Şimdi Ara

BATTLEFIELD 3 VATAN Bilgisayar Mağdurları... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
690
Cevap
0
Favori
25.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: heavyblitzer

quote:

Orijinalden alıntı: braddd

quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

quote:

Orijinalden alıntı: braddd

Bende yazdım arkadaşlar facebook sayfasına. Burada mağdur olan herkes yazsın. Ayrıca ben Aral a bir mail daha gönderdim konu ile ilgili, Arala da mail göndermenizi tavsiye ederim, onlarda bastırsın çünkü Vatanda oyunlar Aral adı altında satılıyor. Mail de Aralın da adının lekelendiğini filan belirtin.

Aral'dan oyunu tedarik edip de zamanında teslim eden başka firmalar varsa eğer, Aral'ın adı lekelenmez. Suç tamamen Vatan Bilgisayar'ındır.

Zaten Aral da suç yok. Adamlar dün öğlene kadar teslim etmişler vatan depolarına ürünleri.

Aral'a şöyle bir mail atılır. Vatan ön siparişleri zamanında teslim etmeyerek ister istemez sizinde adınız biraz olaylarda geçiyor filan denir.

Aral a benim attığımda mail budur.

Vatan bilgisayar ve UPS i aradığım zaman benim adıma bir gönderi olmamış. Şunu belirtmek isterim Vatan Bilgisayar ön sipariş teslimat politakası, forumlar ve diğer sitelerde çok büyük bir tepki almıştır. Tabi bu tepki, ister istemez Aral markası olduğu Vatan sitesinde sizide yansıyacaktır. DNR ve birkaç önsipariş alan firmalar bile oyunları müşterilerine sevk etmişler ayın 27 sinde. C.tesi resmi tatil olduğunu bile bile sevkiyat işlemini Cumaya sarkıtan vatan bilgisayar oyun severleri mağdur etmiştir. Spottan alan ve DNR gibi sitelerden önsipariş verenler şuan oyunlarını teslim almışlardır.

Yanlış anlamayın Aral ve sizin ne kadar uğraştığının farkındayım. Vatan ve Aral arasında ne gibi şirket anlaşmları var elbetteki bilemeyeceğim ama bu olaylar sizin firmanıza da zarar vermektedir. Bunu belirtmek istedim sadece.

Hocam bugün kargoya verileceği de belli değil. Eğer öğleden sonra çalışmıyorsa ups pazartesi verirler kargoya. Nerden baksan beş gün sonra oyunu alacağız. Hele oyunun yanında t-shirt falan çıkmaz bir eksik birşey olursa varya siz görün o zaman şamatayı. Düşünsenize o kadar bekleyip LE yollamsınlar oyunu.

Hocam sabah 10 gibi atmıştım o mail i Aral a. Çünkü dün beni arayan Aral yetkilisi Vatanı arayıp konu hakkında bilgi alıp beni tekrar aradığında ön siparişlerin Cuma günü sevk edileceğini söylemişti.

• simdi ariyorum eger bugun kargoya vermeyeceklerse siparisimi iptal etmelerini isteyecegim!
  • Arkadaşlar nispet yapmak gibi algılamayın sakın ama... Çarşamba günü Tronix tarafından NewYork'tan gönderilen oyunum bugün 14.30 itibariyle teslim edildi... Arayın baskı yapın hakkınızı arayın arkadaşlar. Bi dahaki sefere ya bu işe kalkışmasınlar ya da adam gibi yapsınlar. Bugün siz madur olursunuz yarın biz, herkes...

BATTLEFIELD 3 VATAN Bilgisayar Mağdurları...

• Firma 3 günde Amerika kıtasından oyunu göndermiş. Vatan 10 günde gönderebilirim diyor oyunu. Birisi bunun şaka olduğunu söylesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiscJ

quote:

Orijinalden alıntı: heavyblitzer

Hocam bence gidin sipariş verdiğiniz yer uzak değilse gidin bakın gelmiş olabilir çünkü...

Ben antalyada yaşıyorum.İstanbula daha çabuk ulaşacağını düşünüyorum fakat evime yakın lanet yer en iyisi arabaya bi sopa koyup gitmek :D döndüğümde sizi bilgilendiricem..

Hocam ben İstanbulda yaşadığınızı varsaydığım için söyledim. Hani buralara gelmediyse sizin için durum daha vahim olabilir...
  • evet gelen son bilgi şöyle.oyun gelmiş stoklardaymış.ama bekletiyorlarmış.bekletmelerinin sebebi tişörtler baskıya yetişmemiş.tabi ya vatan bilgisayar oyunu ön sipariş verenlere tişört veriyordu....baskı yetişemeyince oyun hakkında bilgi vermiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prozyak

evet gelen son bilgi şöyle.oyun gelmiş stoklardaymış.ama bekletiyorlarmış.bekletmelerinin sebebi tişörtler baskıya yetişmemiş.tabi ya vatan bilgisayar oyunu ön sipariş verenlere tişört veriyordu....baskı yetişemeyince oyun hakkında bilgi vermiyorlar.

