Resimde de görüldüğü gibi, Battlefield 4 Paypal veya Mobil yolla ödemelere açık ismini karaladığım X sayfasında :) Güvenebilir miyiz ? Böyle bir şey mümkün müdür ? Sayfa duvarına baktım küfür falanda yok ama inanamıyorum bir yandan :)
CHina Rising var mı diye sorun. Eğer yoksa ekran kartlarının içinden çıkan kodları araklıyıp satıyorlardır.
W4RL0RD
kullanıcısına yanıt
belli olmaz alan var mı sordun mu tam olarak adress pm atarsan
Bence gerçek dışı 25 tl olamaz
Dünyanın en güvenilir şeyi olabilir. Facebook bir kere
böbrek.avi
Şimdi anladığım kadarıyla sayfaya soruyor. İsteğe göre getirdiğini anlıyorum buradan. Şimdi kandırmaca ise açıkçası anlayamam. Ben en iyisi hiç bulaşmayayım :D Mesajdan öğrenmek istedim yok efendim kampanya falan dedi. Güvenilirlik pek yok içimde. Hem zaten 25 TL olmaz yahu imkansız :D Tamam beyler yine bir sorayım dedim :D
3dür o 3
biz 100 lira para boşuna mı verdik
Bende 5ay önce falan 10TL ye Gittigidiyordan birinden BF3 key almıştım. Kısa bir süre sonra EA keyi origin hesabından sildi. Nasıl elde ediyolarsa yapıyorlar bu işleri. Alıyosun kısa bir süre sonra key patlıyor. Hiç bulaşma bence ^_^
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme