Şimdi Ara

BATTLEFIELD 3 VATAN Bilgisayar Mağdurları... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
690
Cevap
0
Favori
25.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

quote:

Orijinalden alıntı: kacak24

Aradım adamdan fırça yedim bide bastım küfürü kapattım :)

Birde inadına en son senin ürünü gönderirlerse vay halina

• quote:

Orijinalden alıntı: eros2999

Hepimizin beklediği şey bu ....

Aral direk alsaydık.Şuan aşağıdaki resimdeki gibi... Oyun elimizde olacaktı...

BATTLEFIELD 3 VATAN Bilgisayar Mağdurları...

Malesef VATAN bu t-shirt ü göndermiyor çok dandik bir t-shirt gönderiyor .
  • 14 dakika beklettikten sonra Müşteri Hizmetleri ile aramızda geçen konuşma :

- Merhaba Battlefield 3 gönderimi konusunda aramıştım...
    - Oyunlar stoklara geldi. Adınıza Faturası kesilerek gönderileCEK.
    - Pazartesi yani ??!!?
    - Pazartesi gönderilmeye başlanacak
    - Müdürünüzle görüşmek istiyorum..
    - Müdürümüz yok
    - Şefiniz ile görüşmek istiyorum...
    - Şefimiz Yok !
    - Serbest çalışan müşteri hizmletleri ile bir ilki gerçekleştiriyorsunuz sanırım ??!? Bu konuda bir yetkili ile görüşmek istiyorum lütfen..
    - Daha yetkili biri yok efendim.
    - Tebrik ederim..

Vatan bilgisayar hizmette sınır tanımıyor (!?!) 15 dakika hatta bekleyene standup komedi bedava

• izmir bornova vatan bilgisayarın arkasında ups izmir ana deposu var vatanın müdürü bir personelini görevlendirip onları aldırması gerekirdi çünkü ups bugün yarımgün çalışıyormuş.izmir mediamarkt bunu öğrenmiş ve adam gönderip ups ten bf3LE aldırmış.adamlar balçovadan bornova ya gelip ürünü alıyor,vatan ayağına gelmesini bekliyor 5dk yerde olan kargo firmasından
  • T-shirt 'de ön sipariş ile gönderecekleri oyunda eksik olsun. Bende facebook'ta sitemimi yazdım ama kimsenin iplediği yok ki müşterileri. Öyle olmasa şu anda içimizde oyun eline ulaşan en az 1 kişi olurdu, ama hiç yok. Siparişimi iptal etmeyi düşünüyorum, toplu iptale var mısınız, PSN'den alırız nasılsa???
  • quote:

Orijinalden alıntı: teo_man

14 dakika beklettikten sonra Müşteri Hizmetleri ile aramızda geçen konuşma :

- Merhaba Battlefield 3 gönderimi konusunda aramıştım...
    - Oyunlar stoklara geldi. Adınıza Faturası kesilerek gönderileCEK.
    - Pazartesi yani ??!!?
    - Pazartesi gönderilmeye başlanacak
    - Müdürünüzle görüşmek istiyorum..
    - Müdürümüz yok
    - Şefiniz ile görüşmek istiyorum...
    - Şefimiz Yok !
    - Serbest çalışan müşteri hizmletleri ile bir ilki gerçekleştiriyorsunuz sanırım ??!? Bu konuda bir yetkili ile görüşmek istiyorum lütfen..
    - Daha yetkili biri yok efendim.
    - Tebrik ederim..

Vatan bilgisayar hizmette sınır tanımıyor (!?!) 15 dakika hatta bekleyene standup komedi bedava

Bu ne biçim bişeydir ... ağlanacak halimize Gülüyoruz valla

• quote:

Orijinalden alıntı: hasgok

izmir bornova vatan bilgisayarın arkasında ups izmir ana deposu var vatanın müdürü bir personelini görevlendirip onları aldırması gerekirdi çünkü ups bugün yarımgün çalışıyormuş.izmir mediamarkt bunu öğrenmiş ve adam gönderip ups ten bf3LE aldırmış.adamlar balçovadan bornova ya gelip ürünü alıyor,vatan ayağına gelmesini bekliyor 5dk yerde olan kargo firmasından

Yuh yahu YUH ...

• -siparisler pazartesi gonderilmeye baslanicak bla bla bla
    -tamam, siparisi iptal etmek istiyorum
    -peki..

kisa ve net :) oh be simdi gidip rahat rahat alabilirim oyunu istedigim yerden.
  • Oyunlar Sahiplerine Görüldüğü Gibi Teslim Edilmeye Devam Ediyor...

Ama biz sadece izliyoruz...

BATTLEFIELD 3 VATAN Bilgisayar Mağdurları...
  • Ben t-shirt falan istemiyorum,oyunu göndersinler yeter.
  • adamlara güvenebilsem iptal edicem siparişi,

hediye çeki verelim diyecekler %99
  • Bende mağdurum daha onceden magazadan onsparis verdim ama hala gelmemis
  • P.tesi gönderilmeye başlanacak ne demektir ?

