Merhaba arkadaşlar Battlefield 3'te herhangi bir server'a girdiğimde hile açmayıp ve bilgisayarımda herhangi bir hile bulunmamasına rağmen banlanıyorum. Sebebi nedir hiç bir fikrim yok yardımcı olabilir misiniz? İlk defa girdiğim serverdan ban yedim ve böyle yazıyor:
ERROR Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'DarkGreenster' (for 1 minute) ... Cheater banned by GGC-Stream.NET. Ban on GUID 6fea9154246a3ed7f3358671cb8fe94e. Contact GGC-Stream.NET for details. [Admin Decision]
BF3 te hiç hile açmadım ki, neyin nesidir bu arkadaşlar?
Ggc streamden ban yemişsin artık bu eklenti olmayan serverlerde oynaya bilirsin tabiki oyle bir server varsa hesabta hiç bir hile glict kullanmadiysan ggc bir mail at
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: waroflords
Ggc streamden ban yemişsin artık bu eklenti olmayan serverlerde oynaya bilirsin tabiki oyle bir server varsa hesabta hiç bir hile glict kullanmadiysan ggc bir mail at
Çok teşekkürler. İletişime geçeyim ben. Sağolasın.
waroflords
kullanıcısına yanıt
aynı sorun benim başıma geldi şuan durum nedir ? Pcyi değiştirdim filan derken 1 aydır oyuna girmiyodum bugün indirdim giriyim dedim guid ban diyor anlamadım zaten oyunu 6saat oynamışlığım var tickete geri dönüş oldumu sizin
DoricoDH
kullanıcısına yanıt
ben tiket acmadım banlana arkadas sorasanız cevap vercektır
quote:
Orijinalden alıntı: DoricoDH
aynı sorun benim başıma geldi şuan durum nedir ? Pcyi değiştirdim filan derken 1 aydır oyuna girmiyodum bugün indirdim giriyim dedim guid ban diyor anlamadım zaten oyunu 6saat oynamışlığım var tickete geri dönüş oldumu sizin
Bir elde 125-30 skorum varmış. SS ile mesaj attılar. Sonra biride beni şikayet mi ne etmiş işte sonra banlamaya karar vermişler güya pc de hile varmış ordan bilmem ne ban atılmış bende hiç ugraşmadım bir daha. Yeni hesap kasıyorum işte BF4 te bence uğraşılmaya degmez boşverin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme