Şimdi Ara

Battlefield 4 FPS Değerleriniz? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
1
Favori
8.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emptychat2

quote:

Orijinalden alıntı: Lwd

quote:

high ta 37-50 arası fakat gpu kullanımı %70-80 işlemciyi değiştirsem bi on fpsye yakın artıs saglarım herhalde

Abartmışsınız biraz. FX 6300, HD 7870. 64 kişilik oyunda, high ayar ve 2x aa. Çatışma anında 30 fps.

hocam abartma yok bir kaç gune kadar bendede oyleydi fakat win 8 e geçince baya bi artıs oldu tabi guncellemelerinde etkisi olmustur ama win8 e gectıkten sonra anlık donmalar falanda gitti 64 kişilik serverlarda 35 in altına dusmuyorum pek

Windows 8.1 e geçmeyen kalmasın. 5-10fps artış var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

high ta 37-50 arası fakat gpu kullanımı %70-80 işlemciyi değiştirsem bi on fpsye yakın artıs saglarım herhalde

Abartmışsınız biraz. FX 6300, HD 7870. 64 kişilik oyunda, high ayar ve 2x aa. Çatışma anında 30 fps.

hocam abartma yok bir kaç gune kadar bendede oyleydi fakat win 8 e geçince baya bi artıs oldu tabi guncellemelerinde etkisi olmustur ama win8 e gectıkten sonra anlık donmalar falanda gitti 64 kişilik serverlarda 35 in altına dusmuyorum pek

Windows 8.1 e geçmeyen kalmasın. 5-10fps artış var.

hocam 8 den 8.1 e gecincede artıs oldumu

• @emptychat2

Ben 7 den 8.1 e geçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lwd -- 11 Ekim 2013; 20:06:56 >
  • sistemle alakalı olduğunu düşünmedim crysis'de gayet akıcı oynuyorum yüksek ayarlarda eğer düzelmezse overclock en son çare formatı düşünüyorum
  • windows 8 e geç problemin çözülür
  • quote:

Orijinalden alıntı: VEGETTO

windows 8 e geç problemin çözülür

hocam bf4'de oyun içi mikrofon ile konuşabiliyormuyuz yanlış hatırlamıyorsam oyunda birileri gülüyordu varmı bu özellik normalde team speak ile konuşurduk
  • evet voip özelliğini aktif etmen gerekiyor.. sadece squadındaki kişilerle konuşabiliyorsun sanırım.. konuşma tuşuda : Alt tuşu.. space tuşunun sol tarafındaki

@KaleyDeskop
  • Nvidia GT540m le bu oyunu oynama şanşımız varmı acaba,yoksa BF3 devam ederiz artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vorb

Nvidia GT540m le bu oyunu oynama şanşımız varmı acaba,yoksa BF3 devam ederiz artık.

zor hocam eger win 8 kulllanıyorsanız 25 fps falan alırsınız.
  • bu win8 çok önemli herhalde çok enteresan ilk defa windows'un bu kadar fark yarattığını gördüm bir oyunda. Mecbur 8'e geçicez eğer öyleyse. Win7 Ulti'den o kadar memnunum ki oysa.
  • imzamdaki sistem ve win7 ile update oncesi ultraLOW ayarlarda oyunu oynayamadım update den sonra kısmen duzeldi fakat yinede donanıma göre cok kotü bir oynanıs vardı, ama win8.1 e gectim hiç bir sorun kalmadı, ayrıca sunu belirtmem gerekli win8.1 e gectikden sonra 3.5ghz de kullandıgım ıslemcıyi 4.2ghz e overclock ettiğimde nerdeyse ultra ayarlarda 5-10 fps ye yakın artıs gordüm, tam sürüm cıktıgında da muhtemelen işlemci gücü onemli olacak BF4 için, fakat eski işlemciler için win8 e geciş yapmak oyunu oldukca rahatlatacaktır.
  • ben psu değitiricem ona göre win 8 yükseltme yaparım
  • Güncelleme:Beta Bitmiştir Tam Sürüm Bekliyelim O Zaman Daha Doğru Fps Alaçağımıza Eminim
  • Betanın son günü:Min 60 fps oynuyordum ayarlar effects low gerisi ultra ve resolution scale %120,1440x900 olacak şekildeydi.

Sistemim:
    4670k 4.2 ghz
    GTX 770 2 gb(OC version ama ben kendim OC yapmadım onun üstüne)
    8 GB DDR3 1600 mhz
  • işlemci :Fx-8350
    ekran kartı: ASUS 7870
    ram: 8 GB 1866 MHz
    disk: 250 GB SSD
    anakart: ASUS M5A97

çözünürlük 1366*768 her şey ultra yada high + 4x Antialising

60-100 FPS
  • sistemi yazmıyımda yeni topladıgım kasada 200 fps yi görüyorum en az ultrada tabi bir araba parası verdim neredeyse :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Herakles.

sistemi yazmıyımda yeni topladıgım kasada 200 fps yi görüyorum en az ultrada tabi bir araba parası verdim neredeyse :(

bir oyun 200 fps verirmi bilmem fakat max fps gösteren ekran en fazla 100 fps idi sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaleyDeskop

quote:

sistemi yazmıyımda yeni topladıgım kasada 200 fps yi görüyorum en az ultrada tabi bir araba parası verdim neredeyse :(

bir oyun 200 fps verirmi bilmem fakat max fps gösteren ekran en fazla 100 fps idi sanırım

programla baktım kardeşim haklısın test etmek amaçlı sistemi :D istersen sistemimi yazayım gta 5 için topladım ama pc çıkmadı :(

işlemci AMD FX(tm)-8350 Eight-Core Processor 8 çekirdek 4.0
    ekran kartı NVIDIA GeForce GTX 770
    16 gb dominator platinum ram
    hdd kullanmıyorum sadece ssd takılı pc de
    anakart formula republic of gamers serisi formula V

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herakles. -- 17 Ekim 2013; 21:02:13 >

• quote:

quote:

quote:

programla baktım kardeşim haklısın test etmek amaçlı sistemi :D istersen sistemimi yazayım gta 5 için topladım ama pc çıkmadı :(

maşallah sağlam pc toplamışsın keşke biraz sabredip yeni nesil kartlardan alsaymışım ama neyse gtx 680'de gayet iyi fps veriyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

maşallah sağlam pc toplamışsın keşke biraz sabredip yeni nesil kartlardan alsaymışım ama neyse gtx 680'de gayet iyi fps veriyor

sanırm yanlış yazdın gtx 770 aldım ekran kartı bir tek sisteme göre en hafif parça kalır gerçi 1300 tl verdim sadece ekran kartına :/ ama gtx 770 almamın sebebi ilerde 1 tane daha gtx 770 alıp sli ile birleştirip çift ekran kartı kullanırm diye bu seriden aldım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.