Şimdi Ara

BATTLEFIELD 3 VATAN Bilgisayar Mağdurları... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
690
Cevap
0
Favori
25.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim siparişim de kargoya verilmeye hazır durumuna düşmüş, ben iptal etmeyip paketi açmadan satıcam veya takaslıycam, psn'den alıyorum oyunu. Bu gecikmeden kim sorumluysa da umarım onun da birgün uzun süre beklediği birşey olurda bizden beter olur diyorum başka da birşey demiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbtaskale

quote:

Orijinalden alıntı: southparkturkey

Arkadaşlar Vatan Bilgisayar'ın elinde Limited Edition oyun yok. Pazartesi günü gelecek. Aral hata yapıp, Vatan Bilgisayar'a limited yerine standart versiyon göndermiş. Bu yüzden kargo yapılmıyor. Şu an stokta bulunan BF3 oyunu da limited versiyon değil. Konuyla ilgili telefon ve face üzerinden edinilen bilgiler doğru değil.

Bu arada Vatan bazı siparişleri kargo yapmış ama giden kargolar geri çağırılacakmış (standart versiyon olduğu için)

Abboooooooooooow.

İNFİAL YARATIR VALLA

Bu bilgi doğrudur. Çünkü direkt kaynağından gelen bir bilgi.

• Bole firmanın taaaaa. .................
  • quote:

Arkadaşlar Vatan Bilgisayar'ın elinde Limited Edition oyun yok. Pazartesi günü gelecek. Aral hata yapıp, Vatan Bilgisayar'a limited yerine standart versiyon göndermiş. Bu yüzden kargo yapılmıyor. Şu an stokta bulunan BF3 oyunu da limited versiyon değil. Konuyla ilgili telefon ve face üzerinden edinilen bilgiler doğru değil.

Bu arada Vatan bazı siparişleri kargo yapmış ama giden kargolar geri çağırılacakmış (standart versiyon olduğu için)

Ahada geçen sayfada yazdığım başımıza gelecekti. Eğer durum hakikaten böyle ise hiç boşa haftaya gelecek falan diye de umutlanmayalım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mbtaskale

quote:

Abboooooooooooow.

İNFİAL YARATIR VALLA

Bu bilgi doğrudur. Çünkü direkt kaynağından gelen bir bilgi.

İzmir'de bir arkadaş Aral'ı aramış, akabinde Vatan aramış, yarım saat önce geldi gelip alabilirsiniz demişler. Şimdi gidiyorlar Vatan İzmir'e, hadi güzel haber inşallah.

• Benim siparis kargoya verilmis.kargo bilgisine tıkladıgımda ups nin sitesindeki "paketin son hareketleri" kısmında 12:44:02 MÜŞTERİ DEPODA OKUNDU , 16:31:56 GİRİŞ SCAN EDİLDİ yazıyor.Umarım yarın icinde gelir,tabii ups yarın calısıyor mu orasını bilmiyorum,ustteki arkadasinda da dediği gibi eger vatandakiler standart edition diye geri cagırırlarsa iste o zaman tam cıldırma sebebi olur...
  • oyun yoksa kargoya hazır olan ne acaba? tam komedi oldu bu iş.kafam bozuldu gittim ekstra keyde aldım,oda gelmiyor
  • Lütfen antalyadki izmirdeki arkadaşlar bizlere haber verin umudumuz olsun ben Su anda vatan yolundayim bostancı bişey çıkarsa paylasirim :)
  • Bendede kagolanmaya hazır yazıyor umarım yarın gelir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: guns of the patriots

Benim siparis kargoya verilmis.kargo bilgisine tıkladıgımda ups nin sitesindeki "paketin son hareketleri" kısmında 12:44:02 MÜŞTERİ DEPODA OKUNDU , 16:31:56 GİRİŞ SCAN EDİLDİ yazıyor.Umarım yarın icinde gelir,tabii ups yarın calısıyor mu orasını bilmiyorum,ustteki arkadasinda da dediği gibi eger vatandakiler standart edition diye geri cagırırlarsa iste o zaman tam cıldırma sebebi olur...

