Şimdi Ara

BATTLEFIELD 3 VATAN Bilgisayar Mağdurları... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
690
Cevap
0
Favori
25.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bundan sonra batan bilgisayar diyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

Saldırın UC3 125 TL

http://www.vatanbilgisayar.com/sony-ps719124894-ps3-oyun:uncharted-3:-drakes-deceptiontur/productdetails.aspx?I_ID=57226

Değil 125 TL

50 TL Dese Almam artık....

• Arkadaşlar vatan bilgisayarı arayıp konuştum tekrar. Bayağı tartışmalı konuşmamızın ardından şunları söyledi ;

Fatura kesme işlemleri başlamış, bugün ups gelirse ürünleri vereceklermiş resmi tatil dolayısıyla ups gelmeyede bilirmiş. En geç 31 Ekim p.tesi günü bütün ürünleri aynı anda kargoya vereceklermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dismoor -- 28 Ekim 2011; 13:40:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: braddd

Arkadaşlar vatan bilgisayarı arayıp konuştum tekrar. Bayağı tartışmalı konuşmamızın ardından şunları söyledi ;

Fatura kesme işlemleri başlamış, bugün ups gelirse ürünleri vereceklermiş resmi tatil dolayısıyla ups gelmeyede bilirmiş. En geç 1 Kasım p.tesi günü bütün ürünleri aynı anda kargoya vereceklermiş.

İyide 31 ekim pazartesi...

1 Kasım salı...
  • Vatandan bundan sonra ne mağazasından ne de internet üzerinden hiçbirşey almam. Bu kadar ciddiyetsiz, herkese farklı cevaplar veren bir firma görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eros2999

quote:

Arkadaşlar vatan bilgisayarı arayıp konuştum tekrar. Bayağı tartışmalı konuşmamızın ardından şunları söyledi ;

Fatura kesme işlemleri başlamış, bugün ups gelirse ürünleri vereceklermiş resmi tatil dolayısıyla ups gelmeyede bilirmiş. En geç 1 Kasım p.tesi günü bütün ürünleri aynı anda kargoya vereceklermiş.

1 Kasım salı...

En geç P.tesi vereceklermiş işte. Kesin mi dedim Evet dedi.
  • Hiç sanmıyorum. Bayramdan sonraya k
    quote:

quote:

quote:

1 Kasım salı...

Hiç Sanmıyorum.Bayramdan sonraya kaldı. Yani 14 Kasımda anca elimizde.

• Evet çağrı merkezi ile olan görüşmemiz bitti. Hanfendini aynen şöyle diyor. Ürün teslimatı yapacak olan birim tatil olması nedeniyle çalışmıyor. Ama olabildiğince SIRAYLA gönderimini yaptık. Sizin (yani benim) siparişimin faturası bile kesilmemiş. Ayın 28 inde stoklara gireceğini ve bayram tatili olması nedeniyle, Pazartesi ve sonrasında gönderimlere devam edeceklerini söyledi...

Vatandan ÖN SİPARİŞ verirsen böyle olursun....

Soğuk su isteyen var mı? ben içmekteyim....

• quote:

Orijinalden alıntı: somethg

Evet çağrı merkezi ile olan görüşmemiz bitti. Hanfendini aynen şöyle diyor. Ürün teslimatı yapacak olan birim tatil olması nedeniyle çalışmıyor. Ama olabildiğince SIRAYLA gönderimini yaptık. Sizin (yani benim) siparişimin faturası bile kesilmemiş. Ayın 28 inde stoklara gireceğini ve bayram tatili olması nedeniyle, Pazartesi ve sonrasında gönderimlere devam edeceklerini söyledi...

Vatandan ÖN SİPARİŞ verirsen böyle olursun....

Soğuk su isteyen var mı? ben içmekteyim....

Yani 14 Kasımda anca elimizde.

• başlarım böyle işe ya gidip alamıyormuyuz
  • quote:

Hiç sanmıyorum. Bayramdan sonraya k
    quote:

quote:

quote:

1 Kasım salı...

Hiç Sanmıyorum.Bayramdan sonraya kaldı. Yani 14 Kasımda anca elimizde.

O kadar da değildir.

Valla P.tesi arayacağım ürünü kargoya vermemişler ise direk iptal edip, spottan alacağım oyunu. Hiç uğraşamam bu beceriksiz firma ile.

• Beni de ekleyebilirsiniz mağdurlar listesine. 15 Ekim'de 120 TL'lik fiyatın cazibesine dayanamayıp ön sipariş vermiştim ama sonuç ortada bende de sipariş hazırlanıyor yazısından başka birşey yok. Çöp almamaya kararlıyım artık bu saçma firmadan. Ancak bu böyle kalmamalı her yere yazmalıyız bu adamların beceriksizliğini. Bizi mağdur edeni biz de mağdur etmeliyiz.
  • Oyunun normal versiyonu stoğa girmiş--------> http://www.vatanbilgisayar.com/T%C3%BCm%20Oyunlar/aral-02.0493-psx3-battlefield-3/productdetails.aspx?I_ID=57309

Bundan spariş eden adamla ön spariş eden aynı gün oyuna sahip olacak.Ön sparişin mantığına ters bu durum.
  • topkapı diyor bende gidip alsam olmuyormu
  • İşte müşterisini düşünen firmalar oyunları dün gönderdiler müşterilerine.
  • Beyler media markt limited edition versiyonlarını müşterileri arayarak teslim almalarını istemiş şubeden yani oyunlar marketlerde.

Şuan D&R Dan oyunlarını alanlar fotoğraf bile paylaşmaya başlamış.

Sadece Vatanda Sorun Var...
  • Kesinlikle bu kadar amatörce davranan bir firma ile internetten çöp bile alınmaz. Pazartesi vereceklermiş oyunu salı akşama anca gelir. Neyse sağlık olsun diyelim bir daha da bu firmadan alışveriş yapmayalım. Müşteriye attıkları kazık bini geçti...
  • Facebook sayfasından sıkıştırıyoruz beyler.Sizde birşeyler yazınki sayıca çok olduğumuz görünsün.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150366664891462&set=a.98451606461.89004.98443516461&type=1&theater
  • quote:

Beyler media markt limited edition versiyonlarını müşterileri arayarak teslim almalarını istemiş şubeden yani oyunlar marketlerde.

Şuan D&R Dan oyunlarını alanlar fotoğraf bile paylaşmaya başlamış.

Sadece Vatanda Sorun Var...

Hatta mediamarkt ile ilgili şunu öğrendim, UPS kargoyu ulaştıramadığı için kendileri gidip kargodan teslim almışlar ki pazartesiye kalmasin diye. Işte müşteriyi düşünen firma zihniyeti. Bravo mediamarkt...

Edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicage -- 28 Ekim 2011; 14:06:55 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.