Şimdi Ara

Battlefield 3 Psn Hata Veriyor- 80023102

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar lütfen türkiye psn den battlefield 3 alabilen arkadaslar bir el atsın su konuya iki gündür aynı hatayı alıyoruz ve oyunu alamıyoruz... bir sürü kredi kartı ve hesaptan denedik yinede aynı hatayı alıyoruz, başka aletlerden de denedik olmuyor...

• AYnen bendede aynı sorun.
    İş Bnaksı Sanl Kart kullanıyorum. Pardon kullanamıyorum.
  • psn belki sanal kartları kabul etmiyordur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bugün alcaktım. Ama burdaki yazıları görünce birkaç gün sonraya erteledim. Büyük ihtimalle genel bir sorun vardır. Düzelir 3-5 gün içinde
  • Aynı sorun bizde de var.http://forum.donanimhaber.com/m_54087033/tm.htm
    Dün geceden beri uğraşıyoruz,artık iyice can sıktı bu iş.

Söylentiye göre Master kartlarda problem oluyormuş,Visa'larda problem yokmuş.(söylenti ama!) Visa'm olmadığı için deneyemedim. 2 ayrı sanal kartla deniyoruz dün geceden beri hep aynı hata. SONY'yi aradım. Farkında değiller haberleri yok. "Haftasonu olan 'kampanya' dan dolayı aşırı yüklenme olabilir,sorun ondan kaynaklıdır. Tekrar tekrar deneyin,elbet olur" dediler sadece. Çözersek haberleşelim.
  • Basimiza ne geliyosa bu SONY TURKiYENiN cok bilmeainden oluyo zaten ben visa da denedim olmadi oturdugu yerden goturuyolar parayi icraat sifirinda altinda
  • Visa kart ile ilgisi yok. Bende de visa var. Yine de olmuyor. Ama 1 euro tl tutarı her deneme de nasıl çekiyor anlamıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Battlefield 4 ps4 save sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Battlefield 4 açılmıyor
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim şuana kadar 4 TL'm gitti. TR hesaptan yaptığımda. UK hesaptan yapınca da gitti o fazla hatta. Oyunu alamadan 7-8 TL ödemiş oldum sadece denemeler için.
  • sorunu çözen arkadaşlar buraya yazarsa sevinirim, bizde visa ile deedik olmadı, ayrıca benim kartımdan para çekildi mi kontrol etme imkanım olmadı, en az 30 kere denedik o zaman bir oyun parası çekti bizden bu adamlar, ama o parayı iade ediyolar diye biliyorum bir hafta içinde hesaba iade olması lazım...
  • allahın belası 80023102 hatası!!
  • up

evet burayada yazayım hata aynen devam 4 farklı kartdada vısa master sanal hata hata
  • ben işbankası hesaptan sanal kart çıkardım onla cumartesi bf3 aldım sıkıntı yoktu... visa kartım
  • quote:

Orijinalden alıntı: rumi

ben işbankası hesaptan sanal kart çıkardım onla cumartesi bf3 aldım sıkıntı yoktu... visa kartım

Kardeşçim 4 gündür alamıyorum
  • Bende ctesi sanal visa kartla alışveriş yaptım ama dün denediğimde aynı hatayı aldım defaatle.
  • kardeşlik yapa yapa psni göçerdiniz en sonunda.
  • beyler selam,
    alan arkadaş varsa ortak olmak istiyorum parayı hemen yatırabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: stopaj

psn belki sanal kartları kabul etmiyordur

iş bankası sanal kart ile ben alışveriş yapıyorum psn store den

eğer karttaki limit yetmiyor ise olabiliyor bu tip sorunlar, denediniz mi 130 TL lik oyun için sanal kartınıza 135 TL limit bırakıp öyle almayı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 2 Kasım 2011; 13:27:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DFX

Visa kart ile ilgisi yok. Bende de visa var. Yine de olmuyor. Ama 1 euro tl tutarı her deneme de nasıl çekiyor anlamıyorum.

store u kullanma ücreti o , hizmet bedeli olarak alıyor her item satın aldığında sana hizmet verdim diyip 1 dolar kesiyor.
  • pazartesi 6 oyun aldım sorun yoktu hatta aynı sanal kartı 6-7 hesap üzerinden kullandım sorun çıkmadı sadece geçen ay bi oyun alacaktım aynı hatayı verdi bidahada düzelmedi bende başka hesap açıp almak zorunda kaldım bence yeni tr hesabı açın kart adres bilgileriyle psn adres bilgileri aynı olsun ve adres bilgileri biraz açıklayıcı yazın direk sadece şehir adı yazmayın umarım en kısa zamanda çözersiniz insanın parasıyla rezil olması buna denir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

quote:

Orijinalden alıntı: stopaj

psn belki sanal kartları kabul etmiyordur

iş bankası sanal kart ile ben alışveriş yapıyorum psn store den

eğer karttaki limit yetmiyor ise olabiliyor bu tip sorunlar, denediniz mi 130 TL lik oyun için sanal kartınıza 135 TL limit bırakıp öyle almayı ?

Neler denemedimki sanal kartda limiti 200 tl sabit yaptım hemde olmuyorrrrrrrrrrr
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.