benimde kargom geldi bugun limited edition akar t-shirt M beden tam benlıkmış :D
Hayırlı olsun kardeşim sanada.
senin il neresi ve kaç gibi geldi kargon??
quote:
Orijinalden alıntı: eros2999
quote:
Orijinalden alıntı: elberp
ups kargonun sitesi hata verdi kapandı, vatanın sipariş takibi bölümünde de kargo bölümü gözükmüyo, ups tatile girdi heralde =).. sizde de böylemi yoksa bana özgü bi şey mi..
Aynen bende giremiyorum. Ama dediğim gibi Pazartesi ve salı ya kaldı oyunlar arkadaşlar...
Bendede VATAN da sipariş takibi kısmında son durumu öğren yeri kalkmış niye böyle oldu ?? bizim ürünler nere gitti
quote:
Orijinalden alıntı: RaiTrQ
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: elberp
ups kargonun sitesi hata verdi kapandı, vatanın sipariş takibi bölümünde de kargo bölümü gözükmüyo, ups tatile girdi heralde =).. sizde de böylemi yoksa bana özgü bi şey mi..
Aynen bende giremiyorum. Ama dediğim gibi Pazartesi ve salı ya kaldı oyunlar arkadaşlar...
Bendede VATAN da sipariş takibi kısmında son durumu öğren yeri kalkmış niye böyle oldu ?? bizim ürünler nere gitti
Kardeşim merak etme. Pazartesi en geç salı oyunun elinde . Panik yok.. Artık vatandan çıktı olay UPS De oyunlar.
ups çalışanları çıkarken serverin fişinide çekti heralde :D gamerlar oturunuşlar evlerinde Ellerinde ds3 ler bf3 ler birbirlerinle oynuyorlar level atlıyorlar bf3 ün tadini çıkarıyolar bunları forumda görenler anne bizim neden bf3 ümüz yok diyor
Arkadaşlar sistemlerde güncelleme var biz çalışanlar olarak programlarımıza ulaşamıyoruz. Yarından itibaren düzenli bilgiye ulaşabiilirsiniz.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: XuLigan
benimde kargom geldi bugun limited edition akar t-shirt M beden tam benlıkmış :D
Hayırlı olsun kardeşim sanada.
senin il neresi ve kaç gibi geldi kargon??
benim kargom öglende gelmiş evde yoktum çalışıyordum evdekiler almış 5tl kargo üçreti tutmuş bu arada istanbul dayım bayrampaşa çıvarı
Kargo ücreti alınmıyor dedi birkaç arkadaş senden niye alınmış ilginç yoksa ups kafasına göremi yapıyor bunu
quote:
Orijinalden alıntı: Canawar_
Kargo ücreti alınmıyor dedi birkaç arkadaş senden niye alınmış ilginç yoksa ups kafasına göremi yapıyor bunu
Kampanyalı aldıysa ücret alıcı ödemeli. Benim kargomda öyle geliyor. Yoksa ups kafasına göre iş yapmıyor.
ben alırken ürünü kargo ücreti ödemeyeceğim yazıyordu ya.. allah allah.. bide o çıktı başımıza :) shopto preorder ini geçti ya sıkıntısıyla birlikte..
hayda şimdide sipariş takipinde durum yazmıyor napcaz biz ya off durum yok ya
Ben zaten largo ile almiycamki magazadan gidip alicam ve adamlar dun gittigimde adamlar oyunlarin yanlis geldigini pzartesi duzeltulecigini solemisti bugun ise kargo yollmislar sizlere Ben ons kiziyorumum herkeste auburn gun elinde olmasi lazim
Sipariş durumu boş gözüküyor.Hay allahım ya İlk ve son alışverişim oldu vatandan.Bu da bana ders olsun
evet arkdaslar vatan in batikent subesinden geliyorum gittigimde buyuk hevesle PC BATTLEFIELD 3 limited un DVDlerini gordum iki tane kutulardan kaptim kasadan sonra anladim ki sadece bos kutulari veriyorlar, pazartesi ile cuma arasinda gelecek sizde kutunuz ile gelip alabileceksiniz dediler sizde benim gibi on siparisinizi magzadan verdiyseniz bos da olsa kutunuzu alin cdler geldiginde de tekrar magzaya gidin
quote:
Orijinalden alıntı: heavyblitzer
quote:
Orijinalden alıntı: Alpheratz
adamlara iptal edin diye 26 ekim'de mesaj attım.Baktım şimdi kargo bilgileri kısmında kargoya verildi yazıyor.Komedi :))) vatan'mı bir daha önünden geçmem
ayrıca firmayı telefonla arıyorum,sırada bekleyen 14 kişi var diyor.Bu nasıl bir call-center hizmeti.Kalite yerlerde sürünüyor,VARSA YOKSA SATURN/MEDIAMARK
Hocam daha öncede dedim bana aynısı oldu iptal ettirdiğim halde bir katakulleye yollamışlardı ürünü. Sana da aynısı olmuş olabilir...
Benim siparis kargoya verilmis.kargo bilgisine tıkladıgımda ups nin sitesindeki "paketin son hareketleri" kısmında 12:44:02 MÜŞTERİ DEPODA OKUNDU , 16:31:56 GİRİŞ SCAN EDİLDİ yazıyor.Umarım yarın icinde gelir,tabii ups yarın calısıyor mu orasını bilmiyorum,ustteki arkadasinda da dediği gibi eger vatandakiler standart edition diye geri cagırırlarsa iste o zaman tam cıldırma sebebi olur...
Yarın gelmez çünkü sitelerinde de 29 Ekim tatil gösteriyor. Eğer yukarıdaki southpark arkadaşın dediği gibi bir olay varsa sizinki standart bile olabilir inşallah değildir...
evet arkadaşlar UPS çalışanı olarak belirtmek isterim..bugun tatıldeyız..ıstanbul ve ilçeleri pazartesi kargolarını rahatça teslim alablirler..ama diğer iller için bir şey diyemem..birde kargoların geri çekilmesi gibi bi olay duymadım..bılgınıze.
quote:
quote:
Kampanyalı aldıysa ücret alıcı ödemeli. Benim kargomda öyle geliyor. Yoksa ups kafasına göre iş yapmıyor.
gonderı barkodunda yazan nedir arkadasım..alıcı odemelı/yada gonderen odemelı mı ? kaldı kı kurye kafasına gore iş yapamaz..
quote:
ups çalışanları çıkarken serverin fişinide çekti heralde :D gamerlar oturunuşlar evlerinde Ellerinde ds3 ler bf3 ler birbirlerinle oynuyorlar level atlıyorlar bf3 ün tadini çıkarıyolar bunları forumda görenler anne bizim neden bf3 ümüz yok diyor
gozunu seveyım aral..
quote:
Orijinalden alıntı: ozyy24
quote:
gozunu seveyım aral..
Bostanci vatndan kargo aldinizmi acaba
Limited edititon aldım paketin içinde şifre oluyo menüye giriyorum store tıklıyorum orda 2 seçenek oluyo üstekine verilen numaraları yazdım olmadı numaralarda doğru anlatırmısınız