Şimdi Ara

BATTLEFIELD 3 VATAN Bilgisayar Mağdurları... (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
690
Cevap
0
Favori
25.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yuhuhuhu benimkide verilmiş kargoya yaşasınnn .
  • Hadi hayırlısı da. Tam iptaller geldi. Yollamaya karar verdiler. Bunda Bir iş var.

Elimize Geçmeden yalan mı değilmi anlayamayız...
  • 22 Ekimde vermiştim siparişi şu an,kargoya verilmiş gözüküyor
  • benim siparişte kargoya verilmiş.. acaba yarin dağıtıma çıkmama ama pendik şubeye gitmesi gibi bir durum olabilirmi kargo iiiçin..? yoksa çok mu iyimserim..
  • Benim ki de kargoya verilmiş 14.10.2011 sipariş tarihim 18.36 da mahmutbey subede giriş scan edilmiş.K.Maraştayım pazartesi ancak gelir.

Ancak LE değilde DÜZ gelirse çok pis arıza çıkarırım.Vatan dan 10000 tl alışverişim var.
  • herkese ortak mesaj yolladılar heralde kargoya verildi diye
  • Bende az önce kontrol ettim. Siparişiniz kargoya verildi diyor. Ups kargo takipte de "MÜŞTERİ DEPODA OKUNDU" yazıyor.
    Siparişi 17 eylülde vermişim, 1 aydan fazladır oyunu heyecanla bekliyorum ve olurda limited edition değilde standart sürüm gelirse çok fena olur. Zaten vizelere hazırlanma zamanına denk geldi oyunun çıkışı birde bu sorunlarla uğarşırsam....
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodmoney09

Bende az önce kontrol ettim. Siparişiniz kargoya verildi diyor. Ups kargo takipte de "MÜŞTERİ DEPODA OKUNDU" yazıyor.
    Siparişi 17 eylülde vermişim, 1 aydan fazladır oyunu heyecanla bekliyorum ve olurda limited edition değilde standart sürüm gelirse çok fena olur. Zaten vizelere hazırlanma zamanına denk geldi oyunun çıkışı birde bu sorunlarla uğarşırsam....

aynı şekilde bende 17 eylülde sipariş vermiştim. Siparişiniz kargoya verildi diyor. Bakalım ne olacak
  • Standart versiyon geleceğini sanmıyorum, mutlaka LE olacaktır. Benim oyun da Mahmutbey'de okundu görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpheratz

adamlara iptal edin diye 26 ekim'de mesaj attım.Baktım şimdi kargo bilgileri kısmında kargoya verildi yazıyor.Komedi :))) vatan'mı bir daha önünden geçmem

ayrıca firmayı telefonla arıyorum,sırada bekleyen 14 kişi var diyor.Bu nasıl bir call-center hizmeti.Kalite yerlerde sürünüyor,VARSA YOKSA SATURN/MEDIAMARK

Hocam daha öncede dedim bana aynısı oldu iptal ettirdiğim halde bir katakulleye yollamışlardı ürünü. Sana da aynısı olmuş olabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: southparkturkey

Arkadaşlar Vatan Bilgisayar'ın elinde Limited Edition oyun yok. Pazartesi günü gelecek. Aral hata yapıp, Vatan Bilgisayar'a limited yerine standart versiyon göndermiş. Bu yüzden kargo yapılmıyor. Şu an stokta bulunan BF3 oyunu da limited versiyon değil. Konuyla ilgili telefon ve face üzerinden edinilen bilgiler doğru değil.

Bu arada Vatan bazı siparişleri kargo yapmış ama giden kargolar geri çağırılacakmış (standart versiyon olduğu için)

way yavrum way olaya bak.

Milleti çok kötü mağdur ettiler.

• Bendede kargoya verildi yazıyor.Bi bityeniği var bu işte ama...

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi southparkturkey -- 28 Ekim 2011; 19:59:23 >
  • Hani oldu da oyunu standart gönderdiler ne yapacağız? Hep beraber toplanıp Vatan merkeze gideriz.(Artık felaket senaryoları üretiyorum!!!!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavyblitzer

Hani oldu da oyunu standart gönderdiler ne yapacağız? Hep beraber toplanıp Vatan merkeze gideriz.(Artık felaket senaryoları üretiyorum!!!!)

Standart gönderirlerse oyunun yarı fiyatını iade etmelerini isterim.Karkand paketinide gider psn den alırım.iade etmekle uğraşılmaz baksanıza arkadaşlar ön sparişlerini iptal dahi ettirememişler.
  • Vatan in onunden bile gecmiycem bundan sonra, suraya bak ya rezillik bir iside duzgun yapsinlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

quote:

Orijinalden alıntı: heavyblitzer

Hani oldu da oyunu standart gönderdiler ne yapacağız? Hep beraber toplanıp Vatan merkeze gideriz.(Artık felaket senaryoları üretiyorum!!!!)

Standart gönderirlerse oyunun yarı fiyatını iade etmelerini isterim.Karkand paketinide gider psn den alırım.iade etmekle uğraşılmaz baksanıza arkadaşlar ön sparişlerini iptal dahi ettirememişler.

Onu kabul edeceklerini sanmam. Ya oyunu bize geri gönderin biz size limited e. yollayalım derler ya da oyunu geri yollayyıp iade alırlar parayıda geri öderler bence.
  • Ya durum bakalım daha gelmeden böyle ortaya atılan haberlere takılıyorsunuz gelsin hele giyeriz battlefield tişörtlerini,basarız topkapı vatanı..Görürler ebe... ..........

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow99tr

Ya durum bakalım daha gelmeden böyle ortaya atılan haberlere takılıyorsunuz gelsin hele giyeriz battlefield tişörtlerini,basarız topkapı vatanı..Görürler ebe... ..........

sana kesinlikle katılıyorum yani oyun daha bugün çıktı bugün kargoya verildi bence bunda sıkılacak bir durum yok ayrıca standart gelirse iade edilir bu kadar basit şahsen ben kargonun yanında açıp eğer standart çıkarsa geri göndermeyi düşünüyorum

muhtemelen kendineleride yanlış yaptıklarının farkına vardıktan sonra durumu düzeltirler

şu ana kadar vatanın internet sitesi üzerinden bir çok alışveriş yaptım ve en fazla bir kaç gün içinde elime geçti..kötülemek hiç istemiyorum çünkü bana göre hakettikleri yanlış bir hareketlerini görmedim

sadece bir kaç gün daha sabır diyorum

• Sabırsızlık değil..Ön spariş demek oyunun resmi çıkış gününde elinde olması demek..yani bu gün!!Diğer mağza ve firmalar zamanında gönderileri yaptılar ve oyunlar müşterilerin ellerine geçti.Vatan bilgisayar ve teknosaya özgü bir durum olarak bir gecikme oldu.Burdaki insanların öfkeside bu yüzden.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.