Şimdi Ara

battlefield 3 online pass kodu kabul etmiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
5.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2 gün önce world bazaar dan almış olduğum bf3 elime bugün ulaştı bir hevesle oyunu açtım yama dosyalarını yüklenmesini bekledim ve bittiğinde direk olarak multiplayer girmek istedim fakat oyunun içinden çıkan redeem kodu doğru girmeme rağmen kabul etmiyor!Lütfen yardımcı olun psn hesabım tr olarak açmıştım ve almış olduğum bf3 de pal bunu özellikle sormuştum almış olduğum yere acaba sorun nedir acil yardımlarınızı bekliyorum.

• Oyunu 2. El aldiysan kodu muhtemelen kullanilmistir hocam ): ya psn den kod alacaksin 20 liraya yada goturup iade edeceksin sana kod kullanilmadi diye sattilarsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

Oyunu 2. El aldiysan kodu muhtemelen kullanilmistir hocam ): ya psn den kod alacaksin 20 liraya yada goturup iade edeceksin sana kod kullanilmadi diye sattilarsa
    Hayır oyunu 2. el olarak almadım özellikle sordum pal mı sıfır mı diye world bazaar dan ilk defa yaptım alışveriş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BFBF -- 11 Haziran 2012; 19:57:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BFBF

Hayır oyunu 2. el olarak almadım özellikle sordum pal mı sıfır mı diye

Ps3 seritlimi aldin hocam yani jelatinlimiydi?
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    hadi ya bende sipariş verdim böyle yapıyorlarsa bari iptal edeyim.
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Evet oyun jelatinli ve hiç açılmamıştı bu arada oyunun arkasında dünya şeklinin üstünde 2 yazıyor sanıyorum 2. bölge anlamında 2. bölge pal olmuyor mu ?
  • quote:

Evet oyun jelatinli ve hiç açılmamıştı bu arada oyunun arkasında dünya şeklinin üstünde 2 yazıyor sanıyorum 2. bölge anlamında 2. bölge pal olmuyor mu ?

Alıntıları Göster
    evet 2. bölge pal. istersen müşter hizmetleri ile konuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAlphaOmega

evet 2. bölge pal. istersen müşter hizmetleri ile konuş.

Alıntıları Göster
    bende oradan sıparış ettım eger bole yapacaksa bende ıptal edeyım

yyeni bf3 oyuncuları premuım alacaksanız psn kardeslık yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanacikgoz1 -- 11 Haziran 2012; 20:10:18 >
  • Alla alla bi is var bu iste bence direkt ara durumu belirt hocam madem ps3 seritli aldin oyunu boyle bisey olmasi imkansiz gibi birsey cunku aldigin dukkanla irtibata gecmeni oneririm
  • quote:

Alla alla bi is var bu iste bence direkt ara durumu belirt hocam madem ps3 seritli aldin oyunu boyle bisey olmasi imkansiz gibi birsey cunku aldigin dukkanla irtibata gecmeni oneririm
    dostum aynı sorunu birisi yaşamış altına bu yorum yazılmış;

"Merhaba,o kodu PlaystationStore'den aktif etmeniz gerekmektedir,sağ üst köşede redeem code sekmesi var oraya kutudan çıkan kodu girmelisiniz.Kod aktif olduktan sonra BF3'e girebilirsiniz."

bir dene olmazsa ara adamları.
  • quote:

dostum aynı sorunu birisi yaşamış altına bu yorum yazılmış;

"Merhaba,o kodu PlaystationStore'den aktif etmeniz gerekmektedir,sağ üst köşede redeem code sekmesi var oraya kutudan çıkan kodu girmelisiniz.Kod aktif olduktan sonra BF3'e girebilirsiniz."

bir dene olmazsa ara adamları.

Alıntıları Göster
    Evet dediğiniz gibi yaptım ama değişen birşey yok ne tr hesap kabul ediyor nede uk hesabım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BFBF -- 11 Haziran 2012; 20:23:09 >
  • quote:

Evet dediğiniz gibi yaptım ama değişen birşey yok ne tr hesap kabul ediyor nede uk hesabım.

Hocam o zaman yapacak bisey yok arayin adamlari yazik o kadar para vermissiniz kod kullanilmis deyin iade edin boyle sacma seymi olur hem sifir satiyorlar hem kod kullanilmis bu spot iyice sapitti ha
  • quote:

quote:

Hocam o zaman yapacak bisey yok arayin adamlari yazik o kadar para vermissiniz kod kullanilmis deyin iade edin boyle sacma seymi olur hem sifir satiyorlar hem kod kullanilmis bu spot iyice sapitti ha

Alıntıları Göster
    Sonradan kutuları şeritle kaplamak çok zor bir iş olmadığını düşünüyorum.Dikkatli olun aldığınız yerleri iyi seçin gerçi orasının güvenilmez bir yer olduğunu sanmıyorum sorun çözülür elbet

• quote:

Orijinalden alıntı: Angamaite

Sonradan kutuları şeritle kaplamak çok zor bir iş olmadığını düşünüyorum.Dikkatli olun aldığınız yerleri iyi seçin gerçi orasının güvenilmez bir yer olduğunu sanmıyorum sorun çözülür elbet

Alıntıları Göster
    Evet az önce aradım uk hesabımda denememi söyledi ondada çalışmayınca yarın bana yeni bir kod vereceğini söyledi gayet yardımcı oldu inşallah sizdede böyle sorun çıkmaz arkadaşlar.
  • quote:

Evet az önce aradım uk hesabımda denememi söyledi ondada çalışmayınca yarın bana yeni bir kod vereceğini söyledi gayet yardımcı oldu inşallah sizdede böyle sorun çıkmaz arkadaşlar.

gidip mi alacaksınız kodu yoksa onlar mı yollayacak çünkü uzak yerden sipariş vereceğim aynı sorun çıkarsa uğraşamam tekrar kargolamakla.
  • quote:

quote:

gidip mi alacaksınız kodu yoksa onlar mı yollayacak çünkü uzak yerden sipariş vereceğim aynı sorun çıkarsa uğraşamam tekrar kargolamakla.

Alıntıları Göster
    bizdemı arasak napsak ben sıpraışı verdım bıle zaten baya bı zaman gectı bıran once almak ıstıyorum

• quote:

Gozun aydin hocam o zaman ;) ilgilendilerse sorun yok yeni kod veririz demis zaten umarim en yakin zamanda multiplayer oynamaya baslarsin diyelim
  • quote:

quote:

Gozun aydin hocam o zaman ;) ilgilendilerse sorun yok yeni kod veririz demis zaten umarim en yakin zamanda multiplayer oynamaya baslarsin diyelim

Alıntıları Göster
    Kodu tel. ile arayıp öğreneceğim istanbulda yaşamıyorum çünkü.İlgilenen herkese teşekkür ederim artık yarın kodu aldığımda size aktarırım olanları herkese iyi akşamlar...

• quote:

Kodu tel. ile arayıp öğreneceğim istanbulda yaşamıyorum çünkü.İlgilenen herkese teşekkür ederim artık yarın kodu aldığımda size aktarırım olanları herkese iyi akşamlar...

Alıntıları Göster
    o zaman iptal etmeyelim, bende move oyunları ve bf3 alacaktım bir an tırstım açıkçası :), neyse hayırlı olsun diyelim.
  • quote:

Alıntıları Göster
    güvenilir bir yer olması lazım çünkü playstation bölümünün üstünde world bazaar konusu var.güvenilir olmasa dh oraya koymazdı.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.