Şimdi Ara

Battlefield 4'e yeni dlc gelecek mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Final Stand son dlc mi yoksa yeni dlc gelecek mi oyuna?

• Öyle bir söylenti var kesin değil .
  • Evet gelecek.
    @Özgü® Kesin gelecek hocam onaylandı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelse ne olacak oyun hala beta gibi
  • Yeni DLC ler gelecek. dlc takvimi 1 yıl daha uzatıldı. Battlelogtan bakabilirsiniz. Oyuna hala beta demenizdeki amacınız ne, zaten oyun stabil. güncellemelerle düzeltildi oyun. Sizin pc sisteminiz kötüyse orasını bilemeyiz. Oyunu kötülemenize gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

gelse ne olacak oyun hala beta gibi

Oyunun neresi beta gibi ?
    BF'yi kötüleyenlere cod aw tavsiye ediyorum, alın botları sabaha kadar zıplayın
  • Premium süresini 1 yıl daha uzattıklarına göre DLC gelicektir, bu süre boyunca sadece kamuflaj veya künye çeşitleri vermeyecekler herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 28 Ocak 2015; 10:36:07 >
  • evet gelicek diye duydum bu eski bf 3 haritalarını düzenleyip bazıları çıkartılacakmış.
  • second assault da ki gibi yenilenmiş bf3 haritaları gelebilir. mesela caspian border süper olmuş bf 4 de. sınırlarda duvarlar var, akarsu falan çok iyi olmuş. yalnız 130-140 level uçak helikopter kullanan birinin
    kendisinin çeyreği leveldekilere saldırması pek adil değil. ya sadece hava da savaşmalı belli leveldakiler vs düzenleme gerekli yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cross1963

evet gelicek diye duydum bu eski bf 3 haritalarını düzenleyip bazıları çıkartılacakmış.

Sadece bf3 değil bf1942'den itibaren tüm bf oyunlarının haritaları. Ama merak ettiğim nokta bf2142 haritalarını bf4'e nasıl aktaracaklar
    Edit: Tüm haritaları derken, oylama sonucunda çıkanları tabi :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogukan733 -- 2 Şubat 2015; 23:49:46 >
  • dogukan733 kullanıcısına yanıt
    Bütün haritaları BF 4 için yeniden dizayn ederlerse güzel olur, sci-fi tarzında olduğundan BF 2142'yi dahil etmezler umarım doğrudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

Bütün haritaları BF 4 için yeniden dizayn ederlerse güzel olur, sci-fi tarzında olduğundan BF 2142'yi dahil etmezler umarım doğrudur.

Şimdilik o haritaların aktarılacağından bahsediyorlar, bir anket yayınlanmıştı hepimiz oylarımızı verdik ancak nedense o anketin gerçek olduğuna hiç inanasım gelmiyor. Yani neden bu anketi battlelog üzerinden değil de surveymonkey gibi bir siteden yapsınlar ki? Ve neden battlelog üzerinden duyurmasınlar. Saçma geliyor ancak bir umut bekliyoruz.
  • Valparaiso ve N.Cannals gelse bana yeter. Valparaiso da rush oynamak çok keyifliydi bc2 de. Cannals ise tdm maçları için biçilmiş harita.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremyelsal

quote:

bf3ten bf4 geçtiysen niye bf4ün hala daha beğenilmediğini anlardın, codla kıyaslıyan yok zaten. Oyun çıkalı 1seneyi geçti oyunda hala daha dolusuyla sorun var, örnek olsun diye videoda koyuyorum.

• Oyun 1 sene garanti uzayacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend3017

quote:

Orijinalden alıntı: keremyelsal

quote:

bf3ten bf4 geçtiysen niye bf4ün hala daha beğenilmediğini anlardın, codla kıyaslıyan yok zaten. Oyun çıkalı 1seneyi geçti oyunda hala daha dolusuyla sorun var, örnek olsun diye videoda koyuyorum.