Biz sanki 1 gün önce vermişiz siparişi, 2 ay önce insanlar ön sipariş vermiş neden ? Oyunu çıktığı gün eline geçsin diye. Ön siparişin ne demek olduğunu bilmeyen rezil bir firma.

Herkesi ön siparişlerini iptal etmeye davet ediyorum. Patlasın ellerinde o Limited Editionlar. Paramla eziyet çekiyorum resmen.
  • Hadi interneti geçtim, ayın 28 nde oyun bütün mağazalarımızda diye bas bas bağıran firma, mağazadan ön sipariş veren müşterilerini de mağdur etmiştir.
  • quote:

adamlara güvenebilsem iptal edicem siparişi,

Ürün elime ulaşmamış, ne hediye çeki yaa, kesinlikle kabul etmem öyle birşeyi. İşleme alınmamış bir siparişimi iptal ediyorum, KK'a geri ödeme yapıcak kestiği parayı bu kadar basit. İnternetten iptal edip sonra da müşteri hizmetlerini arıycam, sonra da PSN'den alıcam. Yeter bu kadar ciddiyetsizlik olmaz yaa, adamların müşteri hizmetlerinin cevaplarında ki terbiyesizliklere bakar mısınız.

Edit : Hmmm aklıma bişey geldi, ben bu oyunu 18.09'da ki kampanyadan 120TL 6 taksitle aldım, şu anda bu oyunun düz versiyonu %25 indirimle bile 127 TL nette, bu adamlar bu işten kar edemedikleri için bizi iptal etmeye zorluyor olabilirler, vazgeçtim iptal etmekten. Hiç olmadı 120TL'ye açmadan suyun içinde satarım bu oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicage -- 28 Ekim 2011; 16:30:08 >

• media marktan vermiş olduğum ön siparişimi şu an itibari ile almış bulunuyorum.bugün ayın 28 i ve hep dediğim gibi 28 ekim akşamı savaş çıkıcak diye...oyun şu an elimde inanamıyorum...işte budur tişört yok ama oyun elimde.bu arada tüm vatan bilgisayar mağdurlarının acılarını paylaşıyorum ve sizin yaşadığınız bu durumu kınıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eros2999

quote:

Orijinalden alıntı: hasgok

izmir bornova vatan bilgisayarın arkasında ups izmir ana deposu var vatanın müdürü bir personelini görevlendirip onları aldırması gerekirdi çünkü ups bugün yarımgün çalışıyormuş.izmir mediamarkt bunu öğrenmiş ve adam gönderip ups ten bf3LE aldırmış.adamlar balçovadan bornova ya gelip ürünü alıyor,vatan ayağına gelmesini bekliyor 5dk yerde olan kargo firmasından

Yuh yahu YUH ...

İnanırmısınız bugün sabah iş yerinden izin aldım zar zor yalan söyleyerek direkt olarak vatan bilgisayarın bornova şubesine gittim. 9 da açılır diye düşünüyordum 10 da açılıyormuş bir saat orlarda dolandım. Dün forumda bf3 konularına bakarken birisi söylemişti ilk gün alamayabiliriz diye. İçime kurt düştü dedim ilk gün hemen gidersem belki alabilirim diye. Nerdee? Sen 10 gün önceden parasını peşin peşin ver sonra çıktığı gün oyunu alama. Ne zaman geleceğide belli değil. Büyük ihtimal hepimiz hafta başına alabileceğiz oyunu.

Biraz önce yeniden aradım vatan bornovayı. Dedim oyun bölümüne bakan bir arkadaşı bağlayın bana. Elemana oyun geldimi dedim. Daha gelmedi dedi. E D&R oyunu satıyor ama dedim. Aral firması oraya veriyorda size niye vermiyor dedim. Olmaz öyle şey diyor. Eğer oyun orda satıştaysa bizede bu akşam gelir o zaman kargolar 5 den sonra geliyor dedi.

Ben ümidimi yitirdim. Büyük ihtimal pazartesi günü alıcaz biz oyunu

Ama tecrübe oldu bu tarz oyunları bir daha vatandan almam. Sondu bu.

• malesef vatanda tek tıkla iptal edilemiyor
    adamlara iptal etmek istiyorum diye mesaj atıyorsunuz. paşalar canları isterse birkaç gün sonra size dönüyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicage

quote:

adamlara güvenebilsem iptal edicem siparişi,

Ürün elime ulaşmamış, ne hediye çeki yaa, kesinlikle kabul etmem öyle birşeyi. İşleme alınmamış bir siparişimi iptal ediyorum, KK'a geri ödeme yapıcak kestiği parayı bu kadar basit. İnternetten iptal edip sonra da müşteri hizmetlerini arıycam, sonra da PSN'den alıcam. Yeter bu kadar ciddiyetsizlik olmaz yaa, adamların müşteri hizmetlerinin cevaplarında ki terbiyesizliklere bakar mısınız.

ben iptal ettim az once hic bir sorun cikarmadilar, sadece soyle ufak bir ayrinti var paraniz 10 gun icerisinde kartiniza geri yatirilacaktir dedi.

• Ama Cok pis kufur ettim Asda olsa rahatladım :)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.