Şimdi Ara

BATTLEFIELD 3 VATAN Bilgisayar Mağdurları... (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
690
Cevap
0
Favori
25.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada bir sorum var , o eline t-shirt geçen arkadasların hepsi aynı dimi t-shirtler aynı gelmiş siyah battefield 3 yazısı ve yanında asker var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeaveN-

Bu arada bir sorum var , o eline t-shirt geçen arkadasların hepsi aynı dimi t-shirtler aynı gelmiş siyah battefield 3 yazısı ve yanında asker var ?

Doğrudur...Konunun başında ellerine ulaşan tshirt ü görebilirsin...
  • Ups sayfasına girsede kargo takibi yapamıyorum. Umarım yarına düzelmiş olur.
  • Arkadaşlar geyik olsn diye yazmıyorum cidden. Demin bir rüya gördüm.. ups gelmiş.. ürün Limited Edition diil.. alıyorum acıyorum.. sonra müsteri hizmetleri çilem başlıyo.. actiniz geri almayiz diyolar.. off amma sıkıntılıydı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: shitskys

Arkadaşlar geyik olsn diye yazmıyorum cidden. Demin bir rüya gördüm.. ups gelmiş.. ürün Limited Edition diil.. alıyorum acıyorum.. sonra müsteri hizmetleri çilem başlıyo.. actiniz geri almayiz diyolar.. off amma sıkıntılıydı :)

Hocam sen rüya değil kabus görmüşsün. Vatan'dan alıpta oyunu eline geçenlerin hepsi limited, o yüzden oyle bir sorunla karşılaşacağımızı sanmıyorum.
  • Mağdurummmmmm...
  • eros2999 kardeş beni iki kere yazmışın listeye =)..
  • hocam bende hala beklemekteyim
    benide yaz
  • Sirf kutulu almak icin bukadar cileye girdik bizde biliriz 26 tl ye psn den almayi . Ama vatana Bu konuyu gosterdigimde moralleri az da olsa bozulmustu
  • quote:

Orijinalden alıntı: elberp

eros2999 kardeş beni iki kere yazmışın listeye =)..

Pardon Kardeşim. Hemen Düzelttim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacak24

Sirf kutulu almak icin bukadar cileye girdik bizde biliriz 26 tl ye psn den almayi . Ama vatana Bu konuyu gosterdigimde moralleri az da olsa bozulmustu

Tabii ki Bozulmalı . Çünkü İşlerini iyi yapmadılar ve Şimdi bunların internette görünmesi hem satışlarını hemde imajlarını kötü şekilde etkileyecek.

Google Dan Arama yaptığımızda görünüyor. Birçok Kişi Vatandan alım yapmadan önce Çok düşünecek...

Belkide Bu Yaşadığımız Problem bizden sonra alış veriş yapanların başına sayemizde gelmeyecek...

BATTLEFIELD 3 VATAN Bilgisayar Mağdurları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eros2999 -- 30 Ekim 2011; 12:28:31 >

• quote:

Arkadaşlar geyik olsn diye yazmıyorum cidden. Demin bir rüya gördüm.. ups gelmiş.. ürün Limited Edition diil.. alıyorum acıyorum.. sonra müsteri hizmetleri çilem başlıyo.. actiniz geri almayiz diyolar.. off amma sıkıntılıydı :)

Nasıl Rüyana Girdi Olay...

Vay Kardeşim vay ki Ne Vay...
  • quote:

Orijinalden alıntı: snake_unreal

hocam bende hala beklemekteyim
    benide yaz

Senide Yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dankos

Mağdurummmmmm...

Gördüm Yazdım listeye.
  • mağdurum ayrıca biri yine ups sitesini dağıtmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: eros2999

quote:

Nasıl Rüyana Girdi Olay...

Vay Kardeşim vay ki Ne Vay...

:) artık neden rüyama girdi bilmiyorum. en son bu konuyu okuyup yatmıştım ondan galiba.. ama terledim de :) inşallah rüyanın tersi çıkar da..

• Aha simdi bidaha aradim canim sikildikca ariyorum azcik bize yaptiklari magduriyeti onlarda sikintisini ceksin sekreter biara yinemi siz bile dedi :) listeye benide Ekle istersen nekadar Cok olursak vatanin Nasil rezil magaza oldugu ortaya ciksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacak24 -- 30 Ekim 2011; 13:45:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacak24

Aha simdi bidaha aradim canim sikildikca ariyorum azcik bize yaptiklari magduriyeti onlarda sikintisini ceksin sekreter biara yinemi siz bile dedi :) listeye benide Ekle istersen nekadar Cok olursak vatanin Nasil rezil magaza oldugu ortaya ciksin

Ekledim kardeşim...
  • Bende mağdurum birde birşey sorucam oyunu gelmiyenlerin hepsi anadolu yakasındami oturuyor bana öyle geldide bu arada burada gördüğüm arkadaşları psn e ekledim gelince oyun hep birlikte oynariz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canawar_

Bende mağdurum birde birşey sorucam oyunu gelmiyenlerin hepsi anadolu yakasındami oturuyor bana öyle geldide bu arada burada gördüğüm arkadaşları psn e ekledim gelince oyun hep birlikte oynariz

Herkes İstanbul değil kardeşim. Samsun , Konya , Ankara , Antalya , İstanbul , İzmir.... Diye Gidiyor...
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.