Şimdi Ara

BATTLEFİELD 3 teknik sorunlar yaşıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar online oyuna girdiğimde bazen can gözükmüyor yada mermi sayım gözüzmüyor yok oluyor bazen harita kayboluyo hele bazen silahın hedef alması yok oluor bunların sebebleri nelerdir sizce oyunu silip tekrar orginden indirsem sorun olurmu ciddi oyundan soğudum bu bu arada bu söylediklerim oyun icinde deil yeni bir mapa girerken oyunun basında oluyor oyun esnasında değil mecbur girdiğpim gibi çıkmak zorunda kalıyorum.

2- sorun ise arkadaşımla co-op oyuna girmeye calıstığımda beni oyundan atıyor oyun acılmıyor hiç tek basıma girmeye calıstığımdada co-op moda gene atıyor yardımcı olursanız sevinirim.

Oyun rus key aldım sonrada satıcının kaynakalrından ingilizceye cevirdim bundan kaynaklanıo olabilirmi

sistem windows 7 64 bit

• İlk olarak yazdığın sorun değil serverlerin seçenekleriyle ilgili bazı serverler'da modlar farklı olduğundan kaynaklanıyor.

2. olarak yazdığın sorun ise neredeyse herkeste var çoğunlukla anti-virüs programından,tarayıcı farklılıklarından,güvenlik duvarından kaynaklanıyor bununla ilgili olarak alttaki linkten inceleme yapabilirsin.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654347699167126/
  • bilgilendirdiğin için saol içim rahataldı bende bir problem var sanıyodum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.