Şimdi Ara

Battlefield 3 Stratejileri [ SEN DE KATIL ! ] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
11
Favori
11.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Takım oyunu.. Eğer tek başınıza oynuyorsanız ve conquest large modundaysanız, illa ki bir araçla oynamanız lazım..
  • Son patch'le araçtan spotlama kaldırıldı mı?Ben tuşu atıyorum ama olmuyor artık?
  • düşman tankının önüne arkasına mayın koyun araca binip hareket ettiğinde ise
  • Sniper olmayı seven arkadaşlar için şu taktiğimi anlatayım. Fakat iyi helikopter kullanan bir arkadaşınız olmalı ve oyun sırasında konuşabilmeniz gerekyor.
    Yüksek bir yere çıkıyoruz ve saklanıyoruz. Helikopter kullanan arkadaşımız sizin saklandığınız yerün üstünde havada asılı kalıyor. Siz uzak yerleri sniper ile indirirken arkadaşınız size yaklaşanları temizliyor. Yada helikpteri düşman çekmek içinde kullanabilrisiniz yine pusarsınız helikoptere gelenleri indirirsiniz arkadaşınızda tank vs. indirir. Ve inanın kolay kolay ölmüyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper83us

NE kadar iyi sniper olursanız olun lens parlaması sizi ele verecektir.Ne kadar uzman bir tank sürücüsü olursanız olun arkasında mühendis desteği olan bir tank sizi alt edecektir.NE akdar iyi uçak kullanırsanız kullanın mutlaka birileri sizi düşürecektir.
    Tek başınıza terrör estirmeniz pektde mümkün değil.Çünki sırtınıızı dayayacağınız duvbarlar olamdığı gibi olaki dayadınız bireyre o duvarı tepenize yıkacak bir fizik var oyunda.64 kişilik ahritalarda merminin nereden geleceği belli bile değil.
    İşin sırrı takım oyununda .Ben sesle ieltişim kurabilen 2 si saldırı ikisi araçlar konusunda uzman bir dörtlüyle neler yapıalabielcğini hayal bile edemiyorum..

cevap biraz geç olacak ama çok güzel oluyor.biz bu olayı 8 kişiyle yaptık.1.takım hava araçlarında 2.takım yer araçlarında ya da yaya.ts den görüşerek organize olup görev dağılımı yapınca oyun hakkaten manyak zevkli oluyor.

• Mesajım bulunsun.
  • Görüyorum ki Kharg Island Rush da attack yapmasını bilmeyen çok adam var.. LAV-25 ler için naçizane taktiklerimi paylaşıcam.. Bi kere her şeyden önce Reactive Armor ve IR Smoke setup ınız yoksa LAV leri ALMAYIN! Bu ikisi olmadan takıma direk zararsınız demektir.. LAV ile izlemeniz gereken rota bu(hee paint de çizdim):

Battlefield 3 Stratejileri [ SEN DE KATIL ! ]

Amaç en kısa sürede karaya çıkmak.. Çünkü soflamla kitlenmiş javelinlere su üzerinde yakalanırsanız javelinler, IR kullansanız bile üzerinizde daireler çizip yine de sizi vuruyor.. Tam tepeden yerseniz Reactive iniz de fayda etmiyor; çat disabled. Bu yüzden soflam size kitlendikten hemmen sonra IR ı basın. Javelinlerin de kitlenmesini beklemeden yani.. Tam gaz ilerleyin üstteki rotaya göre denizde 2 kere IR basınca kılı kılına karaya çıkabiliyorsunuz. Karada artık javelinler kitlense bile IR bastıktan sonra tepenizde daireler çizip sizi tehdit etmiycekler, sağa sola yalpalar kurtulursunuz. Yalnız bu çizdiğim rotanın kara kısmında LAV niz sıkışıp kalabilir, çok engebeli bi arazi.. Sonra vay efendim böyle iş mi olur senin verceğin aklı ... diye bana gelmeyin.. ^^ Her şeyin bişiyi var.

Bi de rush larda her zaman kapalı mekanlardaki mcom u önce patlatmaya bakın.. Yoksa oyun sıkışacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekialem -- 11 Mayıs 2012; 16:23:07 >

• TDM stratejim

Elimde M416, bipod, ve heavy barrel takılı. Sekmeyen assault rifle kullanırım.

Oyun stilim sneak, etraf boşken sprint, düşman olma ihtimali varsa crouch yapar sessizce giderim, düşman base'ine girip ölüm pahasına 4-5 kill alır çıkarım :D genellikle ilk mermi hedefim düşmanımın göğüs kısmı olur, zaten sekerek headshot a dönüşüyor :)

Conquest te alırım elime bolt action'ı olmayan sağlam bi sniper, objective lere doğru giderim, düşmanın gelebileceği yerleri tahmin eder, oraları dikkatle gözlerim, gelen kişiye 3 mermi atar işi bitiririm.
  • @kopser123

Söylediği 3. madde rpg yi sadece tank için kullanmayın demesi çok işime yaradı.. Çatıya,duvarın arkasına saklananlara bir patlatıyorum dünyası şaşıyor gariplerin
  • Heet Seekers kullanırken eğer düşmana çok yakından atarsanız roketleri flare atma şansları olmuyor direk düşürebiliyorsunuz.
  • BF3!
  • Mesajim dursun yazin lazim olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec
    4. akıllıca yürü ve hareket et, kapılarda, köşelerde ve dar koridorlarda yolu kapama yere yatma ve arkadaşlarını engelleme...

bence takım arkadaşlar birbirinin içinden geçebilmeli team fortress 2deki gibi
  • Taktik falan hikaye,takım ve squad oyunu olduktan sonra gerisi gelir zaten.
  • quote:

4. akıllıca yürü ve hareket et, kapılarda, köşelerde ve dar koridorlarda yolu kapama yere yatma ve arkadaşlarını engelleme...

