Şimdi Ara

Battlefield 4 cdkey bir soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhabalar...Battlefield 4 oyununu orjinal almayi dusunuyorum.Param var bilgisayar sistemim yetiyor ama aklimda bir soru var.Battlefield 4 limited edition paketini d&r da gordum ve begendim fiyat 150 lira uygun alıcağim arkadaşlar.aldiktan sonra oyunu kurduktan sonra bisey yapmama gerek varmi.bazi yerlerde cd key alin yaziyo.Bir daha cd keye para vermelimiyim
    İyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayir tabikibi daha cd keye para vermene gerek yok. cd key alirsan 60-70 TL ye bulursun. Tek farki kutusuz olmasi.Kutu takintin varsa bişi diyemem tabiki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

Hayir tabikibi daha cd keye para vermene gerek yok. cd key alirsan 60-70 TL ye bulursun. Tek farki kutusuz olmasi.Kutu takintin varsa bişi diyemem tabiki.

Yok abi kutu takintim yok peki abi bisey sorucam oyunu indirsem sonra cd key alsam multiplayer oynarmiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: meay21

quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

Hayir tabikibi daha cd keye para vermene gerek yok. cd key alirsan 60-70 TL ye bulursun. Tek farki kutusuz olmasi.Kutu takintin varsa bişi diyemem tabiki.

Yok abi kutu takintim yok peki abi bisey sorucam oyunu indirsem sonra cd key alsam multiplayer oynarmiyim

Orjinal cd keyi alip ,keyi origne indirip indiriceksin, sonra battlelogdan sv secip oynayacaksin iste.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kutulu alma meksikada 41 tl konusu var forumda. Direk origin üzerinden alıp indiriyorsun

• key al origine üye ol daha sonra oyunu indir. inen oyunu bir yere yedekle. win kurulumu sonrası tekrak indirme yapmak zorunda kalmazsın.
    oyun c:\program files(x86)\Origin Games 'in içinde oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Destiny 2 Türkçe Yama Yok Mu
    4 yıl önce açıldı
    Tropico 6 [PC ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.