Şimdi Ara

BATTLEFIELD 3 VATAN Bilgisayar Mağdurları... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
690
Cevap
0
Favori
25.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nicage

quote:

Orijinalden alıntı: eros2999

Beyler media markt limited edition versiyonlarını müşterileri arayarak teslim almalarını istemiş şubeden yani oyunlar marketlerde.

Şuan D&R Dan oyunlarını alanlar fotoğraf bile paylaşmaya başlamış.

Sadece Vatanda Sorun Var...

Hatta mediamark ile ilgili şunu öğrendim, UPS kargoyu ulaştıramadığı için kendileri gidip kargodan teslim almışlar ki pazartesiye kalmasin diye. Işte müşteriyi düşünen firma zihniyeti. Bravo mediamark...

HELAL ...

• Olaya bak, hem ön sipariş alıyorsun hem de normal siparişlerden bile geç teslim ediyorsun. Madem beceremiyorsun, hiç girme bu işlere. Benim siparişim yok ama öylesine bir sinirleneyim dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

Olaya bak, hem ön sipariş alıyorsun hem de normal siparişlerden bile geç teslim ediyorsun. Madem beceremiyorsun, hiç girme bu işlere. Benim siparişim yok ama öylesine bir sinirleneyim dedim.

İyi yapmışsın...
  • Bende yazdım arkadaşlar facebook sayfasına. Burada mağdur olan herkes yazsın. Ayrıca ben Aral a bir mail daha gönderdim konu ile ilgili, Arala da mail göndermenizi tavsiye ederim, onlarda bastırsın çünkü Vatanda oyunlar Aral adı altında satılıyor. Mail de Aralın da adının lekelendiğini filan belirtin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: braddd

Bende yazdım arkadaşlar facebook sayfasına. Burada mağdur olan herkes yazsın. Ayrıca ben Aral a bir mail daha gönderdim konu ile ilgili, Arala da mail göndermenizi tavsiye ederim, onlarda bastırsın çünkü Vatanda oyunlar Aral adı altında satılıyor. Mail de Aralın da adının lekelendiğini filan belirtin.

Aral'dan oyunu tedarik edip de zamanında teslim eden başka firmalar varsa eğer, Aral'ın adı lekelenmez. Suç tamamen Vatan Bilgisayar'ındır.
  • Beni telefondan arayıp gelin alın diyecek vatan benim işte pazartesiye kalmaz değilmi ?
  • quote:

quote:

Bende yazdım arkadaşlar facebook sayfasına. Burada mağdur olan herkes yazsın. Ayrıca ben Aral a bir mail daha gönderdim konu ile ilgili, Arala da mail göndermenizi tavsiye ederim, onlarda bastırsın çünkü Vatanda oyunlar Aral adı altında satılıyor. Mail de Aralın da adının lekelendiğini filan belirtin.

Aral'dan oyunu tedarik edip de zamanında teslim eden başka firmalar varsa eğer, Aral'ın adı lekelenmez. Suç tamamen Vatan Bilgisayar'ındır.

Zaten Aral da suç yok. Adamlar dün öğlene kadar teslim etmişler vatan depolarına ürünleri.

Aral'a şöyle bir mail atılır. Vatan ön siparişleri zamanında teslim etmeyerek ister istemez sizinde adınız biraz olaylarda geçiyor filan denir.

Aral a benim attığımda mail budur.

Vatan bilgisayar ve UPS i aradığım zaman benim adıma bir gönderi olmamış. Şunu belirtmek isterim Vatan Bilgisayar ön sipariş teslimat politakası, forumlar ve diğer sitelerde çok büyük bir tepki almıştır. Tabi bu tepki, ister istemez Aral markası olduğu Vatan sitesinde sizide yansıyacaktır. DNR ve birkaç önsipariş alan firmalar bile oyunları müşterilerine sevk etmişler ayın 27 sinde. C.tesi resmi tatil olduğunu bile bile sevkiyat işlemini Cumaya sarkıtan vatan bilgisayar oyun severleri mağdur etmiştir. Spottan alan ve DNR gibi sitelerden önsipariş verenler şuan oyunlarını teslim almışlardır.

Yanlış anlamayın Aral ve sizin ne kadar uğraştığının farkındayım. Vatan ve Aral arasında ne gibi şirket anlaşmları var elbetteki bilemeyeceğim ama bu olaylar sizin firmanıza da zarar vermektedir. Bunu belirtmek istedim sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dismoor -- 28 Ekim 2011; 14:22:49 >

• Hayır bu durumu Fifa12 alırkende yaşadım. Aral oyunu geç getirmişti. Yine Mağdur olmuştuk şimdi de bu. Bence burada herkesin tüm oyunseverlerin tepki koyması lazım. Bandrollü oyun almak isteyipte alamayan insanlar, mağdur olan insanları gördükçe bir daha kayıtlı ekonomi zırvalarına girmeyip başka yollardan oyunları temin edeceğim. Memlekette uygun fiyata bir şey satılmaya görsün. Alan kişiler hep mağdur. Zaten ucuza aldınız mantığı hüküm sürüyor. Sorumsuz Vatan...
  • uc3 vatanda 5 tl bile olsa yemin ederim almam.bende facebooktan yazdım.Aslında PSN den alıcaksın oyunu.bunlarda haftaya gönderince jelatini açmadan uc3 ile takas yapıcaksın spottan kara geçersin.
  • quote:

quote:

quote:

Zaten Aral da suç yok. Adamlar dün öğlene kadar teslim etmişler vatan depolarına ürünleri.

