Şimdi Ara

BATTLEFIELD 3 VATAN Bilgisayar Mağdurları... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
690
Cevap
0
Favori
25.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nicage

quote:

Orijinalden alıntı: teo_man

adamlara güvenebilsem iptal edicem siparişi,

hediye çeki verelim diyecekler %99

Ürün elime ulaşmamış, ne hediye çeki yaa, kesinlikle kabul etmem öyle birşeyi. İşleme alınmamış bir siparişimi iptal ediyorum, KK'a geri ödeme yapıcak kestiği parayı bu kadar basit. İnternetten iptal edip sonra da müşteri hizmetlerini arıycam, sonra da PSN'den alıcam. Yeter bu kadar ciddiyetsizlik olmaz yaa, adamların müşteri hizmetlerinin cevaplarında ki terbiyesizliklere bakar mısınız.

Edit : Hmmm aklıma bişey geldi, ben bu oyunu 18.09'da ki kampanyadan 120TL 6 taksitle aldım, şu anda bu oyunun düz versiyonu %25 indirimle bile 127 TL nette, bu adamlar bu işten kar edemedikleri için bizi iptal etmeye zorluyor olabilirler, vazgeçtim iptal etmekten. Hiç olmadı 120TL'ye açmadan suyun içinde satarım bu oyunu

Psnde bf3 yok galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: prozyak

media marktan vermiş olduğum ön siparişimi şu an itibari ile almış bulunuyorum.bugün ayın 28 i ve hep dediğim gibi 28 ekim akşamı savaş çıkıcak diye...oyun şu an elimde inanamıyorum...işte budur tişört yok ama oyun elimde.bu arada tüm vatan bilgisayar mağdurlarının acılarını paylaşıyorum ve sizin yaşadığınız bu durumu kınıyorum.

İyi oyunlar sana...

Desteğin İçin Sağol.
  • Vatan bilgisayarın sahibi şirketinle ilgili kitap yazıp kasa önlerinde satıcağına bu olaylara çözüm bul,bırak ta kitapları edebiyatçılar yazsın......
  • quote:

Orijinalden alıntı: kecisakkaliadam

quote:

quote:

Ürün elime ulaşmamış, ne hediye çeki yaa, kesinlikle kabul etmem öyle birşeyi. İşleme alınmamış bir siparişimi iptal ediyorum, KK'a geri ödeme yapıcak kestiği parayı bu kadar basit. İnternetten iptal edip sonra da müşteri hizmetlerini arıycam, sonra da PSN'den alıcam. Yeter bu kadar ciddiyetsizlik olmaz yaa, adamların müşteri hizmetlerinin cevaplarında ki terbiyesizliklere bakar mısınız.

Edit : Hmmm aklıma bişey geldi, ben bu oyunu 18.09'da ki kampanyadan 120TL 6 taksitle aldım, şu anda bu oyunun düz versiyonu %25 indirimle bile 127 TL nette, bu adamlar bu işten kar edemedikleri için bizi iptal etmeye zorluyor olabilirler, vazgeçtim iptal etmekten. Hiç olmadı 120TL'ye açmadan suyun içinde satarım bu oyunu

Psnde bf3 yok galiba

Nasıl yok hocam forumun playstation sayfasında ki konulara bakmıyormusun BF3 PSN kardeşliği dolu, hemde 31.10.2011 tarihine kadar alanlara limited edition'da ki ekstralar ile beraber.

• vatan resmen oyun zevkimizin içine etti.
  • En iyisi tüketici haklarına şikayet etmek duyarsız kalmamalıyız incelediğim kadarıyla sadece battlefield 3 konusunda değil bütün müşterilerden her türlü ürün hakkında şikayet var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasgok

Vatan bilgisayarın sahibi şirketinle ilgili kitap yazıp kasa önlerinde satıcağına bu olaylara çözüm bul,bırak ta kitapları edebiyatçılar yazsın......

+1
    Çok doğru
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanyor

quote:

quote:

ben iptal ettim az once hic bir sorun cikarmadilar, sadece soyle ufak bir ayrinti var paraniz 10 gun icerisinde kartiniza geri yatirilacaktir dedi.

Hocam sen kaç paraya almıştın?

• bende hala bekliyorum bostancı mağazasından sipariş verdik adamlar yok diyip duruyorlar aral game ile görüştüm adamlar oyunları yollamışlar tee 27 ekim akşamı
  • PSN üzerinden 31 ekim e kadar alırsak oyunu limited editon olarak iniyor değil mi oyun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dismoor -- 28 Ekim 2011; 16:40:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: braddd

PSN üzerinden 31 ekim e kadar alırsak oyunu limited editon olarak iniyor değil mi oyun ?

Evet ben öyle biliyorum, BF3 ana konuda ki arkadaşlar öyle yazmıştı. Şu an indirmiş olan tanıdığınız varsa sorup teyid alın isterseniz, açıkçası bende şu an kardeşliklere bakıyorum.
  • quote:

PSN üzerinden 31 ekim e kadar alırsak oyunu limited editon olarak iniyor değil mi oyun ?

evet
  • 3 kuruş için düştüğümüz hale bak ya
  • media markta oyun raflarda 169 tl...anlamadığım durum şu ön sipariş veriliyor.normalinde raflara girmeden bu oyun ön sipariş verenlere ilk önce ulaşır.vatan bilgisayar bunu neden yaptı..neden mağdur durumuna düşürüyor..yazık çok yazık...
  • Az önce arayıp iptal ettirdim.

İptal ettirmek istiyorum dedim sipariş numaramı istedi verdim "tamam iptal işleminiz gerçekleştirilmiştir" dedi. En geç 10 gün içinde paranız iade edilecektir dedi.

Vatan mağazasının önünden bile geçmem artık. İsterse %70 indirim yapsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dismoor -- 28 Ekim 2011; 17:04:06 >
  • quote:

Az önce arayıp iptal ettirdim.

İptal ettirmek istiyorum dedim sipariş numaramı istedi verdim "tamam iptal işleminiz gerçekleştirilmiştir" dedi. En geç 10 gün içinde paranız iade edilecektir dedi.

aynen bende 2 adet almıştım hemde ikisinide iptal ettirdim.//bir daha vatan bilg. mı ? ASLAAA //

şimdi uc3 en uygun orda ama istese 50 tl yapsın yinede almam.

• quote:

Hayırlısı olsun kardeşim...
  • parayı hemen peşin ver.iptal et sana geriye 10 gün sonra versinler.bir oyun sever bu kadar mı mağdur edilir.hafta sonu çok bitik geçicek.bu kadar mı insan mağdur olur.ayıp çok ayıp...oyunu media marktan aldım ama sırf bu yüzden bu mağdur olan oyun severler için oyunu hiç oynayasım yok valla...sen peşin ver parayı ama oyun çoktan raflara gelsin ama ön siparişli oyun 1 hafta sonra gelsin.mantık dışı....zevkimizin içine resmen organik şeyler doldurdular...
  • İşte arkadaşlar Alman firması ile Türk firması arasındaki fark biri disiplin öteki de vurdumduymaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: eros2999

quote:

Hayırlısı olsun kardeşim...

Eyv. dostum. oyunu psn üzerinden aldım şuan iniyor.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.