Şimdi Ara

Battlefield 4 hala popüler mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Battlefield 4 hala multiplayer konusunda popüler bir oyun mu yani serverlar dolu mu?

• 2 sene önce ps3 de online oynuyordum askere gidecem diye sp3 sattım şimdi pc var monster btf4 online için satın almak gerekiyormuş ama steamın sitesinden nerden satın alacam hangisini indirecem bilmiyorum o yüzden şu an ertelemede.
    Dostum oyun kaliteli halen oynuyanlar vardır mutlaka :)
  • Ben oynuyorum. Sunucularda insanlar oluyor. Ben genellikle ping düşük olması ve daha iyi olduğu gerekçesiyle Türk sunucularda oynuyorum. Gündüzleri malum, okul, iş v.s olduğu için sunucular boş oluyor. Ama akşamlar özellikle bir sunucu 64 kişiye kadar doluyor, hatta sıra bekleyen oluyor. Yani akşamları canınız sıkılmaz, adam bulursunuz. Oyun oldukça zevkli tavsiye ederim.

Bunlar şuan ki sunucuların durumu:

Türk Sunucuları

Mustafamy, oyun Steam'de satılmıyor, Origin'de bulunuyor fakat orada biraz pahalıya gelir. G2A'de 35 lira civarlarında bulabilirsiniz. Aldıktan sonra oyunu origin hesabınızdan aktif edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR-Ilker -- 24 Şubat 2016; 16:31:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TR-Ilker

Ben oynuyorum. Sunucularda insanlar oluyor. Ben genellikle ping düşük olması ve daha iyi olduğu gerekçesiyle Türk sunucularda oynuyorum. Gündüzleri malum, okul, iş v.s olduğu için sunucular boş oluyor. Ama akşamlar özellikle bir sunucu 64 kişiye kadar doluyor, hatta sıra bekleyen oluyor. Yani akşamları canınız sıkılmaz, adam bulursunuz. Oyun oldukça zevkli tavsiye ederim.

Bunlar şuan ki sunucuların durumu:

Türk Sunucuları

Mustafamy, oyun Steam'de satılmıyor, Origin'de bulunuyor fakat orada biraz pahalıya gelir. G2A'de 35 lira civarlarında bulabilirsiniz. Aldıktan sonra oyunu origin hesabınızdan aktif edersiniz.

Sagol ustas 2 gunun sonunda indirdim oyunu :) ben kinguinden 25 tl ye aldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oyna oyna
  • Allahım deploy diyorum aninda kafaya yiyorum biraz tevrube kazanmam lazim ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xefion

Allahım deploy diyorum aninda kafaya yiyorum biraz tevrube kazanmam lazim ;)

hocam selam 25 tl'ye nasıl aldın. o sitede birsürü satış var sanırım. en ucuzuna buy deyip kod mu verecek? oyunu nerden indireceğim. bilgilendirirsen sevinirim.
  • eğer piyade oynamak istiyorsan kesinlikle 30 kişilik olsun oynayacağın server. Eğer tankla oynayacaksan 64 kişilik yerlere gir. Tank kullananlar piyadeleri eziyo resmen. Ben bunu anlayana kadar kafayı yemiştim. Bide 64 kişilik haritalar kocaman oluyo piyadelerin birbirini görmesi çok zor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.