Şimdi Ara

BATTLEFIELD 3 VATAN Bilgisayar Mağdurları...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
690
Cevap
0
Favori
25.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Arkadaşlar Bilindiği Üzere Battlefield 3 Limited Edition PS3 / PC / XBOX Versiyonunu Birçok firma Ön sipariş Üzerinden Satış Yapmış Fakat Bütün Firmalar Ürünlerin Gönderimlerini Yapmışken Vatan Bilgisayardan Kesin ve Net Bilgi Alamamakla Beraber Ne zaman Elimize geçeceğini bilmediğimiz bir tarihde oyunun çıkış tarihde bile kargoya verememiş bir Firma olarak birçok Kişiyi Mağdur Etmiştir.

Ön Sipariş Alan Firmalar ve Tedarikçi Listesi

ARAL ( Türkiye Tedarikçisi Tek Adres )

D & R

Media Markt

Electro World

Vatan Bilgisayar ( Gönerimleri Geç Yaparak Müşterilerini Mağdur Eden Tek Firma )

Bu Konuda Onun Üzerine Açılmış ve Mağdur Olan Arkadaşların Birbirleri İle Bilgilerini Paylaşması Amaçlanmıştır...

Oyunlar Birçok Kişinin Eline Ulaşmıştır.
    Yalnız Vatan Oyunları Geç Temin Etmiş ve Kargo Firması Olarak Anlaşmalı Olarak Çalıştığı Firma Olan UPS Kargo Oyunların Teslimatını Çok Geç Yapmış Ve Vatan Bilgisayardan Sonra UPS Firmasıda Müşterilerini Zor Durumda Bırakmıştır.
    Müşteri Olarak Bizler Ön Sipariş Sisteminin Nasıl İşlediğini Çok İyi Bilmekteyiz.
    Oyunun Resmi Çıkış Tarihden 1 Veya 2 Gün Öncesi veya Resmi Çıkış Tarihi Müşterinin Elinde Olmasıdır.
    Bunu Vatan Bilgisayar Sağlayamamıştır.

Mağdur Üye Listesi
    (Mesajlara Göre Liste Güncellenecektir)

1.eros2999 ( Oyun ve T-shirt Eline Ulaşmıştır )
    2.braddd ( Arkadaşımız Siparişini iptal etmiştir )
    3.TMF ( Oyun ve T-shirt Eline Ulaşmıştır )
    4.Alpheratz
    5.sedoim ( Oyun ve T-shirt Eline ilk Ulaşan Arkadaş 29.10.2011 Sabahı İtibari ile LTE Elindedir )
    6.nicage ( Oyun ve T-shirt Eline Ulaşmıştır )
    7.somethg
    8.shitskys ( Oyun ve T-shirt Eline Ulaşmıştır )
    9.GT_55 ( Oyun ve T-shirt Eline Ulaşmıştır )
    10.teo_man Sadece Oyun Gönderilmiş ------------Tshirt -----------Gönderilmemiş
    11.Yalarca ( Oyun ve T-shirt Eline Ulaşmıştır )
    12.heavyblitzer ( Oyun ve T-shirt Eline Ulaşmıştır )
    13.RaiTrQ ( Oyun ve T-shirt Eline Ulaşmıştır )
    14.Proof.gkhn21 ( Oyun ve T-shirt Eline Ulaşmıştır )
    15.straighthate ( Oyun ve T-shirt Eline Ulaşmıştır )
    16.sethdrift2
    17.DiscJ
    18.prozyak
    19.orhanyor
    20.furkan6423 ( Oyun ve T-shirt Eline Ulaşmıştır )
    21.kalamarxxx
    22.ailbay ( Oyun ve T-shirt Eline Ulaşmıştır )
    23.XuLigan ( Oyun ve T-shirt Eline Ulaşmıştır )
    24.Kuru Altı Pilav ( Oyun ve T-shirt Eline Ulaşmıştır )
    25.elberp ( Oyun ve T-shirt Eline Ulaşmıştır )
    26.emreince55
    27.dankos
    28.saaaan1400
    29.JeaveN- Sadece Oyun Gönderilmiş ------------Tshirt -----------Gönderilmemiş
    30.snake_unreal ( Oyun ve T-shirt Eline Ulaşmıştır )
    31.trumpet Sadece Oyun Gönderilmiş -----------Tshirt----------- Gönderilmemiş
    32.kacak24
    33.Canawar_ ( Oyun ve T-shirt Eline Ulaşmıştır )
    34.kimbuya ( Oyun ve T-shirt Eline Ulaşmıştır )
    35.sethdrift2 ( Oyun ve T-shirt Eline Ulaşmıştır )
    36.HWA@zaza ( Oyun ve T-shirt Eline Ulaşmıştır )
    37.bloodmoney09 ( Oyun ve T-shirt Eline Ulaşmıştır )
    38.cato16 ( Oyun ve T-shirt Eline Ulaşmıştır )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eros2999 -- 4 Kasım 2011; 13:11:50 >

• 14 Ekim 2011 Tarihinde Ön Sipariş Verdim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eros2999

14 Ekim 2011 Tarihinde Ön Sipariş Verdim...
    Benim oyunum dün kargolanmış bugün gelir kargo kazık atmaz ise
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMF

Bilgiyi Nerden Aldın Kardeşim. ???

