Şimdi Ara

Battlefield 4 Grafik Ayarları (FPS + Stabilite), Hata Giderme Rehberi [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
43
Favori
54.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

Orijinalden alıntı: gokhanoflaz

Dostum bu yerdeki dalgalanmalar için ne zaman patch gelecek biliyormusun?

SLI patch bugün geliyor.

Çok şükür ya inşallah düzelir grafikler.
  • Çok Ayrıntılı Bir Konu Olmuş Helal Olsun Emeğine Sağlık :)
  • Bu paylaşıma şapka çıkartılır
  • W8 kullanmaya karar verdim bu oyun icin.2 3 saat once yine cekirdek sayisini 4 yaptim sorunsuz oynadim.yarin yine girdigimde yine kasmalar olacak.w8 kullanan arkadaslarda sikinti varmi acaba? Gectigime deger diyin lutfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun sözde amd destekli ama amd kullananlar kadar sorun yaşayan görmedim ben dahil daha yeni kart aldım 7990 ama öle bi fps düşmeleri oluoki şaka gibi 160dan 80 90lara düşüyor crossfire sli kullanlarda acaip sıkıntı var kesinlikle bi patch gelmesi gerek özellikle crossfire için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozbkn91

oyun sözde amd destekli ama amd kullananlar kadar sorun yaşayan görmedim ben dahil daha yeni kart aldım 7990 ama öle bi fps düşmeleri oluoki şaka gibi 160dan 80 90lara düşüyor crossfire sli kullanlarda acaip sıkıntı var kesinlikle bi patch gelmesi gerek özellikle crossfire için

Tam bunu yazacaktım. Oun Allah tan AMD destekli bide Nvidia olsa ne çekecekmişsiniz
  • sadtneverdie kullanıcısına yanıt
    aynen ya bilsem gtx690 alırdım lanet olsun amd:D hep bı sıkıntı
  • Fps 60 ın altına nadiren iniyor bazen 45 lere ama 60 ın üstündeyken bile oyun sanki takılıyormuş gibi akıcı değil başka yaşayan var mı bu durumu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyuna girdiğinizde, elinizdeki silahın görünmemesi gibi bir durum yaşayan var mı? atış tuşuna basınca düzeliyor 3-5 saniye sonra.
  • Grafik ayarlarımı tekrar optimize ettim arkadaşlar AA ayarlarında bir takım değişiklikler var. Yaklaşık 80 lerden 115 lere çıktı FPS (Test Haritasında)

Tavsiye ederim deneyin siz de:

Önemli Not: uzaktaki ince nesnelerin (Çarpraz metal çubuklar gibi) kırıklığını giderip biraz daha yumuşak görünsün derseniz (fazla fps kaybetmeden) AA-POST u LOW dan HIGH a yükseltebilirsiniz.

Battlefield 4 Grafik Ayarları (FPS + Stabilite), Hata Giderme Rehberi [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 11 Ocak 2014; 10:39:22 >

• teşekkürler.
  • nedense borderless yapınca fps dusuyor bende anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: patya
    nedense borderless yapınca fps dusuyor bende anlamadım

Gayet normal. Fullscreen en yüksek performansı verir her zaman.

Bu konuyla ilgili bir bölüm hazırlıyorum yakında yayınlayacağım.
  • aresmar kullanıcısına yanıt
    Aresmar farkı.Teşekkürler hocam videolarında paylaşımın kadar süper devamı gelir inşallah
  • Oyun için de fps gösterimini açmak fps düşüşü yaşatır mı fraps gibi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 13 Ocak 2014; 11:09:26 >
  • hayır düşürmez, rahatlıkla açabilirsiniz.
  • Hocam ben ilk bölümün sonunda helikopteri düşürdükten sonra arabayla suya uçtuğumuz yerde şu hatayı alıyorum çözümü nedir

https://store.donanimhaber.com/d5/22/44/d522445039654c0101d61df3d454eac1.png
     Battlefield 4 Grafik Ayarları (FPS + Stabilite), Hata Giderme Rehberi [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: bluesprit

Hocam ben ilk bölümün sonunda helikopteri düşürdükten sonra arabayla suya uçtuğumuz yerde şu hatayı alıyorum çözümü nedir

Oyun orjinal mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: nimras

quote:

Hocam ben ilk bölümün sonunda helikopteri düşürdükten sonra arabayla suya uçtuğumuz yerde şu hatayı alıyorum çözümü nedir

Oyun orjinal mi ?

Orjinal değil

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nimras

quote:

Oyun orjinal mi ?

Orjinal değil

Burası orjinal oyun ve oyuncuların sayfası sana kimse yardımcı olmaz.Oyunun orjinal değil ki böyle hatalar alman çok normal :)

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.