Şimdi Ara

Battlefield 3 Stratejileri [ SEN DE KATIL ! ]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
81
Cevap
11
Favori
11.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Battlefield 3 Stratejileri [ SEN DE KATIL ! ]

Merhaba arkadaşlar.Şüphesiz aramızda Battlefield 3 oynayan bir çok arkadaş vardır.Ben de kısa bir ara verip tekrar Battlefield 3'e başladım.PS3'te oynuyorum ve PSN ID'mi imzamda bulabilirsiniz.Çok uzatmadan konuya geçiyorum.Bu tür konularda öncülük etmek isteyen biri olarak internette araştırdım fakat Battlefield 3 Multiplayer için strateji veren veya nelere dikkat edilmesi gerektiği söylenen bir yazı bulamadım.İstiyorum ki Donanım Haber ailesi olarak bunu ayrıntılı bir şekilde biz yapalım.Her Class için kendi taktik ve yöntemlerinizi yazabilirsiniz.Ben de kendim ayrıntılı bir rehber hazırlayıp sizlere sunacağım.Siz de kendi stratejilerinizi yorumlara yazın ve herkes yararlansın.Hatta ilerde Clan bile kurabiliriz.Şimdiden teşekkürler :)

• Mesajım bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Linken's Sphere

Mesajım bulunsun.
    yazın orjinalini alınca bakarım.mesaj kalsın.
    birde söyleyeyim bf3 te işe yaramı bilmem ama
    1)bf2 de anti-tank 2 kişi beraber gidecek(tabii ki biraz arkadan).tank gördügü zaman çapraz ateş ve tanka allah rahmet eylesin.bf2 de çok güzel oluyor böyle.
    2)araba ile gideceksin,köşelerde durup in ,düşman varsa geri kaç adam peşinden gelecektir.o arada arabaya tekrar bin,adamı ez veya mg ile tara(yine bf 2 den)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukox

yazın orjinalini alınca bakarım.mesaj kalsın.
    birde söyleyeyim bf3 te işe yaramı bilmem ama
    1)bf2 de anti-tank 2 kişi beraber gidecek(tabii ki biraz arkadan).tank gördügü zaman çapraz ateş ve tanka allah rahmet eylesin.bf2 de çok güzel oluyor böyle.
    2)araba ile gideceksin,köşelerde durup in ,düşman varsa geri kaç adam peşinden gelecektir.o arada arabaya tekrar bin,adamı ez veya mg ile tara(yine bf 2 den)

Alıntıları Göster
    Kısaca bir tavsiye,

Sniper olacaksanız pusuya yatın ve sabırlı olun. Elinizde M98B ile tavşan gibi ortalıkta gezmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: Mottcalem

Kısaca bir tavsiye,

Sniper olacaksanız pusuya yatın ve sabırlı olun. Elinizde M98B ile tavşan gibi ortalıkta gezmeyin

Alıntıları Göster
    Böyle devam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertbozkir

Böyle devam :)

Alıntıları Göster
    mesajım bulunsun hemde konu yukarda kalsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: whisper242

mesajım bulunsun hemde konu yukarda kalsın

Alıntıları Göster
    Bence konu sabit bile olmalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bence konu sabit bile olmalı.

Alıntıları Göster
    mesajım bulunsun. takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6CFFC1547

mesajım bulunsun. takip

Alıntıları Göster
    mesajım takılsın şurda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Romulus

mesajım takılsın şurda

Alıntıları Göster
    Herkesin yapması gereken spotlama işi çok önemli. Düşmanla alakalı herşeye nişan alıp Select e basın mutlaka, PC'de Q. Assault'ta AEK-971'i Foregrip - Heavy Barrel - No Optics şeklinde kullanırsanız çok iyi. Tankla giderken karşınıza düşman tankı çıktığında önce tankla 1 el ateş edin o da ateş ettiyse tanktan hemen çıkın ve rpg atın bu arada tankınızın mermisi de dolar tanka girin tekrar bir el daha sıkın işi bitti. Engineer de tank gördüğünüzde uzakta değilseniz rpg yi hemen sıkmayın arkasına geçiip sıkın çünkü arkasından yediği ilk füzede disabled oluyo ikincisinde patlıyo. M15 AT Mine'ları düşmanın tankları baselerinden çıkardıkları yere döşeyin. Jette her zaman düşmanın arkasına geçmeye çalışın ve düşmanın hiç düşünemeyeceği şeyler yapıp şaşırtın. Attack Heli'de eğer karşı takımın helisi havadaysa yüksek uçun onu hallettikten sonra alçak ve seri uçun. Soflam kullanın - kullandırın. Scout helide durum kötüyse direk atlayın o hasarsız bi şekilde düşüyo zaten sonra tamir edip tekrar binin füzelerin kilitlenmemesi için dağların tepelerin arkasına kaçın. Heliyle karşı takımın basesine gidip araçları c4leyip tekrar helinize binin sonra da onları trolleyin Bombaları rastgele atmayın çok işe yarıyabiliyolar. Şimdilik bu kadar daha eklerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Footpad