Tabi ki bf3'den bf4'e geçtim. Aradaki farkı artıları ve eksileri biliyorum.
    Oyunun ilk zamanını çıkartırsak arkadaşlarla keyif alarak oynuyoruz, benim için bir problem yok.

bence ps3 döneminde 24 kişi ile oynadıktan sonra 64 kişide bu denli gelişmiş bir oyunu göz ardı edilemez. 2-3 glitch benim canımı sıkmıyor

• basit birşey olsa halısnız ama burdaki kesinlikle basit birşey değil, zaten o attığım youtube kanalıda öylesine bir kanal değil gidip basit glitchleri gösteren video yapsın. Fps oyunlarında netcode olsun bu videodaki gibi can göstergesi tarzı arayüz hataları olsun hayati öneme sahiptir ve oyunu oyun yapan özelliklerdir, ki yeni çıkmış bir oyundanda bahsetmiyoruz, çıkalı 1 sene olmuş bir oyunda böyle hatalar varken hala daha yeni dlc ve oyun çıkarmaları çok yanlış. 6. dlc yi çıkarcakları yerde oyunun bütün hatalarını elden geçiren güzel bir patch çıkarsalar oyuncularını daha çok mutlu ederler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend3017

basit birşey olsa halısnız ama burdaki kesinlikle basit birşey değil, zaten o attığım youtube kanalıda öylesine bir kanal değil gidip basit glitchleri gösteren video yapsın. Fps oyunlarında netcode olsun bu videodaki gibi can göstergesi tarzı arayüz hataları olsun hayati öneme sahiptir ve oyunu oyun yapan özelliklerdir, ki yeni çıkmış bir oyundanda bahsetmiyoruz, çıkalı 1 sene olmuş bir oyunda böyle hatalar varken hala daha yeni dlc ve oyun çıkarmaları çok yanlış. 6. dlc yi çıkarcakları yerde oyunun bütün hatalarını elden geçiren güzel bir patch çıkarsalar oyuncularını daha çok mutlu ederler.

Söylediklerinin hepsine birebir katılıyorum

Benim söylediğim sadece bu oyun bir beta değil, eğlenceli vakit geçirten (bana), kafamı dağıtabileceğim bir fps. Alternatifi de benim için yok (Hardline'ı ilk aşamada almayı düşünmem mesela)

• quote:

Orijinalden alıntı: kara344

Yeni DLC ler gelecek. dlc takvimi 1 yıl daha uzatıldı. Battlelogtan bakabilirsiniz. Oyuna hala beta demenizdeki amacınız ne, zaten oyun stabil. güncellemelerle düzeltildi oyun. Sizin pc sisteminiz kötüyse orasını bilemeyiz. Oyunu kötülemenize gerek yok

bf3 oyuncusuydum ben oyun 2011 kasımda çıktı bf4 kasım 2013 de çıktı oyun 2 sene idare etti kendini. premium sanırım oyun çıktıktan 1 sene sonra çıktı. 3 le 4ün arasıdna süreye bakınca hardline ı bir sene erken çıkardılar sanırım firmanın da bu oyundan pek beklentisi yok veya bf vanilla yapısını sevenlerin çoğunun geçmeyeceğini düşünüyor. dice, 4'ün dlclerini 3'e göre erken mi çıkardı acaba? takvime baktığımızda kasımda yeni oyun çıkarmaları gerekirdi:D böyle yapınca oyunun yaşama süresi 3 seneye çıkmış oluyor ilginç. hardline ı 6-7 ay erken çıkararak sonraki bf oyunu, bc3 veya 5. oyun adam gibi bir oyun olarak gelecek gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jet lag -- 5 Şubat 2015; 12:16:40 >

• Jet lag kullanıcısına yanıt
    Battlefield Badcompany 3 gelse çok iyi olacak, eski savaşları özledik.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.