Şimdi Ara

Battlefield 3 ve Sistemim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu yaz bf3 orjinal alıp multiplayer oynamayı düşünüyorum. 1 masaüstü 1 dizüstü bilgisayara sahibim. Dizüstü bilgisayarda BF3 lowda biraz kasarak oynayabiliyorum.

Masaüstü bilgisyarım 6. senesine girdi. Sistem Özellikleri;

AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core 5000+ 2.60 GHz
    RAM : 1,5 GB
    Ekran Kartı:NVIDIA GeForce 6600

Dizüstü Bilgisayar Sistem Özellikleri ise :

Marka / Model: ASUS A52J
    İşletim Sistemi: Windows 7 Home Basic (64-bit)
    İşlemci: Intel İ5 M460 @ 2.53 Ghz
    Ekran Kartı: AMD (ATI) MOBILITY RADEON HD 5470 GRAPHIC 1GB

Masaüstü bilgisayarın sistem özelliklerini yükselticem ya da dizüstünün ekran kartını (tabi değişebiliyorsa). Ve ya yeni bir kasa alıcam.(Şunu düşünüyorum http://www.hepsiburada.com/Liste/casper-nirvana-cdhbi2120c-core-i3-2120-330ghz-6gb-500gb-2gb-vga-masaustu-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd56909&categoryId=34&SKU=BD56909-MYOK Bu seçeneklerden hangisini yaparak en az bütçeyle BF3ü ultrada değilde normalde hiç kasmadan oynayabilirim?

• anakartın nedir hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RISC64

anakartın nedir hocam ?
    Sakın hazır pc almak gibi bir hata yapma. 6 yıllık bilgisayar bu saatten sonra yatırım yapılmaz. 1000 liraya bf3 için yeterli bir kasa toplamak en mantıklısı görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onderf1

Sakın hazır pc almak gibi bir hata yapma. 6 yıllık bilgisayar bu saatten sonra yatırım yapılmaz. 1000 liraya bf3 için yeterli bir kasa toplamak en mantıklısı görünüyor.

arkadaş en uygununu sormuş anakart muhtemelen phenom x4 ü destekliyordur. birde ekran kartını yenilerse bf 3 ü çok rahat oynar derim en uygun fiyatlı çözüm bu yönde
  • quote:

Orijinalden alıntı: med_cezir197

anakartın nedir hocam ?

Masaüstünün;
    Firma : Kobian
    Model : KN61P
    Chipset : NVIDIA MCP61
  • quote:

quote:

arkadaş en uygununu sormuş anakart muhtemelen phenom x4 ü destekliyordur. birde ekran kartını yenilerse bf 3 ü çok rahat oynar derim en uygun fiyatlı çözüm bu yönde

Alıntıları Göster
    casper nirvanayla olmaz ekran kartı iyi değil bende öyle toplıycaktım pc yi vazgeçtim daha iyi topladm

• quote:

benim pc kötüydü gidip ekran kartını ve anakartını deiştridm ve rami yükselttim 400 tl tuttu geri kalan parçalar deişmedi

norma benim ekran kartımın anakartımın ramimin seviyesinde olan pc ler 1300 tl

sizce iyimi olmş yoksa kötümü 1000 tl lik pc yeter demişsiniz bf 3 için ama bütün parçalar için mi yok sadece anakar ekran kartı ram içinmi

kafam karıştı ya off
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakanyldrm

quote:

benim pc kötüydü gidip ekran kartını ve anakartını deiştridm ve rami yükselttim 400 tl tuttu geri kalan parçalar deişmedi

norma benim ekran kartımın anakartımın ramimin seviyesinde olan pc ler 1300 tl

sizce iyimi olmş yoksa kötümü 1000 tl lik pc yeter demişsiniz bf 3 için ama bütün parçalar için mi yok sadece anakar ekran kartı ram içinmi

kafam karıştı ya off

Alıntıları Göster
    aboow anakartı hiç duymadım internettede pek döküman yok budamı hazır pc idi kardeş ? anakartın sitesinde phenoma uyumluluğu konusunda bişeye raslamadım. en iyisi 1000 liraya kasa toplamak arkadaşında dediği gibi. çünkü anakart elvermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RISC64 -- 5 Şubat 2012; 18:58:17 >

• quote:

aboow anakartı hiç duymadım internettede pek döküman yok budamı hazır pc idi kardeş ? anakartın sitesinde phenoma uyumluluğu konusunda bişeye raslamadım. en iyisi 1000 liraya kasa toplamak arkadaşında dediği gibi. çünkü anakart elvermiyor

Alıntıları Göster
    donanımhaber sistem önerileri bölümüne sorun orada çok daha detaylı öneriler gelir

• quote:

anakartın nedir hocam ?

Ekran Kartı Ve İşlemci Berbat Olduğu Sürece Anakartı Napacaksın :)

Kardeşim Bu Sistemle Oynaman İmkansız Tamamen PC Optimasyonlu Çıkan Bir Oyun için Sistem Berbat Diyebilirim Ps3 Optimasyonlu oyunları sorunsuz açar fakat pc optimasyonlu oyunlarda sistem zorlanır BF3 Pc Kur Ekran Kartın Kesin Yanar Zorlanmaktan :) Kısaca Anlatmak Gerekirse Oynayamazsın Kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crynet

quote:

anakartın nedir hocam ?

Kardeşim Bu Sistemle Oynaman İmkansız Tamamen PC Optimasyonlu Çıkan Bir Oyun için Sistem Berbat Diyebilirim Ps3 Optimasyonlu oyunları sorunsuz açar fakat pc optimasyonlu oyunlarda sistem zorlanır BF3 Pc Kur Ekran Kartın Kesin Yanar Zorlanmaktan :) Kısaca Anlatmak Gerekirse Oynayamazsın Kardeşim

O zaman yeni bir pc mi almalıyım ? Hangisini önerirsin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: DeadorLife

quote:

quote:

anakartın nedir hocam ?