Abi doğrumu bu doğruysa şöyle diyeyim adamlar söyleyecek bahane bulamadı büyük ihtimal. T-shirt dedikleri nedir ya yaptırırsın oyun öncesi yalan bunlar hep oyalama taktikleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prozya

evet gelen son bilgi şöyle.oyun gelmiş stoklardaymış.ama bekletiyorlarmış.bekletmelerinin sebebi tişörtler baskıya yetişmemiş.tabi ya vatan bilgisayar oyunu ön sipariş verenlere tişört veriyordu....baskı yetişemeyince oyun hakkında bilgi vermiyorlar.

Nasıl bir firmadır bu, oyunun geleceği tarih belli ona göre ayarla t-shirt işini.

+T-shirtler yetişmemişse oyunu gönder sonra t-shirtleri gönderirsin müşteri memnuniyeti açısından.

Ki yalan söylüyorlar, akılları sıra böyle sıyrılacaklar işten.

İnsanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim.

R.Bocsh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dismoor -- 28 Ekim 2011; 15:12:43 >

• bu musteri hizmetleri 444 56 56 degilmi arkadaslar? yarim saattir mesgul caliyor, bi acarlarsa basicam artik kalayi yeter
  • Facebook sayfasından cevap alma çabamız devam ediyor.Admin az önce sayfada birşey paylaştı yani online dı fakat feryat eden oyunculara bir cevap bile vermedi.Tepkinizi koyun... https://www.facebook.com/vatanbilgisayar?sk=wall
  • Utançlarından cevap verecek halde değiller herhalde. Şimdi iptal etsek edemeyiz bu adamların iptal etmelerine de güvenmiyorum tek yapacak oyunu beklemek başka çare yok. Oyunu beklerkende forumda facebook da mail yoluyla tepkimizi dile getirmek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

Facebook sayfasından cevap alma çabamız devam ediyor.Admin az önce sayfada birşey paylaştı yani online dı fakat feryat eden oyunculara bir cevap bile vermedi.Tepkinizi koyun... https://www.facebook.com/vatanbilgisayar?sk=wall

bende yazdım ama cevap veren yok benimkisi kargo ile alakası yok oyunu alın diye aramaları yeterli

• Arkadaşlar birde teknosa mağduru olarak ben ve 2 arkadaşım daha var.Teknosada daha ürün yok ve daha kötüsü bilen yok.Aral'ı arıyorlar göya mağazalara kargolamışlar ancak kargo bilgisi yok.acayip bir şey.
  • Evet sonucu bildiriyorum :)) henüz piyasada yok saat 4'de kargonun geleceğini söyledi ama şansımıza kargodan oyun çıkarsa dağıtmaya başlayacaklar.Oraya gittiğimde arayıp şikayet edenlerin listesini gördüğümde şok oldum açıkcası bunun yanında maillerde dahil yine aynı palavra geç kalmadı biz sizi mutlaka arıyacağız.Yani kısacası pazartesi salı çarşamba bu iş uzar.Çok şey söyledim fakat onlarda çalışan sonuçta.Yapmamız gerekn tek şey ya aral'ı yada ups'yi sıkıştırmak aklıma gelen bu.Yanımda vatandaşın birini arada bilgi almak için oda karşılık olarak kargoya hazırlandı yetişirse gönderileceğini söyledi..Antalyada durum bundan ibaret.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiscJ -- 28 Ekim 2011; 15:36:52 >
  • Kolay gelsin beklemek çok zor. Ön sipariş yapıyoruz oyun çıkıyor ve daha sonra geliyor. T-Shirt 'ün oyalama taktiği olduğunu düşünüyorum.

Teknosadan yaptım bende ön siparişi nakit olarak mağazadan. Bugün gittim ürün yok dediler , stokmu bitti dedim kargo gelmedi dediler. İyi hoş vatan'nın depolarına oyun gelmiş , daha teknosanın depoları boş . İyiki internetten yapmadım. Birazdan gidip basıcam teknosayı yeniden , umarım oyun gelmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Arkadaşlar nispet yapmak gibi algılamayın sakın ama... Çarşamba günü Tronix tarafından NewYork'tan gönderilen oyunum bugün 14.30 itibariyle teslim edildi... Arayın baskı yapın hakkınızı arayın arkadaşlar. Bi dahaki sefere ya bu işe kalkışmasınlar ya da adam gibi yapsınlar. Bugün siz madur olursunuz yarın biz, herkes...

Harika ... Hayırlı olsun...

• Yazıklar olsun bunlara, milleti mağdur ediyorlar.
  • Aradım adamdan fırça yedim bide bastım küfürü kapattım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacak24

Aradım adamdan fırça yedim bide bastım küfürü kapattım :)

Birde inadına en son senin ürünü gönderirlerse vay halina
  • Hepimizin beklediği şey bu ....

Araldan direk alsaydık.Şuan aşağıdaki resimdeki gibi... Oyun elimizde olacaktı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eros2999 -- 28 Ekim 2011; 16:06:29 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.