Yarın gelmez çünkü sitelerinde de 29 Ekim tatil gösteriyor. Eğer yukarıdaki southpark arkadaşın dediği gibi bir olay varsa sizinki standart bile olabilir inşallah değildir...

• lol konuya kahkaha atata girdim yine vatan yine mağdur insalar...
  • ben de kafayı yiycem.. benimki de kargoya verildi gözüküyo 13:57:48 MÜŞTERİ DEPODA OKUNDU 16:34:10 GİRİŞ SCAN EDİLDİ (ABDULKADİR CIĞA) diyo.. ama limited değil de standartı yolluyolarsa bu olay doğruysa içine ederim böyle işin.. manevi tazminat davası açıcak duruma geldik, sinirler altüst..
  • Daha çok beklersiniz beyler Ben 4 gün önce hızlı gönderi Ram sipariş ettim. Bugun en sonunda gittim ve kendim aldım. kampanya ve ön siparişlerde 10 iş gününde kargolanırmış. Ağzıma geleni söyledim çingenelik ettim ama rahatladım. Vatan bilgisayarın İnternet siparişi tam bir fiyasko. Bir daha mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

lol konuya kahkaha atata girdim yine vatan yine mağdur insalar...

Malesef öyle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: elberp

ben de kafayı yiycem.. benimki de kargoya verildi gözüküyo 13:57:48 MÜŞTERİ DEPODA OKUNDU 16:34:10 GİRİŞ SCAN EDİLDİ (ABDULKADİR CIĞA) diyo.. ama limited değil de standartı yolluyolarsa bu olay doğruysa içine ederim böyle işin.. manevi tazminat davası açıcak duruma geldik, sinirler altüst..

Vatandan mı satın aldın kardeşim ???

Eyer öyleyse ilk gönderi yapılan sensin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eros2999 -- 28 Ekim 2011; 18:38:04 >
  • Benimkiler de kargoya verilmiş, hadi bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S3thdrift -- 28 Ekim 2011; 18:41:27 >
  • benim siparişimde kargoya verildi konumuna düştü, kargo bilgisine tıkladığımda ups'in sayfası açılıyor ve geleceği adres bilgisini gösteriyor, hadi hayırlısı.
  • Beyler bende şimdi kontrol ettim. Kargoya verilmiş görünüyor.

Fakat hareket yok. Bu biraz şikayetler ve iptaller azalsın diye yapılmış bir hareket...
  • adamlara iptal edin diye 26 ekim'de mesaj attım.Baktım şimdi kargo bilgileri kısmında kargoya verildi yazıyor.Komedi :))) vatan'mı bir daha önünden geçmem

ayrıca firmayı telefonla arıyorum,sırada bekleyen 14 kişi var diyor.Bu nasıl bir call-center hizmeti.Kalite yerlerde sürünüyor,VARSA YOKSA SATURN/MEDIAMARK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpheratz -- 28 Ekim 2011; 18:46:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eros2999

quote:

Orijinalden alıntı: elberp

ben de kafayı yiycem.. benimki de kargoya verildi gözüküyo 13:57:48 MÜŞTERİ DEPODA OKUNDU 16:34:10 GİRİŞ SCAN EDİLDİ (ABDULKADİR CIĞA) diyo.. ama limited değil de standartı yolluyolarsa bu olay doğruysa içine ederim böyle işin.. manevi tazminat davası açıcak duruma geldik, sinirler altüst..

Vatandan mı satın aldın kardeşim ???

Eyer öyleyse ilk gönderi yapılan sensin...

vatana internetten sipariş verdim, ps3-pc gönderim zamanında bi fark var mı bilmiyorum ama ben pc versiyonunu aldım.. sabahtan beri sipariş takibi bölümünün sayfayısını yeniliyodum siparişiniz kargoya verilmeye hazır diyodu devamlı.. bi de yeni sayfada açmayı deniyim dedim bi açtım kargoya verildi diyo, yeniliyince neden değişmedi onu da çözemedim.. şuan ups kargonun sitesinde dediğim saatlerde olan işlemler gözüküyo, inş standart göndermemişlerdir, daha çok vakit kaybetmeyelim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elberp -- 28 Ekim 2011; 18:47:05 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.