Bu durumlar Noshar TDM'de çok oluyor
  • Ya ben yeni basladimda 5 lwlim engineer kasiyorum ben yanimdaki supportdan mermi sitiycem ama nasil istiycem mesela mini mapda biri benden tarmir istese hemen gidip tamir ederim ama ben haritada mermi istedigimi nasil nasil belli etcem ne guzel caspian borderde piyade olarak 16 kill yapmistim hic olmeden mermim bitti ve oldum birde takim falan nasil degisitiriliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hasann98

Ya ben yeni basladimda 5 lwlim engineer kasiyorum ben yanimdaki supportdan mermi sitiycem ama nasil istiycem mesela mini mapda biri benden tarmir istese hemen gidip tamir ederim ama ben haritada mermi istedigimi nasil nasil belli etcem ne guzel caspian borderde piyade olarak 16 kill yapmistim hic olmeden mermim bitti ve oldum birde takim falan nasil degisitiriliyor

q ya basılı tutup komut verebilirsin. takım değiştirmek için esc ye bas. squad dan switch team de. doğru hatırlıyorumdur inşallah
  • Tesekurler

• mesajım bulunsun
  • arkadaşlar az sonra vereceğim taktikler ile ben nerdeyse tüm maçlarda son sıralarda sürünüp deatmatch modlarında bile 10'un üstünde kill alamazken abartmıyorum bu taktikleri kullandığım ilk maçta 24 kill alıp 3. oldum ve hani server boş filan değildi tamamen doluydu. ve hani ilk başta ben de şans mı acaba diye düşündüm ama diğer maçlarda da bu değişmedi. neyse lafı fazla uzatmayayım:
    öncelikle şunu da belirteyim bu vereceğim taktiklerin hepsi bana göre oyunun en iyi ve en zevkli sınıfı olan support içindir
    madde madde sıraladım:
    *Kesinlikle "bipod" kullanın ve mümkün olduğunca silahı kurarak ateş edin, bu konuyu biraz açıklamak istiyorum, şöyleki: Böyle ani bir çatışmada, karşınıza düşman çıktığında vs. kesinlikle silahı kurmakla uğraşmayın. ama şöyle bir durum var, diyelim ki sürekli düşmanın çıktığı bir kapı var yani illa kapı olmasa da olur koridor olur bina olur vs. o yeri rahat görebileceğiniz ve çok açıkta olmayan veya arkanızın güvenli olduğu bir yere (bina çatısı, pencere, kum torbalarının arkası vs.) güzelce silahınızı kurup düşman gördüğünüz anda basın ateşi. bipod kuruluyken silahın tepmemesinin verdiği avantajla kolayca çıkanı indirirsiniz.
    *unutmayın siz bir supportsunuz bu yüzden sürekli adamlarınızın yanına, çatışma alanlarına, geçiş yollarına cephane kutusu atın, bu özelliği iyi kullanırsanız oyun sonunda alacağınız madalyalarla birlikte kill'lerden aldığınızdan daha fazla puan alabilirsiniz bu yolla
    *özellikle 100 mermilik ağır makineli kullanıyorsanız yakınlarda düşman olmadığından emin olmadıkça merminiz 40'nin altına düşmeden şarjör değiştirmeyin, değiştirme süreleri uzun olduğu için ölme riskiniz çok yüksek
    *perk olarak kesinlikle ve kesinlikle sprint'i kullanın, eğer kullanmazsanız diğer sınıfların yanında kaplumbağa gibi kalırsınız
    *silahta üçüncü aparat olarak flash ışığı kullanın, toplu gruplara mermi yağdırırken işinizi kolaylaştırır
    *bir yere c4 kurup iki saat oradan düşman geçmesini beklemeyin, o sürede c4'le öldüreceğinizden daha fazla adam öldürebilirsiniz
    *bir çatışmanın ortasında merminiz biterse 2 saat şarjör değiştirmeyle uğraşmayın, hemen tabancaya geçin
    *el bombanızı rastgele kullanmayın, çok işe yarayabiliyor
    *takım oyunu oynayın, yanlız dolaşmayın, yanınızdakileri mermisiz bırakmayın, sürekli cephane atın
    *ruse modunda defendersanız m-com'u iyi gören ama çok yakın olmayan bir yere silahınızı kurup gayet iyi puan toplayabilirsiniz
    *ayrıca birde işinize yarayacak bir bilgi: kendi squadınızdakilere cephane desteği yaptınızda normalden iki kat puan alırsınız

şimdilik benden bu kadar, tabi bu taktiklerle kesin çok iyi olursunuz filan demiyorum, ben de işe yaradı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutlik48 -- 11 Temmuz 2012; 22:01:39 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.