Şimdi Ara

BATTLEFIELD 3 VATAN Bilgisayar Mağdurları... (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
690
Cevap
0
Favori
25.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vatan bostancı mağazasına gittim arkadaş ile ben siparişimi iptal ettim vatana gelen bütün stoklar normal versiyonmuş.. ps3 pazartesi-salı pc sürümü uzun sürermiş bende iptal ettim siparişi..
  • sayın vatan bilgisayar mağdurları durumunuz gerçekten çok kötü...siparişi limited diye ver bu firma gitsin normal versiyon kakalasın..olcak iş değil yani...bu firmanın ceo su müşteri temsilcisi müdürü sonrası satış temsilcisi müdürleri her kimse hepsini istifaya davet edelim.yazık valla hafta sonunu arkadaşlarımıza rezil ettiler.....zaten bir hafta sonu var onuda çok gördüler...işlerini ciddi almayan bir firma ve alt yapısı...rezillik... arkadaşlar sizlere destek veriyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

Ön sipariş konusunda bu işi önceden yapmış firmaları tercih edin.Aral ve D&R uzun zamandır ön sipariş ile satıyor ve oyunu çıktığı gün size ulaştırıyor.

kesinlikle katılıyorum.ders oldu bu da bize
  • quote:

Orijinalden alıntı: prozyak

sayın vatan bilgisayar mağdurları durumunuz gerçekten çok kötü...siparişi limited diye ver bu firma gitsin normal versiyon kakalasın..olcak iş değil yani...bu firmanın ceo su müşteri temsilcisi müdürü sonrası satış temsilcisi müdürleri her kimse hepsini istifaya davet edelim.yazık valla hafta sonunu arkadaşlarımıza rezil ettiler.....zaten bir hafta sonu var onuda çok gördüler...işlerini ciddi almayan bir firma ve alt yapısı...rezillik... arkadaşlar sizlere destek veriyorum...

Beyler konuya kim yazdı bilmiyorum ama . Gönderilerin limited edition olmadığına dair bilgi yok.

Limited Edition alındığı için limited edition yollanmıştır.

Oyunlar elimize ulaştığında bunu anlayacağız...

Tamam gecikme söz konusu fakat limited edition gönderilen oyunlar...

Buarada desteğin için teşekkürler...

• Vatan tam bir komedi.

Vatan mağazasını görürsem yolumu değiştireceğim o derece tiksindim bu firmadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: braddd

Vatan tam bir komedi.

Vatan mağazasını görürsem yolumu değiştireceğim o derece tiksindim bu firmadan.

Aynen Kardeşim...
  • neyse dua edelimde.. ürünler l.edition olsn.. ve pazartesi günü hepimize gelsin.. :)
  • Yanlız kargodan harbiden standart çıkabilir. Böyle bir şey olmayacaktır inşallah. Çünkü kargoyu kabul etmeyip geri yollasak en az bir hafta daha bu durumla uğraşacağız. Gelen ürünü alsak bizzat topkapı şubesine gitsek durumu düzelttirebilirmiyiz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacak24

Evet arkadaşlar az önce vatan bostancı şubesine gittim müdürleriyle konuştum adam dedikleri. Bize aral yanlış yollamış limeted yerine standart yollamış buyuzden gecikme olduğunu soledi ve pazartesi yada en geç salı gelicekmis artık kim neyapiyorsa yapsın adama Bu konuyuda gösterdim güldü Bole biseyi bizde istemezdik dedi .yanlız Oyun 1 milyon yakın sipariste bulunulmuş buda bizim için Inş daha fazla türkçe Oyun görmemize sebeb olur .benden bukadar. Kalın saglicakla

Gösterdiğin iyi olmuş, rezilliği görsünler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eros2999

quote:

sayın vatan bilgisayar mağdurları durumunuz gerçekten çok kötü...siparişi limited diye ver bu firma gitsin normal versiyon kakalasın..olcak iş değil yani...bu firmanın ceo su müşteri temsilcisi müdürü sonrası satış temsilcisi müdürleri her kimse hepsini istifaya davet edelim.yazık valla hafta sonunu arkadaşlarımıza rezil ettiler.....zaten bir hafta sonu var onuda çok gördüler...işlerini ciddi almayan bir firma ve alt yapısı...rezillik... arkadaşlar sizlere destek veriyorum...

Beyler konuya kim yazdı bilmiyorum ama . Gönderilerin limited edition olmadığına dair bilgi yok.