O zaman yeni bir pc mi almalıyım ? Hangisini önerirsin ?

Yeni Bir Pc Şart Fakat Toplamaya Daha Ucuz Gelir Şimdi Bi Mağazaya Gitsen Süper Bi Bilgisayar 6000TL Başlıyo Parça Toplayarak Yaptığında 1200 1300TL Aşşağıda Yazdığım Parçaları Al Battlefield 3 Ultrada Sorunsuz Oynarsın :)

İşlemci:İntel Core Duo i5 2600K
    RAM (Bellek):8GB DDR3 Kingston Ram
    Ekran Kartı:Gtx 560,570,580,590 Hangisi Bütçene uygunsa Ben 560 Ti Kullanıyorum :)
    Anakart:P8Z68-V/GEN3 Intel Z68 Soket 1155 DDR3 2200MHz(O.C.) HDMI&DVI Anakart
    Güç Kaynağı:XILENCE XP1200 GAMING EDITION 1200 WATT GÜÇ KAYNAĞI (TAK ÇIKART KABLOLU)

Bu Parçaları Aldığın Zaman Bf3 Sorunsuz Çalışır :) 1500 1600 veya 1900 Falan Yapıyor Bu Parçalar Fakat Bf3 İçin Değer Bence :) hemde 10Sene Pcye Parça Takmazsın

Sadece BF3 Değil 2020 Yılına Kadar Çıkıcak Her Oyunu Rahat Oynatır :)

• quote:

quote:

anakartın nedir hocam ?

anakart upgrade a elverişli ise işlemci ve ekran kartı önericektim. ama uyumlu değil malesef.

• quote:

quote:

quote:

anakartın nedir hocam ?

anakart upgrade a elverişli ise işlemci ve ekran kartı önericektim. ama uyumlu değil malesef.

Alıntıları Göster
    kardeş saçma sapan yorumlar gelmeye başladı sakın aldanıp alayım deme . buradaya aç bi konu yardımcı olurlarhttp://forum.donanimhaber.com/forumid_475/tt.htm

• quote:

kardeş saçma sapan yorumlar gelmeye başladı sakın aldanıp alayım deme . buradaya aç bi konu yardımcı olurlarhttp://forum.donanimhaber.com/forumid_475/tt.htm

Ultrada Oynaması İçin O Tarz Bir Sisteme İhtiyacı Var yok Ben LOWDa Oynayacam Diyecek Hali Yok Heralde
  • quote:

quote:

Ultrada Oynaması İçin O Tarz Bir Sisteme İhtiyacı Var yok Ben LOWDa Oynayacam Diyecek Hali Yok Heralde

quote:

Bu seçeneklerden hangisini yaparak en az bütçeyle BF3ü ultrada değilde normalde hiç kasmadan oynayabilirim?

adamın ne istediğini oku lütfen

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu seçeneklerden hangisini yaparak en az bütçeyle BF3ü ultrada değilde normalde hiç kasmadan oynayabilirim?

adamın ne istediğini oku lütfen

Alıntıları Göster
    Alacağın Pc Parçaları Daha Ucuz Eder Mağazadan Hiçbirşey almamak lazım Sen Lowda Oynuyacam diyorsan Git bitane 9800gt Al low Ayarlarda Oyna :)

• quote:

Alacağın Pc Parçaları Daha Ucuz Eder Mağazadan Hiçbirşey almamak lazım Sen Lowda Oynuyacam diyorsan Git bitane 9800gt Al low Ayarlarda Oyna :)

Alıntıları Göster
    Dostum sana tavsiyem elindeki masaüstünün tüm parçalarını tek tek satıp 1000 liranın üstüne koyacağın bir bütce yaratmandır.Tek tek dedim çünkü tek tek satarsan daha çok bütçe elde edersin.Ve sana tavsiyem şu sistemdir.Emin ol bf 3 ü high ayarlarda açarsın.Baya bi senede seni götürür emin ol.Cd/Dvd yazmadım sendekini kullanırsın.İstersen ekran kartından kısabilirsin

http://e1202.hizliresim.com/u/7/2j9fw.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: umtcnkrt

Dostum sana tavsiyem elindeki masaüstünün tüm parçalarını tek tek satıp 1000 liranın üstüne koyacağın bir bütce yaratmandır.Tek tek dedim çünkü tek tek satarsan daha çok bütçe elde edersin.Ve sana tavsiyem şu sistemdir.Emin ol bf 3 ü high ayarlarda açarsın.Baya bi senede seni götürür emin ol.Cd/Dvd yazmadım sendekini kullanırsın.İstersen ekran kartından kısabilirsin

http://e1202.hizliresim.com/u/7/2j9fw.jpg

Alıntıları Göster
    ya senfazla para vermek istemiyorsan
    işlemci olarak 7750 al black edination 4gb ram ekle hiç olmadi atı 5570 oda olmadı 5670 oda olmadı nvidiadan gtx serisine bak 460 gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan4411

ya senfazla para vermek istemiyorsan
    işlemci olarak 7750 al black edination 4gb ram ekle hiç olmadi atı 5570 oda olmadı 5670 oda olmadı nvidiadan gtx serisine bak 460 gibi

Alıntıları Göster
    530 tl ye işlemci,anakart,ram,ekran kartı değiştirdim bf3 1280x1024 ayarda highte hiç kasmıo her oyunda çok performaslı aldıklarım imzamdadır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.