Şimdi Ara

BATTLEFIELD 3 VATAN Bilgisayar Mağdurları... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
690
Cevap
0
Favori
25.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nicage

quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Facebookda oyunların kargoya verilmeye başlandığını söylemişti.Demek yalan konuştular.Bugün kargolarlar.O da belki...

Şu an o yazı da yok silmiştir face'de duvardan, vatan'dan ön sipariş veren kimsenin bugün eline geçeceğini sanmıyorum artık ben. Burda ki kimsede bir gelişme olmadığına.

Yazı indirim ile ilgili konunun içinde varmış şimdi gördüm ama 10 saat önce bu bilgi verilmiş, gece mi kargoya vermeye başlamışlar, bu biraz tepki verenlerin gazını almak için yazılmış gibi geldi bana.

Dün saat 2.30 Aral , Vatan depolarına malları indirmiş. Bizzat Aral yetkilisi ile görüştüm telden. O yetkili Vatan ile konuşmuş ve Vatan ürünlerin bir bölmünü bugün (yani dün) göndereceğini söylemiş aral yetkilisine.

Benim tahiminim gönderilen ürünler Vatan da çalışanların yakınları vs..

Türkiye de ilk önce TORPİL işler.

• quote:

Orijinalden alıntı: teo_man

an itibariyle vatanın sitesine erişilemiyor...

kim patlattıysa öne çıksın

+1
  • Valla arkadaşlar ben biraz başıma gelcekleri tahmin ediyordum sipariş verirken. Şöyle oyunu cumartesi oynarım en geç de pazartesi oynarım diye düşünüyordum eylül ayının ortalarında sipariş verirken(Vatan o kadar meşgul ki sitesine giremediğim için tarihi söyleyemiyorum)29 ekimi de unutunca birazda kendi hatam diye düşünmeye başladım ki dün Aralın oyunu göndermesi işleri değiştirdi. Vatan ın müşterilerine ne kadar da sorumlu davrandığını bize gösterdi bu olay. Zaten stokta olsa bile kampanya ayağına 10 güne yaklaşan gönderiler, normal zamanda alsan bile aptal saptal zamanda ürünü göndermeler, Ups gibi rezil bir kargo firması ile çalışmaları vs. Vatan dan mağazalar hariç ürün almayın aldırmayın. İnternet alışverişi mantıkları maalesef ki 10 sene öncesinden kalmış...
    Tüm mağdurlara selam olsun Oyunu beklemeye devam.
    Edit:Acaba internetten satış yaptıkları topkapı mıydı? Oraya gitsek alsak olmuyormuymuş?

Edit2: 18 eylül de sipariş vermişim yani gönderdikleri falan yok oyunu yalan söylüyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyblitzer -- 28 Ekim 2011; 12:05:22 >

• Siteye şimdi giriş yapılıyor.Belki dedim siteyi güncelleyip, sipariş takibinde bir gelişme olmuştur dedim.Ama nerdeee.Halan daha siparişiniz hazırlanıyor.

Ayrıca;

quote:

UPS 2011 Tatil Planı
    Türkiye'de UPS, aşağıdaki tatillere uyar:

Yılbaşı - 1 Ocak 2011
    Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - 23 Nisan 2011
    Emek ve Dayanışma Günü - 1 Mayıs 2011
    Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı- 19 Mayıs 2011
    Zafer Bayramı - 30 Ağustos 2011
    Ramazan Bayramı Arefesi - 29 Ağustos 2011 (yarım gün)
    Ramazan Bayramı - 30 Ağustos - 01 Eylül 2011
    Cumhuriyet Bayramı - 29 Ekim 2011
    Kurban Bayrami Arefesi - 5 Kasım 2011 (yarım gün)
    Kurban Bayramı - 6-9 Kasım 2011

Yani kısacası bizim kargolar pazartesiye kaldı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 28 Ekim 2011; 12:04:02 >
  • Telefona bi hatun çıktı görüştüm..Klasik oyalama laflarını söyledi işte 10 gün içinde kargolanır, stoklarımıza yeni girdi bilmemne..Benim oyununda kargoya verilip verilmediği belli değil ayrıca!! Sparişiniz hazırlanıyor yazıyor dedi kadın!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavyblitzer

Valla arkadaşlar ben biraz başıma gelcekleri tahmin ediyordum sipariş verirken. Şöyle oyunu cumartesi oynarım en geç de pazartesi oynarım diye düşünüyordum eylül ayının ortalarında sipariş verirken(Vatan o kadar meşgul ki sitesine giremediğim için tarihi söyleyemiyorum)29 ekimi de unutunca birazda kendi hatam diye düşünmeye başladım ki dün Aralın oyunu göndermesi işleri değiştirdi. Vatan ın müşterilerine ne kadar da sorumlu davrandığını bize gösterdi bu olay. Zaten stokta olsa bile kampanya ayağına 10 güne yaklaşan gönderiler, normal zamanda alsan bile aptal saptal zamanda ürünü göndermeler, Ups gibi rezil bir kargo firması ile çalışmaları vs. Vatan dan mağazalar hariç ürün almayın aldırmayın. İnternet alışverişi mantıkları maalesef ki 10 sene öncesinden kalmış...
    Tüm mağdurlara selam olsun Oyunu beklemeye devam.
    Edit:Acaba internetten satış yaptıkları topkapı mıydı? Oraya gitsek alsak olmuyormuymuş?

Edit2: 18 eylül de sipariş vermişim yani gönderdikleri falan yok oyunu yalan söylüyorlar.

Eyvallah Kardeşim...

• Pazartesi gelirse iyi. Pazartesi yollar bide bunlar...
  • Valla deseler gelin topkapı dan alın elden deseler gidecem ta karşıdan o derece....
  • elden teslim konusunda bilgisi olan var mı peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: teo_man

elden teslim konusunda bilgisi olan var mı peki ?

İnternetten almışsınız elden veremeyiz der bunlar...
  • Markafoni bile belirttiği tarihten önce kargolamış ürünümü.
  • Kesin öyle derler de, hani bir umut daha kargoya vermemişlerse? Bu konuda bilgisi olan var mı?
  • İnternetten alınan ürünleri elden teslim etmiyorlarmış.
  • Tüh Neyse artık. Bu arada markafoni de bugün oyunu mu yollamış pazartesi ikisi birden gelecek o zaman ve bundan sonra internetten vatan bilgisayar ile alışveriş de yapmam bir daha.
  • shadow99tr 25.10.2011de verdim siparis no 908581 magdurrumda mağdurum :))
  • quote:

Tüh Neyse artık. Bu arada markafoni de bugün oyunu mu yollamış pazartesi ikisi birden gelecek o zaman ve bundan sonra internetten vatan bilgisayar ile alışveriş de yapmam bir daha.

1 Hafta önceki kampanyaa ile mi almıştın ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: eros2999

quote:

Tüh Neyse artık. Bu arada markafoni de bugün oyunu mu yollamış pazartesi ikisi birden gelecek o zaman ve bundan sonra internetten vatan bilgisayar ile alışveriş de yapmam bir daha.

Evet önce band hero almıştım onu kampanya bitmeden yolladılar geldi sonradan green day rock band siparişim bugün kargolanmış....
  • Vatan Bilgisayardan birçok alışveriş yaptım, ama mağazadan.Bir sorun yaşamadım.Ama internet alışverişleri hakkında çokça şikayet gördüğümü söyleyebilirim.Benim anladığım kadarıyla Vatanın mantalitesi şu;Bir ürünü internetten çok uygun fiyata satışa çıkarıyorlar,uygun taksit imkanları falan sağlıyorlar.İnsanlar da alıyor, fakat iş kargoya vermeye,ilgilenmeye geldiğinde durum değişiyor, kargoya geç veriyorlar.Gerçekten büyük bir ayıp.

Bir de şunu söyleyeyim, bugün ben Yurtiçi kargoyu aradığımda, bugün paket gönderi kabullerinin öğlene kadar süreceğini söylemişti.Yani UPS kargo bugün nasıl çalışacak bilemiyorum ama, eğer hala kargolamadılarsa öğleden sonra da UPS kabul etmezse, gerçekten büyük sorumsuzluk yapmış olur Vatan.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eros2999

quote:

Evet önce band hero almıştım onu kampanya bitmeden yolladılar geldi sonradan green day rock band siparişim bugün kargolanmış....

Ben orda bayaa oyun aldım onlar kargolanmamış.

Galiba fazla oyun aldığımdan tedarik uzun sürdü bundada.

Ama bunun takibi var. Ama vatanın yok

• 25 ekimde mağazaya gidip sipariş ettik bugün galiba arıcaklar gelin alın diye oyunu umarım ararlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.