Aral'a şöyle bir mail atılır. Vatan ön siparişleri zamanında teslim etmeyerek ister istemez sizinde adınız biraz olaylarda geçiyor filan denir.

Vatan bilgisayar ve UPS i aradığım zaman benim adıma bir gönderi olmamış. Şunu belirtmek isterim Vatan Bilgisayar ön sipariş teslimat politakası, forumlar ve diğer sitelerde çok büyük bir tepki almıştır. Tabi bu tepki, ister istemez Aral markası olduğu Vatan sitesinde sizide yansıyacaktır. DNR ve birkaç önsipariş alan firmalar bile oyunları müşterilerine sevk etmişler ayın 27 sinde. C.tesi resmi tatil olduğunu bile bile sevkiyat işlemini Cumaya sarkıtan vatan bilgisayar oyun severleri mağdur etmiştir. Spottan alan ve DNR gibi sitelerden önsipariş verenler şuan oyunlarını teslim almışlardır.

Yanlış anlamayın Aral ve sizin ne kadar uğraştığının farkındayım. Vatan ve Aral arasında ne gibi şirket anlaşmları var elbetteki bilemeyeceğim ama bu olaylar sizin firmanıza da zarar vermektedir. Bunu belirtmek istedim sadece.

Hocam bugün kargoya verileceği de belli değil. Eğer öğleden sonra çalışmıyorsa ups pazartesi verirler kargoya. Nerden baksan beş gün sonra oyunu alacağız. Hele oyunun yanında t-shirt falan çıkmaz bir eksik birşey olursa varya siz görün o zaman şamatayı. Düşünsenize o kadar bekleyip LE yollamsınlar oyunu.

• edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S3thdrift -- 31 Ekim 2011; 21:36:33 >
  • Herkese Merhabalar!!Forum'a yeni üye oldum bu olayda bende mağdurum sanırım..Vatan Computar'dan bizzat şubesinden nakit olarak 08.10.2011 tarihinde Limited Edition siparişi verdim.Aldığımda biz sizi arıyacağız demişlerdi fakat bu gün anladım ki kesinlikle bir daha vatandan alışveriş yapmam gerekiyor.Sadece bir kaç saat daha geçmesini bekliyorum sonrasında sanırım vatan computer'ı basıcam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavyblitzer

quote:

quote:

quote:

Hocam bugün kargoya verileceği de belli değil. Eğer öğleden sonra çalışmıyorsa ups pazartesi verirler kargoya. Nerden baksan beş gün sonra oyunu alacağız. Hele oyunun yanında t-shirt falan çıkmaz bir eksik birşey olursa varya siz görün o zaman şamatayı. Düşünsenize o kadar bekleyip LE yollamsınlar oyunu.

Ne düşünüyorsan at Aral a mail dostum. Dile getirsin herkes derdini.

• Hocam bence gidin sipariş verdiğiniz yer uzak değilse gidin bakın gelmiş olabilir çünkü...
  • Galiba Limited edition ön siparişleri Vatan Mağazalarına da gelmemiş.
  • quote:

Hocam bence gidin sipariş verdiğiniz yer uzak değilse gidin bakın gelmiş olabilir çünkü...

Ben antalyada yaşıyorum.İstanbula daha çabuk ulaşacağını düşünüyorum fakat evime yakın lanet yer en iyisi arabaya bi sopa koyup gitmek :D döndüğümde sizi bilgilendiricem..
  • Bende bekliyorum aramalarını
  • Yazın arkadaşlar vatanın duvarına şikayetlerinizi.

http://www.facebook.com/vatanbilgisayar?sk=wall
  • nedir bu rezillik yahu, D&R dan siparis verenlerinki kargolanmis bile, vatan ile olan alisverisim bitmistir bundan sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiscJ

quote:

Hocam bence gidin sipariş verdiğiniz yer uzak değilse gidin bakın gelmiş olabilir çünkü...

Ben antalyada yaşıyorum.İstanbula daha çabuk ulaşacağını düşünüyorum fakat evime yakın lanet yer en iyisi arabaya bi sopa koyup gitmek :D döndüğümde sizi bilgilendiricem..

En iyisi sen dükkana araba ile dal
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.