Şimdi Ara

BATTLEFIELD 3 VATAN Bilgisayar Mağdurları... (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
690
Cevap
0
Favori
25.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu 5dk önce teslim aldım ,darısı sizin başınıza.

BATTLEFIELD 3 VATAN Bilgisayar Mağdurları...
  • sedoim t-shirtde geldi mi ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

sedoim t-shirtde geldi mi ??

Benimde an itibariyle gelmis bulunmakta tshirt ile birlikte limited edition

Standart gelecek diyenlere sevgiler sadece bitaz sabir insallah herkese sorunsuz gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

t-shirt geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedoim

Arkadaşlar oyunu 5dk önce teslim aldım ,darısı sizin başınıza.

Hayırlı olsun kardeşim...

• Arkadaşlar teslim alanlar nasıl aldı?Şubeye gidip mi aldınız?Ben şubeyi aradım telefonu açmadılar.Ben de şubeye gitsem mi ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pichpunk

quote:

Benimde an itibariyle gelmis bulunmakta tshirt ile birlikte limited edition

Standart gelecek diyenlere sevgiler sadece bitaz sabir insallah herkese sorunsuz gelir

İzmirde oturuyorsunuz değil mi? Kendi mi geldi siz mi gidip aldınız şubeden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eros2999

quote:

Arkadaşlar oyunu 5dk önce teslim aldım ,darısı sizin başınıza.

Hayırlı olsun kardeşim...

teşekkürler:))

• Tshirt ünde resmini paylaşmanı bekliyoruz. Hem oyun hemde tshirt ü beraber çekip koyabilirsen. Konu başlığına gönderdiğin fotoyu koyacağım...
  • quote:

quote:

t-shirt geldi.

Kargo ücreti ödediniz mi?
  • Bu kadar büyütmeye gerek yokmuş delinin biri kuyuya taş attı hepimiz arkasından atladık valla içim rahatladı .
  • Oyunu alan arkadaşlara hayırlı olsun. Ben pc versiyonunu bekliyorum. Dün gittim akşam gelir dediler 9 gibi bende 9 da gitmek istemedim oraya. Maşallah millet pc versiyonunu bitirmiş hemen. Gerçi bir arkadaş 30 tane geldi falan dedi ama. Mağazadan oyunu ps3 veya pc versiyonunu alacak arkadaşlara önerim bugünde gitmeyin vatana. Sabah gittim bitti dediler. İçimden baya bi saydırdım ama kimseye faydası yok.

Sanırım pazartesiyi bekleyeceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: eros2999

Tshirt ünde resmini paylaşmanı bekliyoruz. Hem oyun hemde tshirt ü beraber çekip koyabilirsen. Konu başlığına gönderdiğin fotoyu koyacağım...

Bu nasıl?

• T shirt hangi beden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuru Altı Pilav -- 29 Ekim 2011; 12:05:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuru Altı Pilav

T shirt hangi beden?

XL
  • Off t-shirt manyakmış . VATAN dan hiç birşey almam diyordum ama sevdim bu VATAN ı Adamlar aslında dediklerini yaptılar . 28 inden itibaren stoklarda dediler ve o tarihte gönderdiler bayrama dek gelmesi onların suçu değil . Adamlar sitede ne yazıyorsa onu yaptılar .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kuru Altı Pilav

T shirt hangi beden?

XL

Neyse küçük beden gelmemiş en azından.
  • Kargosu eline ulaşan ve konuya sonradan dahil olan arkadaşların konuda büyütülecek birşey olmadığını söylemesi doğal, ama oyunu eylül ayında ön sipariş verip hala alamayanlar için öyle değil arkadaşlar. Bu olay 27.10.2011 tarihinden beri süre gelen bir durum. Aral 27.10.2011 saat 14.30'da vatan,DnR,teknosa,media markt gibi büyük marketlere oyunu teslim ettiğini açıkladı, DnR,media markt müşterilerini mağdur etmemek için hemen gönderim ve dağıtıma başlarken Vatan'dan sipariş edenler müşteri hizmetlerini aradıklarında ilgisiz,umursamaz cevaplarla, hatta dün ki yoğun tepkiden sonra yalan söylemeye başladılar (t-shirt baskıya yetişmedi, LE değil bütün oyunlar standartmış,suç aral'da gibi). Kısacası olay şudur burdan, facebook'tan, telefon ve şubelere gidip soran insanların bu baskıları olmasaydı siz hala oyunu bekliyor olacaktınız, birde bunu düşünün isterseniz. İzmir'de şubeden verdikleri ön siparişi alan birkaç arkadaşımın nasıl dialoglardan sonra aldığını biliyorum, Aral'ı suçlayan Vatan'ın bu yaptığı Aral'a iletildi, yarım saate Vatan gelin oyununuzu alın diye aradı. Hani kısacası siz siz olun tepkisiz olmayın,hakkınızı arayın, abartın demiyorum ama lütfen biraz bilinçlenelim ve tepkisiz bir toplum olmayalım, ne oluyorsa bu tepkisizliğimizden oluyor zaten. Saygılarımla herkese iyi h.sonları.

Bu arada, Ülkemizin en önemli bayramı 29 Ekim Cumhuriyet bayramını kutluyorum....

• Oyunu eline geçenlere hayırlı olsun. Beyler son olarak vip kod çıktı dimi? Bazı arkadaşlar kutusu limited içi standart demiştide.(uydurma bir haber olduğu belli ama..)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicage

Kargosu eline ulaşan ve konuya sonradan dahil olan arkadaşların konuda büyütülecek birşey olmadığını söylemesi doğal, ama oyunu eylül ayında ön sipariş verip hala alamayanlar için öyle değil arkadaşlar. Bu olay 27.10.2011 tarihinden beri süre gelen bir durum. Aral 27.10.2011 saat 14.30'da vatan,DnR,teknosa,media markt gibi büyük marketlere oyunu teslim ettiğini açıkladı, DnR,media markt müşterilerini mağdur etmemek için hemen gönderim ve dağıtıma başlarken Vatan'dan sipariş edenler müşteri hizmetlerini aradıklarında ilgisiz,umursamaz cevaplarla, hatta dün ki yoğun tepkiden sonra yalan söylemeye başladılar (t-shirt baskıya yetişmedi, LE değil bütün oyunlar standartmış,suç aral'da gibi). Kısacası olay şudur burdan, facebook'tan, telefon ve şubelere gidip soran insanların bu baskıları olmasaydı siz hala oyunu bekliyor olacaktınız, birde bunu düşünün isterseniz. İzmir'de şubeden verdikleri ön siparişi alan birkaç arkadaşımın nasıl dialoglardan sonra aldığını biliyorum, Aral'ı suçlayan Vatan'ın bu yaptığı Aral'a iletildi, yarım saate Vatan gelin oyununuzu alın diye aradı. Hani kısacası siz siz olun tepkisiz olmayın,hakkınızı arayın, abartın demiyorum ama lütfen biraz bilinçlenelim ve tepkisiz bir toplum olmayalım, ne oluyorsa bu tepkisizliğimizden oluyor zaten. Saygılarımla herkese iyi h.sonları.

Bu arada, Ülkemizin en önemli bayramı 29 Ekim Cumhuriyet bayramını kutluyorum....

Baştan sona güzel .Doğru söze ne denir? Teşekkürler...

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.