Şimdi Ara

Battlefield 3'ü kasmadan oynayabilmem için ..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selam arkadaşlar bilgisayarımda BF3 oynarken kasma falan olmuyor fakat oyunda bir ağırlık oluyor özellikle açık alanlarda . Bunu internet cafede arkadaşlarla oynadıktan sonra evde oynarken açıkca farkediyorum sistem özelliklerim :

İşlemci : Intel Core 2 Quad CPU Q9300 2.50 Ghz ( 4 CPUs)
    Ekran Kartı : ATI Radeon HD 4800 Series
    Ram : 4GB
    DX11

İnternet üzerinden yaptığın araştırmalara göre ekran kartı hariç diğer sistem özellikleri sorunsuz gözüküyor ben BF3'ü sorunsuz oynayabilmem için ne tür bir ekran kartı almam lazım ortalama elimden çıkacak miktar nedir tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler herkese .

• Sistemin bu oyunu full ayarda oynaman için yetersiz. Komple yenilesen sorun çözülür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Hand X

Sistemin bu oyunu full ayarda oynaman için yetersiz. Komple yenilesen sorun çözülür.

Zaten usta niyetim ultrada oynamak değil onu aramıyorum ben performans için , oyun ayarları normaldeyken ben kasma olmadan herhangi bir ağırlık olmadan oynamak istiyorum sadece . İnternetten araştırmalarım sonucu normal ayarlar için ekran kartını yenilesem problem ortadan kalkıyormuş .
  • 4850 falansa kart ,medium ayarlarda sıkıntısız oynatmasi lazim.
    Ekran karti suruculerini guncelle,tercihen 13.1 yada 11.1c kullan.Guncel degil ama 4000 serisi icin falan giderli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.