Şimdi Ara

battlefield 3 online pass kodu kabul etmiyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
5.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zedge08

güvenilir bir yer olması lazım çünkü playstation bölümünün üstünde world bazaar konusu var.güvenilir olmasa dh oraya koymazdı.

bunun dh'nin oraya koymasıyla bır alakası yok dh nın oraya kondurma sebebı tamamen duygusal parayı basınca reklamını yapıyor ama dh formunda reklama gırmek kolay bır ıs degıldır ürünlerin kalıtesınde veya baska sebeplerle sorun cıakrsa vahy halıne formda adın cıktımı 9 a ınmez 8 e bir kişinin onlıne kod sorunu burada 4 5 kısının world bazardan alısverısını gerı çekmesıne sebebıyet verebılıyor ornegın sımdıkıoldugu gıbı aynı sorun bendede olacak olursa burada paylasırım ama zannetmıyorum world bazzar halleder
  • Gelmez o kod.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanacikgoz1

quote:

Orijinalden alıntı: zedge08

güvenilir bir yer olması lazım çünkü playstation bölümünün üstünde world bazaar konusu var.güvenilir olmasa dh oraya koymazdı.

bunun dh'nin oraya koymasıyla bır alakası yok dh nın oraya kondurma sebebı tamamen duygusal parayı basınca reklamını yapıyor ama dh formunda reklama gırmek kolay bır ıs degıldır ürünlerin kalıtesınde veya baska sebeplerle sorun cıakrsa vahy halıne formda adın cıktımı 9 a ınmez 8 e bir kişinin onlıne kod sorunu burada 4 5 kısının world bazardan alısverısını gerı çekmesıne sebebıyet verebılıyor ornegın sımdıkıoldugu gıbı aynı sorun bendede olacak olursa burada paylasırım ama zannetmıyorum world bazzar halleder

ben daha önce ordan alışveriş yapmadım ama hiç de şikayetini duymadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Gelmez o kod.

neden gelmez, bir bildiğiniz varsa paylaşın da biz de dönelim zarardan.
  • worldbaazar değilde spotçudan aldım deseydin onlar allahına kadar yemin eder 0 diye bi gelirsin kod mod yok :) ama worldbaazarmış aralmış soyar adamı böyle durumdada yüz üstü bırakmaz.
  • İyi günler arkadaşlar az önce aradım ve aldım kodumu fakat eski kodu çok girdiğimden(Acaba yanlış olan bir şey mi var diyerek birkaçkez denedim)Şuan almış olduğum pass kodu giremiyorum şöyle bir hata kodu veriyor 80023156 biraz araştırdım bu kod güvenlik amaçlı çok fazla denediğiniz zaman blokluyor sanıyorum ve 24 saat sonra tekrar açılıyor o yüzden 24 saat beklemeliyim sanırım acaba başka bir tr hesabı açsam bu online pass kodu yeni hesapta aktif etsem bütün oyunlarımın bulunduğu tr hesabımla multiplayer oynayabilirmiyim yoksa yeni açmış olduğumda mı oynamak zorundayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BFBF -- 12 Haziran 2012; 14:12:07 >
  • Bu gün sony'nin yeni çıkardığı headseti (2.00) satıp satmadıklarını worldbaazara'a sorayım dedim. Aramızda geçen konuşma şu şekilde;

Ziyaretçi
    merhaba
    Şuanda DESTEK tarafından yardım ediliyor
    DESTEK
    evet
    buyrun

Ziyaretçi
    elinizde linkteki üründen varmı?
    http://us.playstation.com/ps3/accessories/bluetooth-headset-ps3.html
    cevap bekliyorum
    DESTEK
    merhaba
    evet stoklarımızda var
    http://www.worldbazaar.com.tr/urun/179-Sony-PS3-Bluetooth-Headset.html

Ziyaretçi
    yeni versiyon olacak ama
    eskisi'nin var olduğunu biliyorum
    DESTEK
    yeni versiyon henüz gelmedi
    malesef

Ziyaretçi
    ne zaman gelcek
    DESTEK
    şuan için satışı malesef yok
    ama sony e sorarız

Ziyaretçi
    satışı yok derken sizde mi yok hiçbiryerde mi yok
    evet?
    DESTEK
    şuan hiçbir yerde yok

Ziyaretçi
    burada var
    http://www.amazon.com/PS3-Bluetooth-Headset-Playstation-3/dp/B0042R81XU/ref=dp_ob_title_vg
    cevap vermek konusunda çok çekingensiniz
    ve ayrıca
    DESTEK
    yoğunluktan olabilirmi sizce?

