Şimdi Ara

Battlefield 4 joining server sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Battlefield 4 ü ilk aldığım hafta çok rahat bir şekilde oyuna girebiliyordum.
    Fakat şimdi bağlanmaya çalışıyorum sürekli joing server yazıyor ve öyle kalıyor çözümünü bulamadım çok zorlarsam en az 15 kere felan sürekli bağlan bağlan
    dersem birinde giriyor girdikten sonra sorun yok çıkana kadar tabi başka servera bağlanmak istediğimde yine aynı sorunla karşılaşıyorum.
    Şuana kadar denediklerim.

Punkbuster indirdim
    Repair Game yaptım.
    Oyunu Baştan indirdim.
    Dns ayarlarımı otomatik yaptım.
    Farklı Tarayıcı denedim.
    Tarayıcıları güncelleştirdim.
    Ekran kartını güncelledim son sürümdeyim.
    Oyunu optimize ettim performans ayarlarında oynuyorum.
    Originden çıktım tekrar girdim.
    Çözüm arıyorum yardım edicek kafasında ufacık düşüncesi olan paylaşabilirse çok sevinirim teşekkür ediyorum şimdiden orjinal aldık paramızla rezil oluyoruz :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurcrs -- 13 Aralık 2014; 1:26:36 >

• aynı sorun bende de var..çözümü bulamadım..bir oyuna girmek bazen yarım saati buluyor
  • Dostum sanki battlelog'da bunun için bir çalışma yaptıklarını yazdıklarını hatırlıyorum.
  • İki hafta olucak sanırım çalışma bu kadar uzun sürmez diye tahmin ediyorum bf3 e saniyesinde giriyorum fakat bf4 e giremiyorum :S
  • ben resimdeki disable ı yaptım şimdi çok rahat giriyor oyuna..sorun bende çözüldü gibi.
     Battlefield 4 joining server sorunu
  • Sola çalış bazen banada oluyo çünki dostum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Battlefield 4 ps4 save sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Team Fortress 2 Ekran Sorunu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.