Şimdi Ara

Battlefield 4 FPS Değerleriniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
184
Cevap
1
Favori
8.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Fps Değerleriniz Nedir Oyunda Bana Garip Geldi Beta Olsa Bile Bu kadar Olmaz Fps Stabil Değil Bazen 50 Bazen 20 Civarı Olabiliyor Düşük Ayarlarda Bile Yoğun Alanlarda Kasma Olabiliyor..

Sistem Bilgilerim Şöyle

Ekran Kartı:Gigabyte Windforce 4 Gb Gtx680 Oc

İşlemci:İntel İ5 3570k

Ram:Dual Channel Ripjaws Gskill 8Gb

Psu:Fatality 750 Walt

Ultra Ayarlarda Fps

Düşük Ayarlarda

• i5 750 @3.4ghz
    8GB 1600
    GTX 470 715/1800
    320.49

1080p Medium : AVG 45-52 FPS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 3 Ekim 2013; 2:19:01 >
  • İntei i7
    8gb ram
    Ndivia Geforce GT 650M

(asus n56vz notebook)

Ultra, Hight, Medium farketmeksizin 15-20 civarı FPS alıyorum.Anlamadım gitti.
  • ben hiç bir beta testinde böyle kastığını görmedim oyunların crysis 3 bile bu kadar değildi
  • Hight

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: B3htin

Hight

• quote:

Orijinalden alıntı: t3rminator

İntei i7
    8gb ram
    Ndivia Geforce GT 650M

(asus n56vz notebook)

Hocam ben de de GTX660M var ve 650 den çok üstün değil daha denme fırsatım olmadı (muhtemelen deneyemeyeceğim de BETAyı..) umarım bu fps düşüklüğü betadandır . Yoksa BF4 hayal oldu
  • Ben yazayım

Nvidia 9800 gtx+ green(evet kırpılmış kart 9800 gtx+ bile değil keşke olaydı).
    fx 8320 @ 4ghz
    4x2 dual channel 1600mhz ram

Fps High 24-50 ortalama 30-35.

Low en düşük 30 en yüksek 70 ortalama 40-45

ah ah bende gtx 450 olsa yeter de artardı 40+ Fps almama ultrada

çözünürlük 1080p.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazymania56 -- 3 Ekim 2013; 19:10:50 >
  • Ya öyle kötü bi kartta değil işlemci de iyi neden 10-15 fps aldığımı anlayamadım.Ultra high medium hep aynı.Yok mu iyi bilen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaleyDeskop

ben hiç bir beta testinde böyle kastığını görmedim oyunların crysis 3 bile bu kadar değildi

aynen dostum inanılmaz derecede kasıyor ya
  • Imzamda yazan sistemle high 70 80 civari aliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ya öyle kötü bi kartta değil işlemci de iyi neden 10-15 fps aldığımı anlayamadım.Ultra high medium hep aynı.Yok mu iyi bilen?

beta ile alakalı kesinlikle ben optimize edicekler diyorum fakat iş nvidia kaldı onlarda güncelleme yapmaları gerek gerçi amd ile anlaşmış battlefield bu yüzden amd kartları her türlü daha iyi durumdadır şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaleyDeskop

quote:

Ya öyle kötü bi kartta değil işlemci de iyi neden 10-15 fps aldığımı anlayamadım.Ultra high medium hep aynı.Yok mu iyi bilen?

beta ile alakalı kesinlikle ben optimize edicekler diyorum fakat iş nvidia kaldı onlarda güncelleme yapmaları gerek gerçi amd ile anlaşmış battlefield bu yüzden amd kartları her türlü daha iyi durumdadır şimdi

Yine düşer eder ama map dışı da çok bölge yaptıkları için her türlü fps düşüyor.20 fps de kasarak oynamak hiç zevk vermiyor.
  • quote:

İntei i7
    8gb ram
    Ndivia Geforce GT 650M

(asus n56vz notebook)

Bende de aynı pc den var.Oyuna girerken çalışmayı durdurdu diyor.Bu sorunla karşılaştın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksbrky

quote:

İntei i7
    8gb ram
    Ndivia Geforce GT 650M

(asus n56vz notebook)

Bende de aynı pc den var.Oyuna girerken çalışmayı durdurdu diyor.Bu sorunla karşılaştın mı?

İlk gün oynayamadım.Hep disconnected.

İkinci gün girdim..

Şimdi ne bf4 ne de bf3 e girebiliyorum.hep disconnected hatası hep aynı sorun.Herkeste var bu.
  • Benim sistemde full ayarda herşey ULTRAda 55-60fps ortalama alıyorum...donma lag yok..gayet akıcı ..grafikler beta için oldukça iyi...
    Birazdan projeksiyon da deneyecem bakalım nasıl olacak ... 3d desteğini bi deneyelim.

FOTOLAR:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewarrr -- 5 Ekim 2013; 2:12:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ewarrr

Benim sistemde full ayarda herşey ULTRAda 55-60fps ortalama alıyorum...donma lag yok..gayet akıcı ..grafikler beta için oldukça iyi...
    Birazdan projeksiyon da deneyecem bakalım nasıl olacak ... 3d desteğini bi deneyelim.

FOTOLAR:

o zaman bizim serverlerde lag oluyor yoksa böyle sistemle kasmasına imkan yok belki darboğaz yapıyor olabilir fakat şu an overclock için termal macun arıyorum bulduğumda overclok ile deniyicem

• Beta haberinde de yazıyor zaten bu sorun, oyunun kendisi de böyle olmaz umarım en iyisi biraz beklemek olacak.
  • evet projeksiyonda denedim muhteşem keyifli.ancak 3d desteği beta da yok sanırım yapamadım...Yalnız dev ekran da helikopter kullanmak ayrı bi zevkli oluyormuş bunu anladım...alışıyorum yavaş yavaş oyuna sanırım
  • 3d ekranımı kırmıştım belki alırım yine bu kez daha gelişmişini helikopter kullanırken 3d çok keyifli oluyor
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.