Ziyaretçi
    http://forum.donanimhaber.com/m_57866586/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57866586
    DESTEK
    sony stoklarında yokmuş..
    gelince sipariş vericez..

Ziyaretçi
    stoklarda olmadığını nerden öğrendiniz?
    kaynak belirtir misiniz?
    DESTEK
    hayır

Ziyaretçi
    hayır?
    DESTEK
    malesef belirtemiyoruz..

Ziyaretçi
    bu bilgiyi size kuşlar mı getirdi?
    nasıl kaynak gösteremiyorsunuz?

DESTEK görüşmeden ayrıldı fakat yazacağınız mesajları almaya devam edeceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: BFBF

İyi günler arkadaşlar az önce aradım ve aldım kodumu fakat eski kodu çok girdiğimden(Acaba yanlış olan bir şey mi var diyerek birkaçkez denedim)Şuan almış olduğum pass kodu giremiyorum şöyle bir hata kodu veriyor 80023156 biraz araştırdım bu kod güvenlik amaçlı çok fazla denediğiniz zaman blokluyor sanıyorum ve 24 saat sonra tekrar açılıyor o yüzden 24 saat beklemeliyim sanırım acaba başka bir tr hesabı açsam bu online pass kodu yeni hesapta aktif etsem bütün oyunlarımın bulunduğu tr hesabımla multiplayer oynayabilirmiyim yoksa yeni açmış olduğumda mı oynamak zorundayım.

olayı çözdün mü dostum? 24 saat mi beklemek gerekiyormuş?
  • 24 saat sonra tekrar deneyeceğim keşke çok fazla girmeseydim kodu Bu arada amacım world bazaar ı kötülemek deyil gayet yardımcı oldular lütfen onları kötüleyici yorumlar yazmayalım.
  • Bu gün sony'nin yeni çıkardığı headseti (2.00) satıp satmadıklarını worldbaazara'a sorayım dedim. Aramızda geçen konuşma şu şekilde;

Ziyaretçi
    merhaba
    Şuanda DESTEK tarafından yardım ediliyor
    DESTEK
    evet
    buyrun

Ziyaretçi
    elinizde linkteki üründen varmı?
    http://us.playstation.com/ps3/accessories/bluetooth-headset-ps3.html
    cevap bekliyorum
    DESTEK
    merhaba
    evet stoklarımızda var
    http://www.worldbazaar.com.tr/urun/179-Sony-PS3-Bluetooth-Headset.html

Ziyaretçi
    yeni versiyon olacak ama
    eskisi'nin var olduğunu biliyorum
    DESTEK
    yeni versiyon henüz gelmedi
    malesef

Ziyaretçi
    ne zaman gelcek
    DESTEK
    şuan için satışı malesef yok
    ama sony e sorarız

Ziyaretçi
    satışı yok derken sizde mi yok hiçbiryerde mi yok
    evet?
    DESTEK
    şuan hiçbir yerde yok

Ziyaretçi
    burada var
    http://www.amazon.com/PS3-Bluetooth-Headset-Playstation-3/dp/B0042R81XU/ref=dp_ob_title_vg
    cevap vermek konusunda çok çekingensiniz
    ve ayrıca
    DESTEK
    yoğunluktan olabilirmi sizce?

Ziyaretçi
    http://forum.donanimhaber.com/m_57866586/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57866586
    DESTEK
    sony stoklarında yokmuş..
    gelince sipariş vericez..

Ziyaretçi
    stoklarda olmadığını nerden öğrendiniz?
    kaynak belirtir misiniz?
    DESTEK
    hayır

Ziyaretçi
    hayır?
    DESTEK
    malesef belirtemiyoruz..

