Şimdi Ara

BATTLEFIELD 3 Profesyonel Jet Kullanmak Videolu Anlatım, Taktikler, Öneriler, Dogfight. (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
21
Favori
26.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Jet ile kalkış yaparken veya aniden yükselmelerde kontrol kaybediyorum, sanki pilot bayılıyor hiçbir manevra yapamıyorum ve fırlatma koltuğununa asılmak zorunda kalıyorum normal bir durummudur bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revue

Jet ile kalkış yaparken veya aniden yükselmelerde kontrol kaybediyorum, sanki pilot bayılıyor hiçbir manevra yapamıyorum ve fırlatma koltuğununa asılmak zorunda kalıyorum normal bir durummudur bu.

Hayır normal değil.Gerçek jette ses hızını aşmıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twin Frozr

quote:

Jet ile kalkış yaparken veya aniden yükselmelerde kontrol kaybediyorum, sanki pilot bayılıyor hiçbir manevra yapamıyorum ve fırlatma koltuğununa asılmak zorunda kalıyorum normal bir durummudur bu.

Hayır normal değil.Gerçek jette ses hızını aşmıyoruz.

Hızımı kontrol altında tutacağım o zaman, kontrol kaybedilince tek çare fırlatma koltuğumu?
  • quote:

herelde sen 900 metre ve üstüne çıkıyorsun belli bir yükseklikten sonra dediğin şey oluyor, jet hareketsiz kalıyor. onun için yüksekliğine dikkat et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brutall

quote:

herelde sen 900 metre ve üstüne çıkıyorsun belli bir yükseklikten sonra dediğin şey oluyor, jet hareketsiz kalıyor. onun için yüksekliğine dikkat et

Hahhahaha aynen :D
  • Arkadaşlar benimde bir sorum olacaktı.Bu oyunda yeniyim daha ve genelde hep Team DM olarak oynuyorum.Jet kullanmayı öğrenmek ve pratik yapmak istiyorum fakat böle oyunun içinde yapıpta takımın durumunu bozmakta istemiyorum tam bilmediğim için.Böyle pratik yapabileceğim maç dışında Traning mod gibi birşey varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrhusnu

Arkadaşlar benimde bir sorum olacaktı.Bu oyunda yeniyim daha ve genelde hep Team DM olarak oynuyorum.Jet kullanmayı öğrenmek ve pratik yapmak istiyorum fakat böle oyunun içinde yapıpta takımın durumunu bozmakta istemiyorum tam bilmediğim için.Böyle pratik yapabileceğim maç dışında Traning mod gibi birşey varmı?

unranked oyna hacım

• quote:

Orijinalden alıntı: Twin Frozr

UPPPPP VIDEOLAR GELMEYE BASLAMISTIR

Boş bir server'da videoya çekerek manevraları anlatabilirsen iyi olur baya. Mesela arkamızdaki adamı atlatabilmenin yollarını gösterirsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: robspid

quote:

Arkadaşlar benimde bir sorum olacaktı.Bu oyunda yeniyim daha ve genelde hep Team DM olarak oynuyorum.Jet kullanmayı öğrenmek ve pratik yapmak istiyorum fakat böle oyunun içinde yapıpta takımın durumunu bozmakta istemiyorum tam bilmediğim için.Böyle pratik yapabileceğim maç dışında Traning mod gibi birşey varmı?

unranked oyna hacım

Unraked dediğiniz tam olarak ne oluyor?
  • quote:

quote:

quote:

unranked oyna hacım

serverdaki kd-score vs kayıt olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Dâurkhôneg

quote:

quote:

quote:

unranked oyna hacım

serverdaki kd-score vs kayıt olmaz

Cevabınız için teşekkürler.Bir de son olarak bu modda oynayabilmek için Battlelog sayfasında Detailed kısmından Ranked seçeneğini mi kaldırıyoruz? Değilse nasıl bu modda oynarız?

• mrb arkadaşlar bu aralar jet kullanmaya başlayı dedim air jet AIR fighter kısmınaki ilk 3 özelliği açmama rağmen heat serkers yani güdümlü füzelemeyi oyunda yapamyıorum :( birçok tuşa bastım çıkmıyor sorun nerede ? helikopterde 2 tuşuyla değiştiriyorum oysa
  • Beyler ya bu konu kimsenin işine yaramıyor, yada yarayanalara yaradığıyla kalıyor.Konu 2 aydır hiç uplanmıyor.Böyle giderse konuyu sileceğim..
  • Güzel konu olmuş, Air Radar + ECM Jammer + Rocket Pods kombinasyonunu kullanıyorum ama bu konuda fazla tecrübeli değilim. Jet'i daha iyi kullanabilmek için joystick şart mı ? Yoksa klavye ve mouse yeterli mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 29 Ekim 2012; 14:45:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

Güzel konu olmuş, jet'i daha iyi kullanabilmek için joystick şart mı ? Yoksa klavye ve mouse yeterli mi ?

Ben klavye + mouse ile kullanıyorum neyle pratik yapıp alısırsan onla daha iyi olursun
  • Cevap için sağol.
  • UP BE LANET OLASI
  • Herkesin forumlarda aradığı ama bulamadığı, ögrenemediği jete bi sayfa konu açtık yaranamıyoruz be!
  • Taktikler ise yaradi. Tesekkurler

Uplayalim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen bende artık tarayarak gidiyorum jet ile oynarken füzeleri helikopterlere kilitliyorum yakınlaşıp atıyorum genelde patlatıyor.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.