Şimdi Ara

BATTLEFIELD 3 VATAN Bilgisayar Mağdurları... (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
690
Cevap
0
Favori
25.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı olsun alan arkadaslara bız pazartesı yı bekleye duralım vatan nında taa a...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacak24 -- 29 Ekim 2011; 14:59:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacak24

hayırlı olsun alan arkadaslara bız pazartesı yı bekleye duralım vatan nında taa ***

Arkadaşlar seviyemizi bozmayalım. Küfüre yer yok bu forumda. Mesajını değiştirerek yazdığını yıldızlamanı rica edicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eros2999 -- 29 Ekim 2011; 14:57:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eros2999

quote:

hayırlı olsun alan arkadaslara bız pazartesı yı bekleye duralım vatan nında taa ***

Arkadaşlar seviyemizi bozmayalım. Küfüre yer yok bu forumda. Mesajını değiştirerek yazdığını yıldızlamanı rica edicem.

dogru dıyorsunda kardes 1 saat once aradım yavsak yavsak konusup durdular
  • Öğleden sonra çalışmadıklarını söylediler banada.Gelmiş olsa bile gidip alamıyorum şubeden.
  • quote:

quote:

quote:

dogru dıyorsunda kardes 1 saat once aradım ***** ***** konusup durdular

Hocam yazdıkça yazıyorsun. Forum kurallarına göre 4 gün forumdan uzaklaştırma alacaksın mesajlarını düzeltmezsen...

Bizde sabırla bekliyoruz. Aramaktansa bekleyin ve sabredin arkadaşlar.

Pazartesi isterse cumaya kadar gelmesin oyun. Küfür etmeye gerek yok...

LÜTFEN ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eros2999 -- 29 Ekim 2011; 15:02:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sedoim

15-20 dk online oynadım ve çok zevkli.Bence betada oynadığınız oyunu unutun,bu başka:))

Sedoim; sen kargo ücreti olarak ne ödedin ve hangi ildi senin??
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam yazdıkça yazıyorsun. Forum kurallarına göre 4 gün forumdan uzaklaştırma alacaksın mesajlarını düzeltmezsen...

LÜTFEN ...

tmm da arkadasım yavsak kufur deılkı tv de bıle solenıyor bıp sansur falan yok yanı rahat ol sen

• quote:

hayırlı olsun alan arkadaslara bız pazartesı yı bekleye duralım vatan nında taa a...

Vatan a küfür etmeniz yanlış bence . Alırken orda koca koca 28.10 tarihinde stoklara gelicek o zaman kargolancak yazıyor . EE bayram olması onların suçu değil adamlar ne yapsın . Bayram olmasıydı bugün herkezin kargosu gelirdi . İstanbulda olanların eline ulaşmış . Bence 1 günde gelmesi iyi birşey .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaiTrQ -- 29 Ekim 2011; 15:21:15 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

LÜTFEN ...

tmm da arkadasım yavsak kufur deılkı tv de bıle solenıyor bıp sansur falan yok yanı rahat ol sen

Ondan öncesi vardı .Arkadaş neyse ki düzeltti.

Herneyse muhabbete seviyeli şekilde devam...

• quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

quote:

hayırlı olsun alan arkadaslara bız pazartesı yı bekleye duralım vatan nında taa a...

Vatan a küfür etmeniz yanlış bence . Alırken orda koca koca 28.10 tarihinde stoklara gelicek o zaman kargolancak yazıyor . EE bayram olması onların suçu değil adamlar ne yapsın . Bayram olmasıydı bugün herkezin kargosu gelirdi . bence 1 günde gelmesi iyi birşey

Kargo ücreti nekadar ödedin Raitrq ???
  • quote:

quote:

quote:

Vatan a küfür etmeniz yanlış bence . Alırken orda koca koca 28.10 tarihinde stoklara gelicek o zaman kargolancak yazıyor . EE bayram olması onların suçu değil adamlar ne yapsın . Bayram olmasıydı bugün herkezin kargosu gelirdi . bence 1 günde gelmesi iyi birşey

Ben konya dayım bana daha gelmedi istanbulda olanlara ulaşmış .

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben konya dayım bana daha gelmedi istanbulda olanlara ulaşmış .

Tamam Kardeşim Ben Yanlış Anlamışım... Yinede Sağol.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sedoim

15-20 dk online oynadım ve çok zevkli.Bence betada oynadığınız oyunu unutun,bu başka:))

Sedoim; sen kargo ücreti olarak ne ödedin ve hangi ildi senin??

Arkadaşlar ben İstanbuldayım ve kargo ücreti ödemedim,bu arada adım Serdar.:))
  • ben de istanbuldayım, taksimde.. sabah 08.09da mahmutbeyden taksim şubesine doğru yola çıkmış kargo ama bana ulaşamadı bi türlü.. sabahki yazıdan sonra yeni bi durum çıkmadı gelmedi kargo.. benmki de pazrtesiye kaldı heralde..
  • Rahatsizlik verdiysem kusura bakmayun Ama yapicak bisey yokk :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: elberp

ben de istanbuldayım, taksimde.. sabah 08.09da mahmutbeyden taksim şubesine doğru yola çıkmış kargo ama bana ulaşamadı bi türlü.. sabahki yazıdan sonra yeni bi durum çıkmadı gelmedi kargo.. benmki de pazrtesiye kaldı heralde..

Şu saat itibari ile eline oyunları ulaşmayan arkadaşların kargoları pazartesi veya salı ya kaldı.
  • ups kargonun sitesi hata verdi kapandı, vatanın sipariş takibi bölümünde de kargo bölümü gözükmüyo, ups tatile girdi heralde =).. sizde de böylemi yoksa bana özgü bi şey mi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: elberp

ups kargonun sitesi hata verdi kapandı, vatanın sipariş takibi bölümünde de kargo bölümü gözükmüyo, ups tatile girdi heralde =).. sizde de böylemi yoksa bana özgü bi şey mi..

Aynen bende giremiyorum. Ama dediğim gibi Pazartesi ve salı ya kaldı oyunlar arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCYBORG

quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

Orijinalden alıntı: hasgok

quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

Orijinalden alıntı: hasgok

arkadaşlar bügün saat 20,30 da bornova vatan dan ön sipariş olan ps3 bf3le yi almiş bulunmaktayım 30 adet pc 6 adet ps3 için geldi dediler.

Hayırlı olsun bende bugun aldım.

Teşekkür ederim sana da hayırlısı olsun bornova vatan dan mı aldın sende?

Yok ben Türkiyede yasamıyorum öylesine dedim:)

AAHAHAHAHAH FAIL !

Ne faili oyunu oynayan yok eklesin diye dedim:)

• benimde kargom geldi bugun limited edition akar t-shirt M beden tam benlıkmış :D
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.