Arkadaşlar çözümü çok basit bendede aynı sorun vardı yapıcanız işlemelr sunlar
Battlefield 3 kısayol a özellikler diycez altta normal pencere gibi bişey yazar orayı tam ekran yapıcaz sonra uyumluluk ayarnı windows 7 yapıcaz oyuna gircz oyun ayarlarını 1280/720 yapn bukadar .d alt+enter ile pencere ve tam ekran olur o şekilde yapn .d hadi k.g
Arkadasın onerdıklerını yaptım ve sorun hal oldu. Arkadaslar, battlefield 3 duzgun oynayamıyorsanız (tam ekran olmuyor, mouse calısmıyor, sımgeye tıklayınca acılmıyor) hepsının cozum ozet su: 1-Battlefield klosuru kurulurken battlefieldTM dıye kuruluyor onu duzeltıp "battlefield 3" yapın 2-masaustune kısa yol atayın, kısa yola sag tıklayıp, calıstır menusunden tam ekran secın, 3-bunları yaptıktan sonra acılıyor ama tam ekran olmuyor onun ıcın arkadasın onerdıgı bu yontemı
quote:
Orijinalden alıntı: hasanw
Beyler aynı sorun bendede vardı.oyun kısayolunun üzerine gelip sağ tıklayıp "özellikler" dedim."Çalıştırı" tam ekran olarak değiştirdim.sonra üsten "uyumluluk" sekmesine gelip "bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modu"nu "windows vista service pack 2" olarak değiştirdim.uygula ve tamama bastım.daha sonra belgelerimden battlefieldın save dosyasını sildim.oyuna girdiğimde herhangi bir görüntü sorunu olmadı.en başta oyunun kurulduğu klasördeki "Battlefield 3TM" deki TM yi silmeyi unutmayın tabi
yapın oyun acılıyor. Herkese iyi eğlenceler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme