Şimdi Ara

Battlefield 4 Alfa Testleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
1
Favori
2.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni sistem toplayanlar için yardımcı olacaktır. Şimdilik AMD kartlar için bir avantajı gözükmüyor (ileriki sürümlerde onlara özel optimizasyon yapılacaktır, bunu yapımcılar her fırsatta söylüyordu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanibal187 -- 25 Haziran 2013; 14:28:58 >

• kartlar sürünüyor. fxler yine çok kötü performans almış.i5 2500k seviyesinde performansı var fx 8350nin. MSAA Off 1920x1080p deki teste göre kartların durumu pekte iç açıcı değil. ama yine kendi kartım 7950 yi geçmiş. birde forumdaki konularda xt 660tiye fark atacak diyorlardı. okadar tavsiye ettim beni dinleyen olmadı hem işlemci hem ekran kartı konusunda.
  • Oyun daha yapım aşamasında.
    Metro Last Light'te gördük benzer durumu. Daha önce oyunda sürünen AMD kartlar, ufacık bir güncellemeden sonra şaha kalktılar.
    Ayrıca bu oyun da AMD destekli çıkıyor.
    İlerde AMD'nin aradaki farkı açacağını düşünüyorum şahsen.
    Açmazsa, elimdeki 8 tokmaklı işlemcinin tokmaklarını AMD'nin kafasında kırarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT.R

kartlar sürünüyor. fxler yine çok kötü performans almış.i5 2500k seviyesinde performansı var fx 8350nin. MSAA Off 1920x1080p deki teste göre kartların durumu pekte iç açıcı değil. ama yine kendi kartım 7950 yi geçmiş. birde forumdaki konularda xt 660tiye fark atacak diyorlardı. okadar tavsiye ettim beni dinleyen olmadı hem işlemci hem ekran kartı konusunda.

acelen ne ya daha amd fark atar, bu yıl olmadı belki ama gelecek yıl amd nvidia'yı ezecek adamlar gtx6xx serisi çıktığından beri "yeni çıkacak oyunlarda amd fark atacak, ilerdeki oyunlarda 3 gb ile amd ezecek, amd destekli oyunlar artıyor amd tokat manyağı yapacak, yeni driverla beraber kartlar sınıf atladı" diye diye millete kart aldırdılar. ama her çıkan yeni oyunla beraber bütün bu söylemlerin boş laftan ibaret olduğunu görüyoruz. Bf4 dahil nerdeyse amd destekli bütün oyunlarda nvidia daha iyi performans gösteriyor. Millet hala amd ezecek, tokat manyağı yapacak diye hayal kursun

• Fire.Sword kullanıcısına yanıt
    Titan- GTX 780 durumu hala canlı canlı duruyorken, radikaleşmenin anlamı yok.
    510 sıfır 7870XT aldım. Az oc yaptım. Nvidia'nın 800 liralık kartının performansını alıyorum.
  • quote:

kartlar sürünüyor. fxler yine çok kötü performans almış.i5 2500k seviyesinde performansı var fx 8350nin. MSAA Off 1920x1080p deki teste göre kartların durumu pekte iç açıcı değil. ama yine kendi kartım 7950 yi geçmiş. birde forumdaki konularda xt 660tiye fark atacak diyorlardı. okadar tavsiye ettim beni dinleyen olmadı hem işlemci hem ekran kartı konusunda.

fx 8350 2500k gücünde demişsin ona bakarsan 2600k nında cok az altında yer alıyor 660ti 7950 yi geçmiş demişsin aradaki fps farkı 1

fanatizmi bir köşeye koyalım bağımsız bakalım olaylara ki daha oyun alpha aşamasında beta bile değil.

BF3 nasıl nvidia sponsorlugunda cıktı gtx 500 serisi o zamanlar hd 6000 serisinden daha iyiydi şimdide aynısı amd cephesinde olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyperchondriac

quote:

fx 8350 2500k gücünde demişsin ona bakarsan 2600k nında cok az altında yer alıyor 660ti 7950 yi geçmiş demişsin aradaki fps farkı 1

fanatizmi bir köşeye koyalım bağımsız bakalım olaylara ki daha oyun alpha aşamasında beta bile değil.

BF3 nasıl nvidia sponsorlugunda cıktı gtx 500 serisi o zamanlar hd 6000 serisinden daha iyiydi şimdide aynısı amd cephesinde olacak.

Alıntıları Göster
    hala amd nvidia diyenler var. kartlar yerlerde sürünüyor. eğer optimizasyon artmazsa bf4 epic fail e kucak açar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    belliiydi böle olcağı ben btf4 ana konuda bu vb şeyler yzdım 5 6 kısı üzerime üşüştüler hakaretler ettiler şöle böle diye fancılık yapmanın alemi yok bu oyun bu sene bana göre tezat geliyor btf 3 süperdi ama 4 sanmıyorum alm yapacak arkadaşlarda erken karar vermesinler

• quote:

Orijinalden alıntı: Propecia

Titan- GTX 780 durumu hala canlı canlı duruyorken, radikaleşmenin anlamı yok.
    510 sıfır 7870XT aldım. Az oc yaptım. Nvidia'nın 800 liralık kartının performansını alıyorum.
    Siz öyle diyorsanız öyledir Kartlar hakkında tartışmayı bıraktım artık, boşa vakit kaybından başka birşey değil. Yalnız nvidia'nın 800 tl'lik kartı hangisi onu merak ettim. Bildiğim kadarıyla sıfır gtx660ti 700 civarı gtx670 950 civarı satılıyor . arada kart olmadığına göre 800 tl'lik kart hangisi oluyor

edit: Bu arada insalar kartların sürünmesinden bahsetmiş, bence bu kapitalist düzende oldukça doğal. sonuçta yeni kartlar (gtx700 serisi) çıktığında satılması için eski kartların yetmemesi gerekiyor. yeni çıkan bütün oyunlara eski kartlar 60 fps verse gtx700 serisini kim ne yapsın. Şimdi sırf Bf4 için gtx770-780 alacak bir sürü kişi çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fire.Sword -- 25 Haziran 2013; 16:36:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dockhanger

belliiydi böle olcağı ben btf4 ana konuda bu vb şeyler yzdım 5 6 kısı üzerime üşüştüler hakaretler ettiler şöle böle diye fancılık yapmanın alemi yok bu oyun bu sene bana göre tezat geliyor btf 3 süperdi ama 4 sanmıyorum alm yapacak arkadaşlarda erken karar vermesinler

Alıntıları Göster
    Kartların arasında 3-5 fps oynuyor. Resmen sürünmüşler. Full hd 4x açamayacak demek ki 680 i olan adam. Açsada 40 fps de oynamak zorunda. Gerçi daha tonla driver gelecek ama ilk izlenim çok kötü. Bu arada 8350 i7 ayarında diyenlere selam olsun.

• Fire.Sword kullanıcısına yanıt
    %30 indirimle Zotac 670, 800 küsür fiayata satılırken, ben 500 küsür liraya 7870xt aldım.
    Dediğiniz gibi marka fanatikliğini yapmanın anlamı yok.
    Vereceğiniz paranın her kuruşunu hak eden ürünlere yönelmek en mantıklısıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dockhanger

Alıntıları Göster
    Kartlar sürünüyor ama bunun Alpha olduğunu unutmamak lazım. Grafik eksiklikleri ve daha birçok eksik var. Sürücü ve optimizasyondan sonra buna kıyasla çok daha yüksek FPSler verecektir kartlar. Ancak BF3 gibi olmasını da beklemeyin. Muhtemelen BF3ü Ultra sınırında oynatan kartlar bunu High'da oynatabileceklerdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Kartlar sürünüyor ama bunun Alpha olduğunu unutmamak lazım. Grafik eksiklikleri ve daha birçok eksik var. Sürücü ve optimizasyondan sonra buna kıyasla çok daha yüksek FPSler verecektir kartlar. Ancak BF3 gibi olmasını da beklemeyin. Muhtemelen BF3ü Ultra sınırında oynatan kartlar bunu High'da oynatabileceklerdir.

Alıntıları Göster
    Alfa malfa ilk testte bütün üstdüzey kartlara 91fps klit vurulmuş ayrıca 2600K ile oyun akar 4930k macerasına gerek yok şimdilik 780SLI anca kurtarır yüksek çözğnğrlğklerde vede surroundda baksanıza vram kullanımı 3GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezes -- 25 Haziran 2013; 16:57:15 >

• quote:

quote:

yıl sonuna kadar bf3de amd ezecek ezecek dediler gtx 570 le bile 7950den daha çok fps alıyorduk. Burdada durum değişmeyecek. @Fire.Sword un dediklerine aynen katılıyorum. daha düne kadar forumda bf4 8 çekirdek olacak i5 i bırak i7yi bile geçecek dendi fx 8350ler için. Haswell girsin o benchlere ne fx kalır ne 8 çekirdek. fanatizm diyorsun forumda tanırlar beni. 7870 , 7850 , xt , 650ti , 660ti gibi kartlar kullandım. amacım nvidia yı savunmak değil ama AMD nin olayı bu başkanlık seçimleri gibi. bizi seçin havuz yaptıracağım , yollara asfalt dökeceğim vs. boş yargılar . 660Ti 1fps önde demişssin.

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/zotac-zt-60802-10p-gtx660-ti-gddr5-2gb-192bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=61845 şu kartla
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-gtx660-ti-dc2-2gd5-gtx660-ti-directcu-ii-gddr5-2gb-192bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=61900 en ucuz 7950 nin arasında 100tl fark var. ki hadi Alpha dedik gelişir dedik. 7950 660tiye en fazla 3-5fps fark atar. ve o 3fps için 100tl veriyorsun. ki oda belli değil daha. bf3 deki gibi olursa durum hiç şansı yok amd nin.

• quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Alıntıları Göster
    Tabii kartlar sürünecek.
    Daha oyun çok az ya da hiç optimize edilmemiş, ondan Alpha'da heyşey (Karakterler ve Araçlar hariç) bem beyaz renderlanıyor. Ekran kartları çalıştırabilsin diye.
    E3'deki tam render edilmiş BF4 alpha versiyona iki tane HD7970, 16GB RAM, i7 işlemci tarafından çalıştırıldı.

• quote:

yıl sonuna kadar bf3de amd ezecek ezecek dediler gtx 570 le bile 7950den daha çok fps alıyorduk. Burdada durum değişmeyecek.ok amd nin.

demek gtx 570 ile 7950 tokatlıyorsun..

bence sen bu hızla gtx670-680 i bile devirirsin..

final sürüm yayınlansın sendeki 660 ti 7870xt ile benzer perf. verirse bile öp başına koy..

ha bu arada ''Haswell girsin o benchlere ne fx kalır ne 8 çekirdek..'' tarzında bir cüme kullanmışsın :

2600k ve 3770k nın oyun perf. ne ise 4770k(haswell) nın da oyun perf. o kadar.. haswell olması oyun perf.ını 2600k-3770k dan daha iyi yüksek yapmıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 25 Haziran 2013; 17:35:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

quote:

yıl sonuna kadar bf3de amd ezecek ezecek dediler gtx 570 le bile 7950den daha çok fps alıyorduk. Burdada durum değişmeyecek.ok amd nin.

final sürüm yayınlansın sendeki 660 ti 7870xt ile benzer perf. verirse bile öp başına koy..

ha bu arada ''Haswell girsin o benchlere ne fx kalır ne 8 çekirdek..'' tarzında bir cüme kullanmışsın :

2600k ve 3770k nın oyun perf. ne ise 4770k(haswell) nın da oyun perf. o kadar.. haswell olması oyun perf.ını 2600k-3770k dan daha iyi yüksek yapmıyor..

ben öyle birşey demedim. oyun ilk çıktığında gtx 570 7950yi geçiyordu bf3de. 1sene önce neredeyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: Timberman

quote:

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

quote:

ben öyle birşey demedim. oyun ilk çıktığında gtx 570 7950yi geçiyordu bf3de. 1sene önce neredeyse.

Alıntıları Göster
    grafiklerde çok fazla değişiklik yokken bf3 göre bu kadar düşük fps vermeleri garip olmuş. özel sürücülerle düzeltirler büyük ihtimal

• quote:

Orijinalden alıntı: Legend3017

grafiklerde çok fazla değişiklik yokken bf3 göre bu kadar düşük fps vermeleri garip olmuş. özel sürücülerle düzeltirler büyük ihtimal

Alıntıları Göster
    Alfa test olduğu için bu değerlere pek aldırış etmemek lazım,tabii belirli bir silüet oluşturmuş performans açısından,ancak yinede kesin belirleyici faktör demek yanlış olur.Adam gibi işlemci optimizasyonu getirsinler,çoklu gpularda usage oranları aşağıya düşmesin bf3 te zaman zaman yaşandığı gibi,başka birşey istemem.

• hocam bende GTX 570, 660Ti, 7950 sırasıyla kullandım bf3 manyagıydım o aralar online takılırdık conquest 64luk mapler kastırır bilirsin bu kartlar arasından parasına sonuna kadar helal olsun dediğim kart 7950 oldu en iyi performansı ondan aldım fps kolay kolay sararmıyordu ama 570 ve 660ti da tankla bana saldırırlarken falan fps kızarıyordu.
    ben 660ti ve 7950 kullanan ikisinide sonuna kadar zorlayan biri olarak karşılaştırmalarda hep 7950 onerdım malesef ihtiyaç nedeniyle sattım.
    ha şimdi GTX 760 alacagım tek tarafta fazla kalmayalım adımız fanatiğe çıkmasın :)

bu arada ben 7950 yi yenen 570 gormedım sanırım 6950 yazacaktınız.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.