Ziyaretçi
    bu bilgiyi size kuşlar mı getirdi?
    nasıl kaynak gösteremiyorsunuz?

DESTEK görüşmeden ayrıldı fakat yazacağınız mesajları almaya devam edeceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfa Lima Whiskey -- 13 Haziran 2012; 9:34:43 >

• bf 3 ve uncharted 3 online kodları geçersiz. BF 3 ün online kodu bile yok. Konuda açtım bununla ilgili berbat bir yermiş orası
  • 2. el oyunları jelatinleyip sıfır diye satıyorlar. Eğer oyun 2. bölgeyse, jelatinli olsa bile PS3 yazan güvenlik şeridi yoksa almayın.
  • Aynı sorunu bende yaşadım hemde 2 oyunda. Biri ps3+fifa12 paketli kutudan çıkan fifada online pass kodunu kabul etmedi. İkincisi teknosadan aldıgım battlefield 3 ün online pass kodunu kabul etmedi ve bi sürü sonra multiplayer a kod girme yeri kapandı. Anlam verebilmiş değilim. Takır takır online'nını oynadıgım tek oyun NBA2k12 onda da online pass istemiyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

2. el oyunları jelatinleyip sıfır diye satıyorlar. Eğer oyun 2. bölgeyse, jelatinli olsa bile PS3 yazan güvenlik şeridi yoksa almayın.

ilk kez orijinal oyun alacağım ps3 yazısı nerede yazması gerekir? birde oyunları istedim eğer gelirse sırf güvenlik şeridi yok diye geri yollayabilir miyim acaba? yardım ederseniz çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIYAMETT

quote:

2. el oyunları jelatinleyip sıfır diye satıyorlar. Eğer oyun 2. bölgeyse, jelatinli olsa bile PS3 yazan güvenlik şeridi yoksa almayın.

ilk kez orijinal oyun alacağım ps3 yazısı nerede yazması gerekir? birde oyunları istedim eğer gelirse sırf güvenlik şeridi yok diye geri yollayabilir miyim acaba? yardım ederseniz çok sevinirim.

Oyun kutusunun alttan 2-3 cm olan kısmında bir şerit var.Hani paket bisküvileri açmak için üzerilerinde kırmızı şeritler vardırya onun üzerinde 20-30 kere ufak ufak PS3 yazanını düşünün.Ürünü size sıfır diye sattılarsa ve şeritsiz çıkarsa geri yollayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuru Altı Pilav

quote:

Orijinalden alıntı: KIYAMETT

quote:

Oyun kutusunun alttan 2-3 cm olan kısmında bir şerit var.Hani paket bisküvileri açmak için üzerilerinde kırmızı şeritler vardırya onun üzerinde 20-30 kere ufak ufak PS3 yazanını düşünün.Ürünü size sıfır diye sattılarsa ve şeritsiz çıkarsa geri yollayın

anladım dikkat edeceğim, teşekkürler.

• BFBF isimli kullanıcının kod problemi çözülmüştür.herhangibir problemde bizimle temasa geçip konu hakkında yardım alabilirsiniz.iyi günler dilerim.

Saygılar
    Worldbazaar
  • the code you entered may not be correct or may no longer be valid

oyunu yeni Ve sıfır aldımbölge kodu 3
    verilen paraya yazık.19 saattir uykusuzm
    yardımlarınızı bekliyorum
  • oyun 3. bölgeyse 3. bölge psn hesabında kodu kullanmalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

Oyunu 2. El aldiysan kodu muhtemelen kullanilmistir hocam ): ya psn den kod alacaksin 20 liraya yada goturup iade edeceksin sana kod kullanilmadi diye sattilarsa

Ben bugün Battlefield 3 aldım sıfır ama ucuz du. İcinden çıkan online pass kodunu kabul etmiyor. 20 tl verip psn den online pass i indirdim fakat sonrasında ne yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Not: oyun 3. Bölge.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertCoD -- 27 Ağustos 2012; 23:44:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.