Şimdi Ara

BATTLEFIELD 3 Profesyonel Jet Kullanmak Videolu Anlatım, Taktikler, Öneriler, Dogfight. (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
21
Favori
26.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: robspid

quote:

Orijinalden alıntı: Twin Frozr

Şöyle bişi varki Peset abimiz gelirse zorlar beni, ama deneyeblirk .

Zorlamaz havada karada alır.

karada alamaz havada alır :)

En son publicte denediğimizde hafif kapışmıktık 1 ay oldu şimdi ne olur bilemiyorum. :))
  • Bugün Caner abimle pratik yaptık, alan o oldu ama bende dayandım baya bi ya :) hatta bi ara tam alıcaktımki hız kontrolden çıktı son anda kaçırdım.Pratiksiz olmuyor, ekleyin yapalım.
  • madflighter istek yolladım sana. ne zamanlar oynuyosun ?
  • Benide ekleyin lütfen battlelog-Robspid
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarı dew

madflighter istek yolladım sana. ne zamanlar oynuyosun ?

Akşama kadar burdayım.
  • Arkadaşlar büyük bir sorunum var yardım edin

Şimdi jetle dönüşlerde ateş ederken klavye takılıyor pc den bip bip diye sesler geliyor. Durum şöyle:
    "aşağı yön tuşu + sola yön tuşu" basarken "space (ateş etme)" tuşuna bastığımda ateş etmiyor. dogfight yaparken sürekli olarak aşağı yön tuşuna basıyorum aynı anda sola basarken ateş etmeye kalktığımda etmiyor. ateş etsin diye parmağımı sol yön tuşundan çekip öyle basmak zorunda kalıyorum. Aynı şekilde aşağı yön tuşu + sağa yön tuşu basılıyken space ye bastığımda takılıyor bip bip diye ses geliyor. Neden böyle bir sorun var anlamadım. ???

• Boşluk yerine 'alt' tuşunu kullanıyorum ateş etmek için.Dene derim,düzelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peset -- 4 Haziran 2012; 0:02:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peset

Boşluk yerine 'alt' tuşunu kullanıyorum ateş etmek için.Dene derim,düzelecektir.

işe yaradı walla çok sağol
  • quote:

Boşluk yerine 'alt' tuşunu kullanıyorum ateş etmek için.Dene derim,düzelecektir.

Abi mouse ile dönüyorum biliyorsun, benim sorunum yukarı manevralarda havada asılı kalıyorum, buda düşmana çok büyük şans kazandırıyor.Asılı kalmamak için illaki klavye, joystick gibi şeylermi kullanmam lazım yoksa mouse ilede bu mümkünmü? benim mouse haraketimdemi bi sorun var?
  • quote:

quote:

Abi mouse ile dönüyorum biliyorsun, benim sorunum yukarı manevralarda havada asılı kalıyorum, buda düşmana çok büyük şans kazandırıyor.Asılı kalmamak için illaki klavye, joystick gibi şeylermi kullanmam lazım yoksa mouse ilede bu mümkünmü? benim mouse haraketimdemi bi sorun var?

Dönüşünü aynı açı da ve sapmadan tamamlamak istiyorsan mouse dpı nı 800-800 yap(x-y).mouse dpı nı 2000-3000 gibi seviyelere çıkarmak senin düzgün bir dönüş yapmanı engelleyecektir.Sebebide yatay dönüşünün de dpı sebebi ile artmasıdır.Böylece jet çok oynak olacaktır.Sen yukarı doğru düzgün döneyim derken ister istemez sağa veya sola doğru jetin kayar.Lan düzeleyim derken de havada ters dönüş süren 1 sn ise bunu 1.5 yada 2 sn yapar.

Son yama ile havada gecikme şansın çoğaldı.Bunun içinde afterburner'a aşağıdan yukarı gelirken tam ters dönüşünü yapmadan 1-2 defa hızlıca bas çek yapmanı öneririm.Yada kendine göre ayarla bir çok çeşidi var.Böylece tam tepede kaybedeceğin hızı,dönüşünün başında tekrar kazanırsın.

Ha kalıcı çözüm istiyorsan Mouse'u bırak hazır başındayken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peset -- 4 Haziran 2012; 20:50:46 >

• quote:

quote:

quote:

Dönüşünü aynı açı da ve sapmadan tamamlamak istiyorsan mouse dpı nı 800-800 yap(x-y).mouse dpı nı 2000-3000 gibi seviyelere çıkarmak senin düzgün bir dönüş yapmanı engelleyecektir.Sebebide yatay dönüşünün de dpı sebebi ile artmasıdır.Böylece jet çok oynak olacaktır.Sen yukarı doğru düzgün döneyim derken ister istemez sağa veya sola doğru jetin kayar.Lan düzeleyim derken de havada ters dönüş süren 1 sn ise bunu 1.5 yada 2 sn yapar.

Son yama ile havada gecikme şansın çoğaldı.Bunun içinde afterburner'a aşağıdan yukarı gelirken tam ters dönüşünü yapmadan 1-2 defa hızlıca bas çek yapmanı öneririm.Yada kendine göre ayarla bir çok çeşidi var.Böylece tam tepede kaybedeceğin hızı,dönüşünün başında tekrar kazanırsın.

Ha kalıcı çözüm istiyorsan Mouse'u bırak hazır başındayken.

Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.Mouse zaten 800 dpi, klavyeye başlamak isterim ama ters düşüyor.Bi kaç taktik geliştirsem aslında asılı kalmadan dönebilirim.Önerilerini dikakte alacağım.

• Jet için gamepad öneriyo musunuz? Fareye göre çok daha keyif aldım gamepad ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dippas

Jet için gamepad öneriyo musunuz? Fareye göre çok daha keyif aldım gamepad ile.

Eğer senin için iyi ise kullan :)
  • Konu güncellendi son patchden sonra up.
  • upupuppupu
  • Freni, afterburn ü tam olaran nerde basıyosunuz. Sürekli hızı kontrol etmek (315 civarında tutmak için) için kamerayı değiştiriyorum hala alışamadım acaba sorun bende mi?
  • Güzel bir rehber olmuş.
  • UPPPPP VIDEOLAR GELMEYE BASLAMISTIR
  • Arkadaşlar mouse ile daha kıvrak dönüşler yapılıyor değil mi? Tank ya da piyadeleri öldürmek için dalış yaparken mouse mu kullanıyorsunuz?
  • Sorun yaşayan arkadaşlar varsa ve alabilirlerse joystick alsınlar.Gamepad lere alışık değillerse kaymalar fazla olur ama joysticklerde öyle bir sorun yaşamadım.Üstündeki düğmelerede silah değiştirme jammer falan eklediğinde akarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.