Şimdi Ara

BATTLEFIELD 3 Profesyonel Jet Kullanmak Videolu Anlatım, Taktikler, Öneriler, Dogfight. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
21
Favori
26.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oldukça yardımcı olabilecek bilgiler vermişsin bazı bilmediklerim vardı bunların arasanda eline sağlık güzel olmuş
  • Ben ps3 için kısaca anlatmıştım bu ayrıntılıymış sağol yinede bu arada benim yaptığım konu imzamda var yinede bi göz atın derim.
  • arkandanki uçaktan keskin manevralarla kurtulmak bana yanlış geliyo. iyi oynayan birini keskin manevralarla izinizi kaybettirmek çok zor oluyo.manevra yaparken de adam beni arkadan değil üstten görecek yani hedef olarak büyümüş olacam yani adamın hedef alaması daha kolay olacak.
    it dalaşı sırasında benim düşürdüğüm uçakların %80 önümdeki keskin bi şekilde dönmeye çalışırken. dümdüz giden uçağı vurmakta daha çok zorlanıyom

ben manevralarla izini kaybettirmektense onu tuzağa düşürmeyi tercih ediyorum.
    arkamdan kovalayan varsa shifte basıp hızlanıyom , arkamdakinin kolay nişan alamayacağı şekilde küçük manevralarla bizim hava alanına ya da uçaksavar araçlarının oraya gidip orda oyalamaya çalışıyorum.bi süre sonra uçaksavardan korkup peşinizi bırakıyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 23 Nisan 2012; 20:31:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

arkandanki uçaktan keskin manevralarla kurtulmak bana yanlış geliyo. iyi oynayan birini keskin manevralarla izinizi kaybettirmek çok zor oluyo.manevra yaparken de adam beni arkadan değil üstten görecek yani hedef olarak büyümüş olacam yani adamın hedef alaması daha kolay olacak.
    it dalaşı sırasında benim düşürdüğüm uçakların %80 önümdeki keskin bi şekilde dönmeye çalışırken. dümdüz giden uçağı vurmakta daha çok zorlanıyom

arkamdan kovalayan varsa shifte basıp hızlanıyom , arkamdakinin kolay nişan alamayacağı şekilde küçük manevralarla bizim hava alanına ya da uçaksavar araçlarının oraya gidip orda oyalamaya çalışıyorum.bi süre sonra uçaksavardan korkup peşinizi bırakıyolar.

Nedense bende düzdeyken rahat nişan alıyorum.Her insanın stili farklı :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Oprichniki

quote:

arkandanki uçaktan keskin manevralarla kurtulmak bana yanlış geliyo. iyi oynayan birini keskin manevralarla izinizi kaybettirmek çok zor oluyo.manevra yaparken de adam beni arkadan değil üstten görecek yani hedef olarak büyümüş olacam yani adamın hedef alaması daha kolay olacak.

Bende düzdeyken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: robspid

quote:

Orijinalden alıntı: Oprichniki

quote:

Bende düzdeyken

Karşımda ki dönmeye çalışırken çok rahat alıyorum. Ama tabii ki keskin manevralar yapılmalı. Sağa sola değilde, yukarı aşağı yapılmalı bence.

• @Twin Frozr

ben mouse ile kullamıyorum uçağı ya yön tuslarına alıstım. Bir sorunum daha var nedense Rus uçaklarında yapamıyorum hemen vuruluyorum (Rus uçağının gövdesi kalın olduğu için düşünüyorum).Ancak US uçaklarında çok daha uzun süre hatta bazen oyun bitimine kadar havada kalabiliyorum.
  • rehber için teşekkürler, anlatım gayet güzel olmuş işe yarar bilgiler var benimde işime yarayacak ama g-force olayında biraz karışıklık olmuş gibi geldi bana.
    benim bildiğim g, sert manevra yaptığınız için yükselir yani yaptığınız manevra iyimi değil mi g ye bakarak öğrenebilirsiniz, rehberde sert manevra yapmak için g yi yüksek tutuna gelmiş olay nerdeyse
  • updullah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhem

süper hornetlerin manevraları daha ii dönüşleri daha keskin ama oyunda en ezik ucak f35 şaşırıcı derecede yada ben kullanamıyorum :)

bende kullanamıyorum flankerleri lanet uçak dönmek bilmiyor fa 18 le çok rahat ve güzel oynuyorum ama flankerle it dalasında 360 dönerken ya çok yawaş ya çok hızlı oldugundan adam gibi manevra yapılmıyor. Vede ben uçagı dışardan kullanırken sadece klavyeyle yönetiyorum hedefi karşıma aldıgımda maus + klavye oynuyorum warmı benim gibi oynayan hep mausla 360 dönmek zor yawaş kalıyosun bi süre sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: sound_of_silence!
    bende kullanamıyorum flankerleri lanet uçak dönmek bilmiyor fa 18 le çok rahat ve güzel oynuyorum ama flankerle it dalasında 360 dönerken ya çok yawaş ya çok hızlı oldugundan adam gibi manevra yapılmıyor. Vede ben uçagı dışardan kullanırken sadece klavyeyle yönetiyorum hedefi karşıma aldıgımda maus + klavye oynuyorum warmı benim gibi oynayan hep mausla 360 dönmek zor yawaş kalıyosun bi süre sonra

aynen f-35 manevra anlamında kötü ama bence bu dikey kalkış ve olduğu yerde havada durabilme yeteneklerinin negatif etkisi diye düşünüyorum. f-35 manevralarını ben de sadece klavye ile yapıyorum, ateş edeceğim zaman bir elim hemen mouse a götürüyorum.
  • Beyler video için çalışmalara bugün başlıyorum gönüllü olarak videoda yardım edecekler var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twin Frozr

Beyler video için çalışmalara bugün başlıyorum gönüllü olarak videoda yardım edecekler var mı?

ben yardımcı olabilirim
  • Çok güzel anlatım. Teşekkürler
  • quote:

Beyler video için çalışmalara bugün başlıyorum gönüllü olarak videoda yardım edecekler var mı?

Hocam beni tanıyorsunuz zaten fena değilimdir yardımcı olabilirim isterseniz
  • quote:

Müsait bir zamanda çağırırsan yardımcı olabilirim.
  • Beyler katılımlarınız için teşekkürler hepinize özelden yazıcam :)
  • Türkçe anlatımlı video nerede kaldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: robspid

Türkçe anlatımlı video nerede kaldı

Az kaldı imkansızlıklar sebebi ile ve sesim kötü olduğu için videoyu yazılı sekilde yapıyorum.Max 3-4 gün.

• Videonun düzenleme aşamasındayım, render'ını düşünemiyorum :(
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.