Şimdi Ara

Battlefield 3 Premium Edition???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kafama takılan bir durum var, Battlefield 3 almak istiyorum, Premium Edition'ın farkı nedir? Bütün dlcleri içeriyor mu? Birde sizce Origin'den mi almalı yoksa Aral'dan kutulu mu almalı?
    Origin fiyatı 60€, Vatan'da 100TL

http://www.vatanbilgisayar.com/T%C3%BCm%20Oyunlar/aral-011195-pc-battlefield-3-premium-edition/productdetails.aspx?I_ID=62503

• Premıum edition hem bf3 hemde olay yaratan premıum paketini içermektedir.Yani bizim gibi önceden alanlara kazığı sokmaktır.Eğer kredi kartın yoksa aral üzerinden alabilirsin kapıda ödeme vb ile ama kredi kartım var diyorsan cdkey sitelerinden ucuza bulabilirsin.Bütün dlcleri içermekte yeni içerikler eklemektedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: XxxOnurxxX123

Premıum edition hem bf3 hemde olay yaratan premıum paketini içermektedir.Yani bizim gibi önceden alanlara kazığı sokmaktır.Eğer kredi kartın yoksa aral üzerinden alabilirsin kapıda ödeme vb ile ama kredi kartım var diyorsan cdkey sitelerinden ucuza bulabilirsin.Bütün dlcleri içermekte yeni içerikler eklemektedir

Kredi kartım var, bana ilginç gelen kısım şurada, origin store'da 60€ iken Aral kutuluyu nasıl 100TL'ye satıyor?? Bu arada evet bende yeni okudum, Premium Edition'ı sonradan çıkararak baya nefret kazanmışlar. Bir de hazır yakalamışlen sorayım, bu shortcutlar bundlelar nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkn131

quote:

Orijinalden alıntı: XxxOnurxxX123

Premıum edition hem bf3 hemde olay yaratan premıum paketini içermektedir.Yani bizim gibi önceden alanlara kazığı sokmaktır.Eğer kredi kartın yoksa aral üzerinden alabilirsin kapıda ödeme vb ile ama kredi kartım var diyorsan cdkey sitelerinden ucuza bulabilirsin.Bütün dlcleri içermekte yeni içerikler eklemektedir

Kredi kartım var, bana ilginç gelen kısım şurada, origin store'da 60€ iken Aral kutuluyu nasıl 100TL'ye satıyor?? Bu arada evet bende yeni okudum, Premium Edition'ı sonradan çıkararak baya nefret kazanmışlar. Bir de hazır yakalamışlen sorayım, bu shortcutlar bundlelar nedir?

5 tane DLC var içinde
    B2K (bf2nin en çok sevilen 4 mapi)
    Close Quarters (sıkıştırılmış 4 tane harita ve 10 yeni silah)
    Armored Kill (Battlefield tarihinin en büyük haritalarını taşıyor)
    Aftermath (Crossbow eklemekle birlikte 4 yeni harita)
    End Game (Bilinmiyor )

Onun dışında özel bir şey yok.Güzel bir maket bıçağı alıyorsun knife 3 vuruşta alıyor bu 2.Bir iki silah kamuflajı vb.Bir ikide görev veriyor :D

• İlginç bir durum oldu, Origin'den almaya karar verdim oyunu. Sonra dedim önce Origin programını indireyim bilgisayara, indirdim, kurdum BF3 Premium Edition'ı almak için sayfaya girdim 59,99€ değil, 29,99€ yazıyor. Yarı yarıya indirim yapmışlar. Direk aldım.
  • İyice kazıklandık lan
  • İndirimi neden yaptıkları belli oldu, bunların cadılar bayramı imiş, o nedenle çoğu oyunda %50 indirim var şu an Origin sitesinde...
  • bilgisayara kurulduktan sonra başka pc de kurulabilir mi? kışa doğru pc toplamayı düşünüyorum o yüzden şimdiki pc ye yükleyip sonra başka pc de de yüklenir mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.