Şimdi Ara

battlefield 3 tam ekran sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
18.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: glawsregal

konuyu açan arkadaşım acaba arkadaşınız sorunu çözdümü onunla ekran kartlarımız aynı ve bende sorun devam ediyor ( radeon hd 6770 2gb gddr5 )

bende çözemedim hd6650 2 gb
  • Bende de sürekli ekranın ortasında pencere şeklinde açılıyor.Pencerenin ortasına çift tıklayınca tam ekran oluyor
  • Ekran kartım amd radeon hd6470 m çift tıklayınca siyah ekran gelip gidiyor sonra yine pencere geri geliyor yani tam ekran olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezik1 -- 9 Kasım 2011; 15:08:57 >
  • ekran kartını güncelledim , nvidia phsyx i kaldırıp son sürümünü tekrar yükledim sorun çözüldü bende hp pavilion dv7 6100 ( amd radeon hd 6770 2gb gddr5 )
  • Arkadaşlar aynı sorun bendede oluyodu herşeyi denedim olmadı ama en son olarak oyuna sağ tıklayıp özellikler deyip kısayol tıklayıp tam ekranda çalıştır yaptım sorun sona erdi denemenizde yarar var....
  • beyler aynı sorun bendede var hp dv6 6b06et model notebook var daha alalı 20 gün olmadı böyle bir sorunla karşılaştım valla ne yalan söyliyim notebooktan soğudum bu problm yüzünden , amd hd 6770 ddr5 ekran kartı var nasıl çözülür bu sorun yardım edin lütfen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdi3407

Arkadaşlar aynı sorun bendede oluyodu herşeyi denedim olmadı ama en son olarak oyuna sağ tıklayıp özellikler deyip kısayol tıklayıp tam ekranda çalıştır yaptım sorun sona erdi denemenizde yarar var....

kardeşim çok teşekürler
  • erdi3407 kanka çok saoll gerçektende olduu arkadaşlarr diğer ayarlarr fasa fiso bende nee teamwear nee bişi ati 6770m ekran kartımm var tam ekran olmuyoduu erdi3407 sayesinde olduu ++++++++++rep kanka sana
  • Bende de aynı sorun var bir türlü çözemedim

LG A510 i5 6gb ram 1gb nvidia ekran kartı var bilgisayarda donanımla ilgili bi sorun yok sanırım ama çözümde bulamadım.
  • erdi3407 arkadaşımızın söylediği yöntemle bende başta oldu. tam ekran yapıp oyuna bağlandım. yine normal pencere olarak cıktı. ALT ENTER yaptığımda tam ekrana geçti. daha sonra sesi ayarlamak için fonksiyon tuşu kullandığımda yine normal ekran oldu. önceki arkadaşların söylediği gibi ati ccc den denedim ama dil türkçe olduğu için açıkcası tam neyi ifade ettiğini bulamadım. şu anda deniyorum hala eğer bir yol bulursam paylaşırım arkadaşlar...
  • merhaba arkadaşlar benim başıma gelmişti oyunu bi türlü tam ekran yapamıyodum her türlü yolu denedim yok olmadı en sonunda çözümü buldum çok basit yapmanız gereken oyunun simgesine sağ tıklayıp özellikler diyoruz sonra üstte kısayol sekmesine geliyoruz altta çalıştır yazan yerde normal pencere yazıyo onu tam ekran yapıyoruz ve oyunu artık her tam ekran şekilde oynuyoruz... bende işe yaradı sizde deneyin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: the blood

arkadaşlar aynı sorun bndede vardı ve çözdüm ati hd 5770 ekran kartım vardı denedim oldu....sizde sorun farklı olablir ama denemenizde fayda var ati ccc ye girioruz sağ tık özelikkler vga görüntüm yazar yada my vga display tıklıorum orda ki özel vga ayarı yada properties vga yazar ona tıklıyoruz EDID lii bi yazı görceksiniz onda bulunan tik işaretni kaldırıp allta bize verdiği görüntü ayarlarını kendimiz ayarlıoruz ... yani ekranınınz 1440x900 ise en son ne yi destekliyorsa alın o ayara ve 75 hz yapın kaydedin ve çıkın simdi oyunu girin oyun içersinden full screeni on yapın apply deyin ve işte oldu inş...sizdede işe yarar