İki sayfa önce southpark nickli bir arkadaş söyledi, başka bir arkadaşta bostancı şubesinden aldığı bilgide oyunların standart geldiğini böyledi. Dua edelim LE gelsin oyunlar. Çünkü gelmezse birde onla uğraşıcaz...

• İnşallah ürünleriniz Limited Edition çıkar arkadaşlar. Vatan bir skandala daha imza atmaz umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: braddd

İnşallah ürünleriniz Limited Edition çıkar arkadaşlar. Vatan bir skandala daha imza atmaz umarım.

Umarım...
  • quote:

quote:

Tüm kargoların standart gönderildiği fikri nasıl oluştu, bilemiyorum. Doğrusu; "Bazı kargolar hata farkedilene kadar yanlış yollandı" şeklindedir. Bu sebeble panik yapmak son derece gereksizdir. Bazı arkadaşlar talihsiz olabilir, bütün mevzu bu.

Mevzunun geldiği nokta son derece enteresan.

• quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

quote:

Evet arkadaşlar az önce vatan bostancı şubesine gittim müdürleriyle konuştum adam dedikleri. Bize aral yanlış yollamış limeted yerine standart yollamış buyuzden gecikme olduğunu soledi ve pazartesi yada en geç salı gelicekmis artık kim neyapiyorsa yapsın adama Bu konuyuda gösterdim güldü Bole biseyi bizde istemezdik dedi .yanlız Oyun 1 milyon yakın sipariste bulunulmuş buda bizim için Inş daha fazla türkçe Oyun görmemize sebeb olur .benden bukadar. Kalın saglicakla

valla tarık hiç bişe yapmadı abi :D adamlarla ben laf ebeliği yaptım hep ama beni kandıramadılar :p

neyse Pazartesi-salı ps3 BF3'ler Limited Edition.. kargoya çıkan oyunlarda dikkatli olun oyunlar Limited Edition yazıyor fakat içlerinden normal sürüm çıkıyormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: southparkturkey

quote:

quote:

Tüm kargoların standart gönderildiği fikri nasıl oluştu, bilemiyorum. Doğrusu; "Bazı kargolar hata farkedilene kadar yanlış yollandı" şeklindedir. Bu sebeble panik yapmak son derece gereksizdir. Bazı arkadaşlar talihsiz olabilir, bütün mevzu bu.

Mevzunun geldiği nokta son derece enteresan.

Arkadaşlar Hepimizi sakinliğe davet ediyorum.

Artık işimiz sakince önümüzdeki hafta içi gelecek olan oyunlarımızı beklemek olsun.

Sorun çıkarsa kargoyu teslim alırken teslim almayarak geri gönderilsin veya tutanak tutarak yanlış geldiğini tespit ettirerek oyunu kabul etmez ve geri göndeririz zaten.

Artık zaten birçoğumuzu vatan üzdü. Bunuda yaparsa ilk işim Gerçek bir squad oluşturup en yakın vatana gitmek...

• quote:

Orijinalden alıntı: profiteer
    valla tarık hiç bişe yapmadı abi :D adamlarla ben laf ebeliği yaptım hep ama beni kandıramadılar :p

neyse Pazartesi-salı ps3 BF3'ler Limited Edition.. kargoya çıkan oyunlarda dikkatli olun oyunlar Limited Edition yazıyor fakat içlerinden normal sürüm çıkıyormuş

Yok artık o kadarda olmaz.... heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

quote:

mesela benim oyun 18'de kargolanmış,yani adamlar bile bile standart versiyonmu gönderdiler,Ben limited gönderdiklerini düşünüyorum,umarım öyledir.

• Benim kargo gönderimi 21:38 de olmuş...

Adamlar elinde gönderilmemiş ürün bırakmamaya çalışıyor.

Tabii Bunu UPS Yapıyor Vatan Değil...

Merak Etmeyin arkadaşlar. Hepimizin Ürünleri Limited Edition...
  • Arkadaşlar ben oyunu aldım şuan elimde vatandan limited edition sadece t-shirt sonra gelicekmişş..Vatan bilgisayarda aral'ı suçluyor..
  • quote:

Benim kargo gönderimi 21:38 de olmuş...

Adamlar elinde gönderilmemiş ürün bırakmamaya çalışıyor.

Tabii Bunu UPS Yapıyor Vatan Değil...

Merak Etmeyin arkadaşlar. Hepimizin Ürünleri Limited Edition...

İnşallah hocam, aksi takdirde bu iş çok bela olacak..
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.