarda oynayabilir miyim?
  • origin id : ordic_TR
  • Arkadaslar benim bi sorum olacak
    simdi haftaya bf 3 key alicamda
    originden indircez ya simdi benim pcde
    crackli oyun var onu origin games
    icine atsam oradanda hic indirmeden
    kursam olurmu biyerde boyle bisey
    okumustum ne kadar saglam olur bide
    battleloga giris sorunu yasaniyormus
    onun hakkinda bilgi verebilirmisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende oyuna bugün itibari ile katıldım eklerseniz sevinirim Origin ID:DoctoreXTriumph
  • Beni de ekleyin beyler. :) Origin ID: SeSeRSeTR
  • benide eklersiniz : Artagon99
  • beyler bende varım :) Origin ID : UnluckyPlayer
  • origin : nec06
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

Ekle hocam.
  • Id : nettlethrone

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar premium alan varmı origin haricinde başka yerden key olarak alınabiliyomu mesela rus keyi. yoksa 50 euro bayılcakmıyız ?
  • Arkadaşlar çok sayfa olduğu için okuyamadım cehaletimide mazur görün. Bu oyunu aldığımızda içinden çıkan cd key ile multiplayerda oynayabiliyoruz değilmi. Multi için artı bir para yada key oluyormu. Yoksa oyunu alıp kurduğumuz gibi istediğimiz kadar multi oynuyormuyuz. Yeni içerikler ücretli mi. Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [darkness13]

Arkadaşlar çok sayfa olduğu için okuyamadım cehaletimide mazur görün. Bu oyunu aldığımızda içinden çıkan cd key ile multiplayerda oynayabiliyoruz değilmi. Multi için artı bir para yada key oluyormu. Yoksa oyunu alıp kurduğumuz gibi istediğimiz kadar multi oynuyormuyuz. Yeni içerikler ücretli mi. Teşekkür ederim.

istediğin kadar hocam ek bir ucret yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarı dew

arkadaşlar premium alan varmı origin haricinde başka yerden key olarak alınabiliyomu mesela rus keyi. yoksa 50 euro bayılcakmıyız ?

nucleardan alabilirsin gg yordan
  • nuclear satmaya başladıysa süper saol hocam. bf3 ü de ondan bunu da ondan alırım heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarı dew -- 9 Temmuz 2012; 18:56:55 >
  • Origin: Dk4Yy ekleyin oynarız :D
  • Arkadaşlar çok soru soruyorum kusurabakmayın. Gitti gidiyor Nucleardan 33.70 tl cd-key onu alıcaz oyunuda bir siteden indiricez sanırım key ile birlikte kurup oynmaya başlıcaz offline yada multiplayer. Birde dlc dedikleri olaylar çıkıyor ayrı ayrı onlarıda satın alcaz oyuna ek haritalar silahlar karakter vs. eklenecek sanırım. Bu dlc ler sadece multiplayer içinmi ve de bu dlc alınmasada multi oynanmaya devam edilebilir mi? şu ana kadar iki dlc mi çıktı backto karkand ve close quarter. Close quarter backto karkand olmadan kurulamıyormu. Birde bu key neden ucuz bu kadar oyunu 100 küsüre satılırken. Çok soru sorup başınız ağrıttıysam özürdilerim.
  • Origin ID: aliisot
  • quote:

Orijinalden alıntı: [darkness13]

Arkadaşlar çok soru soruyorum kusurabakmayın. Gitti gidiyor Nucleardan 33.70 tl cd-key onu alıcaz oyunuda bir siteden indiricez sanırım key ile birlikte kurup oynmaya başlıcaz offline yada multiplayer. Birde dlc dedikleri olaylar çıkıyor ayrı ayrı onlarıda satın alcaz oyuna ek haritalar silahlar karakter vs. eklenecek sanırım. Bu dlc ler sadece multiplayer içinmi ve de bu dlc alınmasada multi oynanmaya devam edilebilir mi? şu ana kadar iki dlc mi çıktı backto karkand ve close quarter. Close quarter backto karkand olmadan kurulamıyormu. Birde bu key neden ucuz bu kadar oyunu 100 küsüre satılırken. Çok soru sorup başınız ağrıttıysam özürdilerim.

1- Oyunu key ile Origin'den aktive edip, indireceksiniz.

2- DLC'leri almak isteğe bağlıdır onlar olmadan da multi oynamaya devam edebilirsiniz.

3- Evet 2 DLC çıktı ve birini kurmak için diğerini almanıza gerek yok, yani ikisi birbirinden bağımsız ama oyuna bağımlı.

4- Alacağınız Key CD ve kutu içermediği ve Rusya'dan geldiği için ucuz.

Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım, yanlışım varsa arkadaşlar düzeltir zaten

• pumppump

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.