Şimdi Ara

BATTLEFIELD 3 VATAN Bilgisayar Mağdurları... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
690
Cevap
0
Favori
25.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: soldat88

Vatan Bilgisayardan birçok alışveriş yaptım, ama mağazadan.Bir sorun yaşamadım.Ama internet alışverişleri hakkında çokça şikayet gördüğümü söyleyebilirim.Benim anladığım kadarıyla Vatanın mantalitesi şu;Bir ürünü internetten çok uygun fiyata satışa çıkarıyorlar,uygun taksit imkanları falan sağlıyorlar.İnsanlar da alıyor, fakat iş kargoya vermeye,ilgilenmeye geldiğinde durum değişiyor, kargoya geç veriyorlar.Gerçekten büyük bir ayıp.

Bir de şunu söyleyeyim, bugün ben Yurtiçi kargoyu aradığımda, bugün paket gönderi kabullerinin öğlene kadar süreceğini söylemişti.Yani UPS kargo bugün nasıl çalışacak bilemiyorum ama, eğer hala kargolamadılarsa öğleden sonra da UPS kabul etmezse, gerçekten büyük sorumsuzluk yapmış olur Vatan.

Geçen gün markafoni den alışveriş yaptığımda akşam üzeri takip kodu gelmişti o zaman kargoya vermişlerdi. Bugün öğleden önce mesaj atmışlar dediğiniz doğru öğlene kadar çalışıyorlar herhalde eğer ki daha kargo ya vermediyse Vatan Allah bin bir türlü.........

• Konu ile alakası yok ama birşey soracağım beyler

İşe başvurmuştum budan 1 hafta önce, eski çalıştığım yeri referans göstermiştim. Dün referans gösterdiğim yeri arayıp beni sormuş işe başvurduğum firma.

Sorum şu ne olur sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: braddd

Konu ile alakası yok ama birşey soracağım beyler

İşe başvurmuştum budan 1 hafta önce, eski çalıştığım yeri referans göstermiştim. Dün referans gösterdiğim yeri arayıp beni sormuş işe başvurduğum firma.

Sorum şu ne olur sizce ?

Eski işyerinden ne şekilde ayrıldığına bağlı.
  • Bugün UPS yarım gün çalışmıyor tam gün çalışıyor benim bildiğim.
  • quote:

Sorum şu ne olur sizce ?

Aramışsa Firma Sana % 100 Olumlu yaklaşmış ve işe almak üzere demek olur.

Aradığı kişilerde olumlu konuşmuşsa Hayırlı olsun derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Sorum şu ne olur sizce ?

Hiçbir problemimiz yoktu, okulumu bitirmek için ayrılmıştım. Ve halen gidip çaylarını içerim. Zaten kendisi aradı bak beni aradılar diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dismoor -- 28 Ekim 2011; 12:44:01 >

• quote:

quote:

quote:

Sorum şu ne olur sizce ?

Hiçbir problemimiz yoktu, okulumu bitirmek için ayrılmıştım. Ve halen gidip çaylarını içerim. Zaten kendisi aradı bak beni aradılar diye.

Hayırlı olsun hocam o zaman...

Edit: Fİrma vatan mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyblitzer -- 28 Ekim 2011; 12:45:45 >

• şu sipariş iptali konusunda en rahat site hepsiburada,tek tıkla iptal edebiliyorsun.
  • Dün akşam Batıkent Vatan daydım, wireless adaptör falan aldım. Battlefield kutuları vardı, baktım boş içi kutuların. Dün akşam psn aldım...
  • Bende mağdurum benide yaz 17.09.2011 de aldım hala siparişiniz hazırlanıyor diyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavyblitzer

quote:

quote:

quote:

Sorum şu ne olur sizce ?

Hayırlı olsun hocam o zaman...

Edit: Fİrma vatan mı?

Vatan Bilgisayar

• Braddd keşke daha önce işe başlasaydın vatanda:D Oyuna erken sahip olabilirdin.
  • Vatan gibi firmada çalışmam bana ters.

Not: Firma vatan değil.

Neyse beyler arayıp bastıralım. Bari bugün oyunları yollasınlar p.tesi elimize geçer hiç olmazsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dismoor -- 28 Ekim 2011; 13:10:58 >
  • Facebook sayfasından mesaj yağmuruna tutabiliriz...

https://www.facebook.com/vatanbilgisayar
  • Yaz kardeş benide, ben de beklemelerdeyim...
  • Şu an vatanı aramaktayım, 444 56 56. Bekleyen sıradaki kişi sayısı 9, yaklaşık 15 dakka bekleyecekmişim....
    Bir de buradan öğrenelim bakalım ne olmuş bizim sipariş....
  • bizde beylikdüzündeyiz ama hala beklemedeyiz yok böle birşey
  • şimdi ben de arayıp konuştum. bugün stoklara girmiştir, yarın malum bayram p.tesi gönderilir, elinize de çarşamba günü geçer dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proof.gkhn21

şimdi ben de arayıp konuştum. bugün stoklara girmiştir, yarın malum bayram p.tesi gönderilir, elinize de çarşamba günü geçer dedi

Ben o vatanın .........
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.