Herkesin yapması gereken spotlama işi çok önemli. Düşmanla alakalı herşeye nişan alıp Select e basın mutlaka, PC'de Q. Assault'ta AEK-971'i Foregrip - Heavy Barrel - No Optics şeklinde kullanırsanız çok iyi. Tankla giderken karşınıza düşman tankı çıktığında önce tankla 1 el ateş edin o da ateş ettiyse tanktan hemen çıkın ve rpg atın bu arada tankınızın mermisi de dolar tanka girin tekrar bir el daha sıkın işi bitti. Engineer de tank gördüğünüzde uzakta değilseniz rpg yi hemen sıkmayın arkasına geçiip sıkın çünkü arkasından yediği ilk füzede disabled oluyo ikincisinde patlıyo. M15 AT Mine'ları düşmanın tankları baselerinden çıkardıkları yere döşeyin. Jette her zaman düşmanın arkasına geçmeye çalışın ve düşmanın hiç düşünemeyeceği şeyler yapıp şaşırtın. Attack Heli'de eğer karşı takımın helisi havadaysa yüksek uçun onu hallettikten sonra alçak ve seri uçun. Soflam kullanın - kullandırın. Scout helide durum kötüyse direk atlayın o hasarsız bi şekilde düşüyo zaten sonra tamir edip tekrar binin füzelerin kilitlenmemesi için dağların tepelerin arkasına kaçın. Heliyle karşı takımın basesine gidip araçları c4leyip tekrar helinize binin sonra da onları trolleyin Bombaları rastgele atmayın çok işe yarıyabiliyolar. Şimdilik bu kadar daha eklerim

Alıntıları Göster
    1)düşman baseinde ki tanklara vs.c4 koyun.içine adam bindiğinde bum!
    2)eğer peşinizdeki uçak çok kabiliyetli bir sürücüye sahip ise,kurtulamayacaksanız çakılıyormuş gibi yapın,atlayın.en azından ölmezsiniz.
    3)helikopter ile giderken karşınıza düşman helisi çıktı,üstüne doğru gidin tam çarpışacakken atlayın
    4)helikopter ile aşağıdaki düşman tanklarının üzerine çakılın.tabii atlayın yoksa ölürsünüz.
    5)düşman base i dağların ortasında ise sniper olun.dağda yere yatın,respawn olanı avlayın

edit:bf2 de daha çok işe yarar büyük ihtimalle.ama bf3 te de denemeye değer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fukox -- 15 Mart 2012; 16:31:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fukox

1)düşman baseinde ki tanklara vs.c4 koyun.içine adam bindiğinde bum!
    2)eğer peşinizdeki uçak çok kabiliyetli bir sürücüye sahip ise,kurtulamayacaksanız çakılıyormuş gibi yapın,atlayın.en azından ölmezsiniz.
    3)helikopter ile giderken karşınıza düşman helisi çıktı,üstüne doğru gidin tam çarpışacakken atlayın
    4)helikopter ile aşağıdaki düşman tanklarının üzerine çakılın.tabii atlayın yoksa ölürsünüz.
    5)düşman base i dağların ortasında ise sniper olun.dağda yere yatın,respawn olanı avlayın

edit:bf2 de daha çok işe yarar büyük ihtimalle.ama bf3 te de denemeye değer

Alıntıları Göster
    imzamda uçaklara dağir rehber var isteyen okuyabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Illusive Man

imzamda uçaklara dağir rehber var isteyen okuyabilir.

Alıntıları Göster
    Mesajlarınız için teşekkürler konunun yukarıda kalmasını sağlıyorsunuz :) Böyle devam arkadaşlar.Ayrıca klan kuralım mı ? PC için ve PS3 XBox için ayrı.
  • quote:

Mesajlarınız için teşekkürler konunun yukarıda kalmasını sağlıyorsunuz :) Böyle devam arkadaşlar.Ayrıca klan kuralım mı ? PC için ve PS3 XBox için ayrı.