Bizde Orayı arayıp soralım.

Birde Kargo takip yapabiliyormusun..
  • quote:

Alıntıları Göster
    bende vatan'dan ön sipariş verdim ama iptal mesajı attım kendilerine 3 gün önce,adamlar mesaja cevap verme gereği bile duymuyor.Böyle sorumsuz bir firmadan yapacağım son alış veriş oldu,oyunu kargoladılar mı bilmiyorum bile. VATAN BİLGİSAYAR

• quote:

Alıntıları Göster
    Bende 8 ekim günü sipariş vermiştim.ya pazartesi ya da salı gününe kaldı.
  • Benim oyun gelmis d&rdan
  • 18.09.2011 tarihinde vatan'a ön sipariş vermiştim, şu ana kadar bir gelişme olmadığı gibi dün ki aramam da müşteri hizmetlerinin aptal cevabindan ( 28'inde gelecek,10 gün içinde kargolanacak demişlerdi) sonra aramak da istemiyorum. Vatan'dan sürekli alışveriş yapan biri olarak beni kaybettiler. Zorunlu olmadıkça vatan'dan alışveriş yapmiycam.
    Açıkçası ben şunu beklerdim, vatan'ın müşteri hizmetleri ellerine ulaşmış bir oyun için gelmedi yalanını söylemeleri yerine biz size bilgi verelim vb. Ayrıca personeline de eğitim vermeleri lazım ki ÖN SIPARIŞ ne demek neden ön sipariş verir insanlar bunu öğrenmeleri lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicage

18.09.2011 tarihinde vatan'a ön sipariş vermiştim, şu ana kadar bir gelişme olmadığı gibi dün ki aramam da müşteri hizmetlerinin aptal cevabindan ( 28'inde gelecek,10 gün içinde kargolanacak demişlerdi) sonra aramak da istemiyorum. Vatan'dan sürekli alışveriş yapan biri olarak beni kaybettiler. Zorunlu olmadıkça vatan'dan alışveriş yapmiycam.
    Açıkçası ben şunu beklerdim, vatan'ın müşteri hizmetleri ellerine ulaşmış bir oyun için gelmedi yalanını söylemeleri yerine biz size bilgi verelim vb. Ayrıca personeline de eğitim vermeleri lazım ki ÖN SIPARIŞ ne demek neden ön sipariş verir insanlar bunu öğrenmeleri lazım.
    07.09.2011 tarihinde ön sipariş verdim ve beklemedeyim... gelmeyecek arkadaş, nalet olsun diyorum, paramızla rezil olduk VATAN-ARAL ikilisi sayesinde...

• quote:

Orijinalden alıntı: nicage

18.09.2011 tarihinde vatan'a ön sipariş vermiştim, şu ana kadar bir gelişme olmadığı gibi dün ki aramam da müşteri hizmetlerinin aptal cevabindan ( 28'inde gelecek,10 gün içinde kargolanacak demişlerdi) sonra aramak da istemiyorum. Vatan'dan sürekli alışveriş yapan biri olarak beni kaybettiler. Zorunlu olmadıkça vatan'dan alışveriş yapmiycam.
    Diğer tüm ön sipariş alan firmalar oyunları 27 sinde sevk ettiler. Vatan bilgisayar 28 sinde sevk ederek ön sipariş veren oyun severleri mağdur etmişlerdir.

Aylar öncesinde ön sipariş verdik ve mağdur olduk teşekkürler vatan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dismoor

Diğer tüm ön sipariş alan firmalar oyunları 27 sinde sevk ettiler. Vatan bilgisayar 28 sinde sevk ederek ön sipariş veren oyun severleri mağdur etmişlerdir.

Aylar öncesinde ön sipariş verdik ve mağdur olduk teşekkürler vatan.

Alıntıları Göster
    bende geçtiğimiz ayın 17sinde vatandan önsiparişi verdim. T-shirt göndermeyeceklerini söylediler..eyvallah dedim.. sonra ne zmn kargolanır dedim.. 24 ü dediler.. evet 24ü yanlış okumadınız.. sonra bi yanlışlık olmasın diye teyit istedim.. bilgisi bulunmamaktadıra döndü olay.. şimdi ups kargoyu aradım belki habi bi umut oradadır diye yok!! önsipariş ne demek haberleri yok?? shopto dan almış olsam kesinlikle elimdeydi oyun.. hay ben böyle şansa..!!