EDID kullanmayıp çözünürlüğü ayarladıktan sonra sorun halloldu ; hatta birkaç kere Alt + Tab yapınca bile bozulmuyor,o derece yani :) tşkler @the blood

• arkadaşlar battlefield 3 çözünürlük ayarları neden olmuyor
  • sorun teamviewer

çözümü

http://www.youtube.com/watch?v=GFMT2xJ4o7w
  • Erdi doğru söylüyo ben yaptım oldu :)
  • arkadaşının noyebook uyla benimki aynı galiba :D bendede öyle oldu bende öyle hallettim

ffurkan ın dediği gibi kısayola sağ tıkla / özellikler / kısayol/ çalıştır: diye bir yer var orayı tam ekran olarak seçsin he bu arada beats audio yu açmayı unutmasın
    yoksa oyundan hiç bir zevk alamıyorsun :)

he bu arada masaüstüne sağ tıkla değiştirilebilir grafiklerden bf3.exe varsa yuksek performans yap yoksa gözat tan yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 16 Ekim 2012; 20:38:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: merihanac

quote:

Orijinalden alıntı: the blood

arkadaşlar aynı sorun bndede vardı ve çözdüm ati hd 5770 ekran kartım vardı denedim oldu....sizde sorun farklı olablir ama denemenizde fayda var ati ccc ye girioruz sağ tık özelikkler vga görüntüm yazar yada my vga display tıklıorum orda ki özel vga ayarı yada properties vga yazar ona tıklıyoruz EDID lii bi yazı görceksiniz onda bulunan tik işaretni kaldırıp allta bize verdiği görüntü ayarlarını kendimiz ayarlıoruz ... yani ekranınınz 1440x900 ise en son ne yi destekliyorsa alın o ayara ve 75 hz yapın kaydedin ve çıkın simdi oyunu girin oyun içersinden full screeni on yapın apply deyin ve işte oldu inş...sizdede işe yarar

EDID kullanmayıp çözünürlüğü ayarladıktan sonra sorun halloldu ; hatta birkaç kere Alt + Tab yapınca bile bozulmuyor,o derece yani :) tşkler @the blood

bende de amd radeon hd 7670m var hp pavillion g6 fakat bir türlü başaramadım, alt enter yapınca ekrandmousela bir şeye tıklayamıyorum

• bende oyun çalışıyor aslında tam ekranda sıkıntısız herşeyi tam olarak görüyorum ama tam ekran yaptığımda ne görevlerin yazdığı sol üstteki şey gözküyor ne silahların yanına geldiğinizde hold R çıkıyor sadece nişangah var birde sol allta yarım yamalak bir pusula.... Kafayı yiycm teamviewer falanda yok . küçük ekranda çok güzel ama full screene geçince anlattığım şeyler..

Çözümünü bilen yok mu??
  • beyler Nvidia Physx in son sürümünü kurdum Nvidia nın sitesinden oyun sorunsuz şekilde oynanıyor, tam ekran problemı kalktı ortadan, kaç kere Alt+Tab yaptım bir sıkıntı olmadı bence sizde bir deneyin..
  • Beyler aynı sorun bendede vardı.oyun kısayolunun üzerine gelip sağ tıklayıp "özellikler" dedim."Çalıştırı" tam ekran olarak değiştirdim.sonra üsten "uyumluluk" sekmesine gelip "bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modu"nu "windows vista service pack 2" olarak değiştirdim.uygula ve tamama bastım.daha sonra belgelerimden battlefieldın save dosyasını sildim.oyuna girdiğimde herhangi bir görüntü sorunu olmadı.en başta oyunun kurulduğu klasördeki "Battlefield 3TM" deki TM yi silmeyi unutmayın tabi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.