Şimdi Ara

BATTLEFIELD 3 Profesyonel Jet Kullanmak Videolu Anlatım, Taktikler, Öneriler, Dogfight. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
21
Favori
26.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bende FSX'den kalma Logitech Extreme 3D Pro Joystick var. Bunu oyunda kullanan varmı? Nası ayarlıcam?
  • Emeğine sağlık üstad bunca zamandır jet kullanıyorum G değerinden haberim yoktu bizde Frene basip (S) bodozlama dönme vardı hep Ve tabi şuda bir gerçek Mekanik klavyesi olan bir pilotla kapışmaya bile kalkmayın.Sizin yarı capınızdan daha keskin dönebilirler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WE neED -- 15 Mayıs 2012; 12:20:03 >
  • hocam aşmışsın sen olayı ,
    jeti kullanmak gerçekten cok zor ,
    yardımcı olacak bu bilgiler thanks
  • Gençler g falan filan hikaye.. O zaten sizin elinizde olan birşey değil. Tek amacınız hızınızı 315in üstüne çıkarmadan, 315'e en yakın tutacak şekilde dönmek. Biraz antrenmanla çok rahat yakalarsınız dönüş hızını.

Dönmeyi öğrendikten sonra, air radarı hakkını vererek kullanmak ve manevralar kalıyor geriye :) Kolay gelsin hepinize

Edit: Bir de unutmadan, joystick kullanmayın sadece klavye ya da klavye+mouse kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tchNo -- 17 Mayıs 2012; 3:23:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tchNo

Gençler g falan filan hikaye.. O zaten sizin elinizde olan birşey değil. Tek amacınız hızınızı 315in üstüne çıkarmadan, 315'e en yakın tutacak şekilde dönmek. Biraz antrenmanla çok rahat yakalarsınız dönüş hızını.

Dönmeyi öğrendikten sonra, air radarı hakkını vererek kullanmak ve manevralar kalıyor geriye :) Kolay gelsin hepinize

Edit: Bir de unutmadan, joystick kullanmayın sadece klavye ya da klavye+mouse kullanın.

Ben 290-300 biliyordum.Teşekkürler.Alıştırma yapacağım bu konu hakkında
  • Son patch'den sonra ecm çok güçsüzleşti, ve ecm bulutu artık bir önceki patch'deki gibi gelmekte olan füzeleri engellemiyor. Flare kullanmak artık daha mantıklı.
    Dikkat etmişsinizdir, stinger atıldıktan sonra artık flare atılmadığı sürece istediğiniz manevrayı yapın, %90 ihtimalle vuruyor. Helikopter ve jetlerin füzeleri o kadar etkili değil tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 17 Mayıs 2012; 8:30:36 >
  • Dönüşlere alıştım ama karşı takımdaki uçağa mermi isabet ettiremiyorum biraz daha çalışmam gerekecek sanırım :/
  • Beyler ekleyinde dogfight atalım böyle olmaz.
  • çok faydalı bi yazı olmuş mesajım bulunsun daha sonra daha sonra iyice incelerim
  •  BATTLEFIELD 3 Profesyonel Jet Kullanmak Videolu Anlatım, Taktikler, Öneriler, Dogfight.

BATTLEFIELD 3 Profesyonel Jet Kullanmak Videolu Anlatım, Taktikler, Öneriler, Dogfight.

• Ya beyler ben hiiç süremiyorum genelde çakılıyor yada arkamdan cannonla tarıyolar birde ben uçağı hiç sabit tutamıyorum sürekli sallanıyor (kasma yok 50 fps alıyorum) buda zorlaştırıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar yanlış anlamayın ama Heat Seekers a pek iyi gözle bakmıyorsunuz sanırım niye olduğunu anlamadım bence gayet kullanılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

Dostlar yanlış anlamayın ama Heat Seekers a pek iyi gözle bakmıyorsunuz sanırım niye olduğunu anlamadım bence gayet kullanılabilir.

Hocam bnim soruma bi baksak

• quote:

Orijinalden alıntı: Anteras_05

quote:

Dostlar yanlış anlamayın ama Heat Seekers a pek iyi gözle bakmıyorsunuz sanırım niye olduğunu anlamadım bence gayet kullanılabilir.

Valla ben de 1 haftadır Jet sürücüsüyüm baya öğrendim normal seviye kullanıyorum ama arkadan gelen cannonlara ben de pek birşey yapamıyorum. Zaten dogtaginden falan usta bi pilot olduğunu anlarsam serverdan bile çıktığım oluyor.

Mouse ile mi uçuruyorsun uçağı yoksa klavyeden mi?
  • quote:

quote:

quote:

Valla ben de 1 haftadır Jet sürücüsüyüm baya öğrendim normal seviye kullanıyorum ama arkadan gelen cannonlara ben de pek birşey yapamıyorum. Zaten dogtaginden falan usta bi pilot olduğunu anlarsam serverdan bile çıktığım oluyor.

Mouse ile mi uçuruyorsun uçağı yoksa klavyeden mi?

Mouse

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler dogfight için ekleyebilirsiniz battlelog: Robspid

• quote:

Orijinalden alıntı: robspid

Beyler dogfight için ekleyebilirsiniz battlelog: Robspid

Hocam alıştırma için olurmu ya çok zorlanıyorum ben mouse da birde ben mobildeyim sen eklermisin battlelog Re-FreshTr (yamulmuyorsam)

• quote:

quote:

Hocam alıştırma için olurmu ya çok zorlanıyorum ben mouse da birde ben mobildeyim sen eklermisin battlelog Re-FreshTr (yamulmuyorsam)

Olur tabi.Ekliyorum hemen.

• quote:

quote:

quote:

Sağol hocam haftasonu açamam belki ancak 9 hazirandan sonra paso oynarız sbs bi geçsin

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sağol hocam haftasonu açamam belki ancak 9 hazirandan sonra paso oynarız sbs bi geçsin

9 Haziran'dan sonra bana söylersin alıştırma yapıcaktık falan diye ben seni hatırlarım zaten :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.