Şimdi Ara

Battlefield 4 Alfa Testleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
2.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Valla bazıları bana eski geri kafalı diyebilir ama oyun motoru deyince aklıma gelen tek oyun motoru Unreal'dır.Stabil ve renkler bile capcanlıdır..Yeni Unreal motorunun bence neler yapabileceğini herkes gördü.Tek sorun antialiasing sorunuydu ama yeni motorda o sorun da çözülmüş gözüküyor.Forever Unreal...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NecroCyber-777 -- 26 Haziran 2013; 13:52:04 >
  • Bu oyunda durum böyle ise, Doom 4'te oyunun İntro'sunu bile zar zor göreceğiz
  • Tam sürümde düzelir. 10fps alan en az 30-35 fps alır.
    Metro last nightdada benzeri oldu.(patch ile düzeldi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion -- 26 Haziran 2013; 13:56:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Propecia

Titan- GTX 780 durumu hala canlı canlı duruyorken, radikaleşmenin anlamı yok.
    510 sıfır 7870XT aldım. Az oc yaptım. Nvidia'nın 800 liralık kartının performansını alıyorum.

dostum 7870 36fps almış gtx680 56 fps almış sende ki xt bende ki 680 de amp edition arada baya bir fark var bence ha gerçi 800e 2.el almıştım gtx680 i ama o ayrı
  • Yalnız arkadaşlar bu testlerin doğru olduğuna eminmisiniz ? Yabancı bir forumda dolaşırken gördüm biri gtx 660, ti siz sade modeliyle full hd msaa kapalı 40 60 fps almış alpha da ve diğer herşey ultra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cqloss -- 16 Temmuz 2013; 15:29:33 >
  • şu testleri fazla kaale almayın bi bokluk var bu testlerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubenmartin

şu testleri fazla kaale almayın bi bokluk var bu testlerde.

Banada öyle geliyor ne güzel ön sipariş vermeyi düşünüyodum bu testler yüzünden moralim bozuldu
  • BF4 yeni nesil bir oyun , grafikleri de yeni nesil.Düşük skorlar alınması normal.Herkesin söylediği gibi alpha aşamasında birşey belli olmaz.Çıkışından sonra illaki performans artacaktır.Oyun çıkana kadar yeni seri kartlar da gelir.

Bu arada bu alpha sürümü nasıl edinebiliyor ve deniyoruz ?
  • :D:D:D amd ***** vermiş :D gerçekten intele o kadar para yazık ben xt yi göremedim listede ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.