Alıntıları Göster
    NE kadar iyi sniper olursanız olun lens parlaması sizi ele verecektir.Ne kadar uzman bir tank sürücüsü olursanız olun arkasında mühendis desteği olan bir tank sizi alt edecektir.NE akdar iyi uçak kullanırsanız kullanın mutlaka birileri sizi düşürecektir.
    Tek başınıza terrör estirmeniz pektde mümkün değil.Çünki sırtınıızı dayayacağınız duvbarlar olamdığı gibi olaki dayadınız bireyre o duvarı tepenize yıkacak bir fizik var oyunda.64 kişilik ahritalarda merminin nereden geleceği belli bile değil.
    İşin sırrı takım oyununda .Ben sesle ieltişim kurabilen 2 si saldırı ikisi araçlar konusunda uzman bir dörtlüyle neler yapıalabielcğini hayal bile edemiyorum..

• mesajim bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: I4SID

clani kuralim bende pc icin katilirim fakat haftasonlari 07:00 ile 11:00 arasi full onlineyim. bazen cumartesi 20:00 ile 22:30 arasi online oluyorum size uyarmi bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneEighty -- 16 Mart 2012; 14:25:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneEighty

quote:

clani kuralim bende pc icin katilirim fakat haftasonlari 07:00 ile 11:00 arasi full onlineyim. bazen cumartesi 20:00 ile 22:30 arasi online oluyorum size uyarmi bilemem

Alıntıları Göster
    ben bf serisinisi uçaklar helikopterler için oynuyorum özellikle, ama yaya olarakta hiç fena değildim pc de ama ps3 de biraz farklı ne kadar alşsamda sniperda hala zorlanıyorum.Takım oyunu şart özellikle araçlarla takım oyunu ortalığı kasıp kavurur.Yukarıda 2 kişi attack chopper da aşağıdan yaya olarak bayrak alan 2 kişi oldumu tamam işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: OneEighty

quote:

Ben PS3 kısmına bakacağım.XBox ve PC için ayrı yetkili olur.
  • quote:

Kısaca bir tavsiye,

+1 bunu yapan bir ben değilmişim

• quote:

Orijinalden alıntı: emregmr01

quote:

Kısaca bir tavsiye,

+1 bunu yapan bir ben değilmişim

Alıntıları Göster
    Bilgisayarda oynayanlar için ;

İlk kural : Defalarca üst üste ölsenizde sinir stres yapmayın ve oyunda birlikte sesli olarak konuşup muhabbet edebileceğiniz bir arkadaş bulun,hatta bu bir klan olursa daha da güzel olur. Bunlar mental stratejiler.

Ben genellikle Grand Bazaar ve Metro'da Conquest oynadığım için söyleyeceklerim bu haritada uygulanan türden şeyler olacak.

Oyuna başlamadan önce hangi haritada oynuyorsanız o haritanın durumuna göre zırh rengi seçin. Açık alanlarda sarı ve o renge benzer zırhlar , kapalı ve karanlık alanlarda (Op. Metro) Koyu mavi ve Siyah zırh alarak başlayın oyuna.

İki tarafta belli bir yerde karşı karşı çatışıyorsa, misal Op. Metrodaki B bayrağının oradaki çatışmalar meşhurdur.Düşman hangi tarafta ağır basıyorsa siz diğer taraftan sinsice sızmaya çalışın,arkalarından yakaladığınız zaman sakın heyecan yapıp önce silahla taramayın, önce bomba atın, sonra 1.silahın mermisi bitene kadar sıkın, hala vurulmadıysanız mermiyi değiştirmeden direk tabancaya geçin. Bir seferde en az 5-6 kill alabilirsiniz bu sayede.

Etraf sessiz ve sakin durumdayken rakibi görürseniz direk ateş açmayın. Yaklaşmasını bekleyin,yoksa onu vuramadan siz ölürsünüz.Belki o sırada sizin görmediğiniz bir rakip yanınızdan geçiyordur , boş yere ona yem olursunuz.

Ben silahlarda lazer ve fener kullanmıyorum. Rakibi ne kadar etkisiz hale getirse de ,en çok dikkat çeken araç gereçlerdir. Bunun yanısıra silahta susturucu kullanmayı tercih ederim.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.