• quote:

Orijinalden alıntı: shitskys

bende geçtiğimiz ayın 17sinde vatandan önsiparişi verdim. T-shirt göndermeyeceklerini söylediler..eyvallah dedim.. sonra ne zmn kargolanır dedim.. 24 ü dediler.. evet 24ü yanlış okumadınız.. sonra bi yanlışlık olmasın diye teyit istedim.. bilgisi bulunmamaktadıra döndü olay.. şimdi ups kargoyu aradım belki habi bi umut oradadır diye yok!! önsipariş ne demek haberleri yok?? shopto dan almış olsam kesinlikle elimdeydi oyun.. hay ben böyle şansa..!!

Tshirt e neden tamam dedin kardeşim. Gönderecek eli mahkum...
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    ya tshirt için bedeni yok... yok gelip alınca ancak veriliyo.. diye kıvırınca msjlarıma cvp yazan adam.. bende vazgeçtim.. önemli olan Limited Edition'u çıkış gününde teslim almış olmaktı ama.. gelin görün ki adamların ne sattıklarından haberi yok..

• quote:

Alıntıları Göster
    Benide ekleyebilirsin...

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bakın sipariş sayfasında ürün 28 nde stoklarda diyor. Yani mağaza stoklarında olacakmış. Bizim mağaza stokları ile bir alakamız yok mağaza stoklarına gelen oyun normal sürüm olan BF3, yani limited edition değil. 28 i ile bir alakamız yok aslında.

Hiç göndermemiş gibi oyunu, hadi yarısını filan gönderse yetişmemiştir filan derim sipariş fazlalığından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dismoor -- 28 Ekim 2011; 11:18:13 >

• quote:

ya tshirt için bedeni yok... yok gelip alınca ancak veriliyo.. diye kıvırınca msjlarıma cvp yazan adam.. bende vazgeçtim.. önemli olan Limited Edition'u çıkış gününde teslim almış olmaktı ama.. gelin görün ki adamların ne sattıklarından haberi yok..

Bu senin satın almış olduğun oyunun bir hediyesi. Bunu vermek zorundalar . Bedeni olsun olmasın.

Ben sipariş verdiğimde bana yok diye dönüş yapılmadı...

Hem 15 gün sonra gelir birde oyun tshirt olmadan gelirse o zaman tshirt hakkım kadar vatanı telefonda arar internet satış müdürüne iki laf söyler yüzüne

kapatırımmm...

• quote:

quote:

Bu senin satın almış olduğun oyunun bir hediyesi. Bunu vermek zorundalar . Bedeni olsun olmasın.

Ben sipariş verdiğimde bana yok diye dönüş yapılmadı...

Hem 15 gün sonra gelir birde oyun tshirt olmadan gelirse o zaman tshirt hakkım kadar vatanı telefonda arar internet satış müdürüne iki laf söyler yüzüne

kapatırımmm...

Alıntıları Göster
    Vatan iyice bozdu zaten. Habire indirim yapıyor altından kalkamıyorlar. Stoktaki ürünü 1 haftada yollayamadılar. Beceremiyorsan yapma kardeşim indirimi.

• quote:

Orijinalden alıntı: braddd

Arkadaşlar bakın sipariş sayfasında ürün 28 nde stoklarda diyor. Yani mağaza stoklarında olacakmış. Bizim mağaza stokları ile bir alakamız yok mağaza stoklarına gelen oyun normal sürüm olan BF3, yani limited edition değil. 28 i ile bir alakamız yok aslında.

Hiç göndermemiş gibi oyunu, hadi yarısını filan gönderse yetişmemiştir filan derim sipariş fazlalığından.

Bunların yaptığı iş bilmezlik...

Alışmıştır oradaki internet satış personeli;

Oyunu kampanya ile mi aldınız .? Sorusunu sorup O zaman 10 Gün sonra gelir cevabını verir.

Adamların oyun elinde fakat işlerine göndermek gelmiyor...

Helal olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: Urthas

Vatan iyice bozdu zaten. Habire indirim yapıyor altından kalkamıyorlar. Stoktaki ürünü 1 haftada yollayamadılar. Beceremiyorsan yapma kardeşim indirimi.

Aynen ...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Urthas

Aynen ...

Alıntıları Göster
    Bari geri dönüş yapın değil mi? Aksaklıktan dolayı kargo önümüzdeki haftaici gönderilecek diye..?

Facebookta kendi sayfalarında dün gece gönderimine baslandiğini yazmişlar.. Merak ediyorum oyunu önsipariş olarak kac kisi aldı da hala bizimkilerde bi gelişme yok?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.